borta ett tag

Drar till Köpenhamn och återkommer på torsdag med bilder och ett stort leende.

/MathiasGoes

Hur är det möjligtAtt en Caffé latte är dyrare än vanligt kaffe, i en latte får du mindre kaffe som de spär ut med mjölk. Mjölk kostar inte mer än kaffe. Det här är en jävla bluff, vägra latte!

/MathiasGoes

Tiden har varit god

Sitter och kollar på gamla kort och inser att jag har haft tur, tiden har varit god mot mig och utvecklat mig i rätt riktning.

Ett Exempel. Ni förstår nog vad jag menar. Ska dock säga till mitt försvar att jag inte är speciellt fotogenique./MathiasGoes

A bad, bad, bad day

Klart jag ska ha skit för det som hände på juldagen, har inga problem med att ta ansvar för det jag gjorde. Jag tycker det som hände på julafton är fel men bara för att jag skriver om det så rättfärdigar inte jag mitt beetende på juldagen. Jag sårade en människa som ligger mig mycket varmt om hjärtat och det var tyvärr inte första gången det hände. Men resultatet blev att jag kommer inte kunna att göra det igen, visst det är negativt men förmodligen positivt i det långa loppet. Har aldrig velat göra den här personen illa men jag har gjort det ändå, mycket tack vare alkohol kombinerat med ett jävligt illa sätt från mig så det är klart jag får ta mitt straff för det.

Fick berättat för mig hur jag hade behandlat människor på juldagen och jag kan inte se mig själv vara en sån fruktansvärd människa. Jag kunde inte tro att det var mig som personen pratade om, fanns inget som jag kände igen från mig själv i den hemska människa som jag fick mig beskriven. Jag har förbrukat mina ursäkter, slösat bort alla mina förlåt det kommer inte hända igen. Jag har inget att försvara mig med längre. Den känslan som jag har är att det är över nu, är mest glad för att personen ifråga kommer må mycket bättre utan mig.

Förlåt - Anna,Erika,Maria,Fia,Cissi,Ida och alla ni andra som blev drabbade av en mycket störd människa.

Tycker det är bra med kommentarer, kommer aldrig ta bort något som sägs om mig. Spelar ingen roll om det är negativt eller positivt. Man ska inte dölja vad andra människor tycker om en själv.

Jag är tyvärr lite som Dr.Jekyll och Mr.Hyde, inget jag är stolt över men jag försöker inte utmåla mig själv som någon jävla ängel. Lika mycket som jag vet att det jag gjorde på julafton var bra lika mycket vet jag hur jävla illa det jag gjorde på juldagen är. 

/MathiasGoes

Som en jävla action rulle

Så kan man beskriva julafton för min del, som en riktig Jet Li film. Det var snygga tjejer,knivar,blod,slagsmål,benbrott, ja som ni ser kan listan göras lång efter gårdagskvällen. En julafton ska inte vara som en action film men det blev resultat eftersom vi är vi. Tragiskt är ordet jag letar efter och så känner jag verkligen, det kommer kosta oss en Köpenhamn resa över nyår plus mycket annat som skulle kunna hända under dessa dagar. Jag är besviken på en person och hans agerande igår, den människan borde lära sig att hantera sin problem som uppstår när det är alkohol inblandat. Jag kanske inte borde skriva om det som hände igår men jag är så sjukt besviken på vad som kan hända mellan vänner, det finns inte i min värld att man ska bete sig som en nolla och förstöra för så många. Nu hade vi väldigt kul igår tills helvetet braka lös, jag var riktigt taggad och hade mycket på gång men allt rann ut i sanden när någon tyckte att det var roligare att missköta sig och gå på personer som inte förtjänade det. Ordet barn har dykt upp väldigt många gånger hos mig det senaste dygnet och jag kan inte se det på ett annat sätt, vi hade och göra med barn igår. Omogna människor som inte blir sig själva under påverkan av alkohol. Jag med flera är så jävla trött på det här, vi vill inte vara med om det här längre, väx upp, stoppa undan gangster mentaliteten, blir vuxna för helvetet!

Skickar en stor tanke till min vän som får sin jul och nyår förstörd, vi får hitta på något annat helt enkelt.

/MathiasGoes

Önskar

Från MathiasGoes till er alla, en riktig god jul!/MathiasGoes

Ensam i jul?

Första julen utan tjej är i antågande och det känns lite tomt, vanligtvis är planerna i full gång vart man ska äta, vart man ska åka osv. Men i år är det annorlunda och känns konstigt. Men jag har tagit till vara på de tillfällen som bjuds, igår var jag hos Mari&George och avnjöt en alldels perfekt julskinka, det var mycket mysigt. På julafton blir det som vanligt dock så ser jag fram emot och träffa alla vänner senare på kvällen och bara vara. Mina vänner är verkligen som en familj för mig, vi har hängt ihop så länge att vi är en stor familj, man hittar alltid tillbaka till de. Det är att ha riktiga vänner och jag känner mig lyckligt lottad över det.

Var i Stockholm idag för att inhandla julklappar och kläder, det slutade med endast kläder för mig och inga julklappar. När man inte har en tjej att handla åt så spar man väldigt mycket pengar, men hade faktiskt hellre köpt något åt någon.

Jag har sett Kalle Anka sen jag föddes och helt ärligt så är jag sjukt trött på skiten, så i år kommer jag faktiskt bojkotta Kalle och hans vänner och det känns hel rätt. Julen består av väldigt många måsten och det känns som den riktiga julandan har försvunnit på vägen. Helst skulle man samla alla man tycker om och ha en liten samlings fest utan julklappar men med god mat och dryck istället. Det är väl inte julklapparna som gör julen? Har ingen julkänsla överhuvudtaget, vet inte vart den har tagit vägen men hos mig finns den inte.

/MathiasGoes

Ett känsligt ämne...

Många får en ängslig blick när man pratar om invandringen här i Sverige och vågar inte riktigt ta ställning eftersom det lätt kan anses lite rasistiskt, men ja vågar och tänker göra det. Sverige slår sig för bröstet och vill visa hela världen hur duktiga vi är på att ta hand om flyktingar från alla länder, här gör vi ingen skillnad om du är svart,vit,gul,brun,rosa. Du kan få vara vilken färg du vill och vi hälsar dig välkommen med öppna armar.

Men så enkelt är det inte, invandringspolitiken i vårat land är katastrofalt dålig. Se på alla förorter där kriminaliteten är sky hög och arbetslösheten är mycket större än övriga landet. Jag kan tycka att det är lite deras eget fel men samtidigt anser jag att våra politiker har misslyckats kapitalt med integreringen av flyktingar i samhället. Vad ska en flykting som kommer hit ta vägen? staten flyttar alla till samma ställe och hoppas på det bästa. Tänk er själva att som flykting komma hit och kan inte språket. De är mest tacksamma för att komma hit, så de säger inget och så är hela skiten igång. "Ghettona" växer och allt blir bara sämre, vi måste SLUTA ta in fler när vi inte kan ta hand om de som redan finns här. Många länder skulle kunna göra mycket mer och därmed sprida ut ansvaret på flera länder, det borde finnas i något EU-fördrag om hur många flyktingar man ska hjälpa per land grundat på befolkningsantalet.

Nu låter det som jag bara anser att det är politikernas fel men det är inte hel sanningen, det borde även finnas någon form av självbevarelsedrift hos de som kommer hit, vilja bygga upp något nytt, hjälpa till och få alla att fungera ihop. Men jag anar att många är nöjda med att bo vid sina landsbröder och håva in statliga pengar. Invandrare som lever på Soc och inte gör något för att förbättra situationen är väldigt lika de som går hemma med Akassa och njuter med minimala ansträngningar för att hitta arbeta. Det spelar ingen roll vart man kommer ifrån utan den symptomen finns hos många LATA människor. Eller så är de smarta och lärt sig uttnyttja systemet.

Det ända jag vet är egentligen att det inte funkar speciellt bra som det är, vid nästa val är jag rätt säker på att nationaldemokraterna kommer in i riksdagen och ansvaret för att det kommer ske ligger hos de politiker som styrt och satt oss i denna sitaution. Många människor ser endast det dåliga med invandring och anser att det är ungeför som att importera kolera. Jag anser att vi har fått otroligt mycket gott av invandring men vi har inte hanterat det på bästa sätt.

/MathiasGoes

/MathiasGoes

Vart är julen

Ungkarls kyl? Någon tjej som är sugen på att fylla kylen och laga en middag med trevligt sällskap som tack, så hör av er./MathiasGoes

Tävlingen är AVGJORD

Mari Lundstedt gissade rätt i tävlingen och vann därmed priset, enligt säkra källor så har det firats hela natten på söder då den här vinsten kommer förändra hela hennes liv.

Ett stort grattis från MathiasGoes!/MathiasGoes

Dagen då London stod stillIdag är det vinna eller försvinna, vinner vi är AFC med i kampen om ligatiteln. Ett oavgjort resultat så får vi rikta in oss på en 3-4:e plats, förlorar vi idag, nix det kommer inte hända. Vi är redo för krig.

Självklart har säsongen varit en stor besvikelse för oss gooners, men ser man till alla skador och värdelösa domare som satt i system att döma bort världens vackraste fotbollslag så får vi vara nöjda. Minns förra säsongen när vi hade fullt lag stora delar av höstsäsongen av vart återfanns Arsenal då? så klart i toppen. Det följdes tyvärr av en vårsäsong med skador och otur samt en domarskandal utan dess lika i Champions Leagues historia. Ja ni minns väl våran kära Eskilstuna domare Peter "pajasen" Fröjdfeldt när han förmodligen gjorde sin sämsta insats i karriären när han dömde bort Arsenal mot Liverpool. Vi är glada att riskfaktorn "fröjden" är borta för all framtid i toppfotbollen.

Må det brinna i London likt Rosengård en kall december natt, låt hatet ta över och stå upp för AFC i motgång och medgång. Låt rädslan sakta sippra ut ur motståndarna likt en knivhuggen våldtäktsman. Låt ingen komma i vägen för framgången. Stoppa alla sorgelösa försök från motståndarna lika patriotiskt som om det gällde en invasion av erat land, Arsenal FC är vårat land!


Tips!
Matchresultat: 3-1
Målskyttar: Adebayor 2, Van Persie 1

/MathiasGoes

Tävling, ledtråd 14

Ledtråd: Det värmer och gör 2 likadana kroppsdelar fina.

/MathiasGoes

hittan och dattan

Jag har varit dålig på bloggandet sista dagarna men lovar att komma igen under söndagen.

Måste säga att ni borde lösa tävlingen snart, tycker nästan ledtrådarna är för enkla men vi kör på tills någon löst det. Några har varit nära men inte tillräckligt.

/MathiasGoes

Tävling, ledtråd 13

Ledtråd: Ett posivit ord förkommer i själva produkt namnet

/MathiasGoes

Tävling, ledtråd 11-12

Ledtråd: 3 eller 6, beror på hur man ser på det.

Ledtråd: Webbsidan har endast en produkt

/MathiasGoes

Benny the man!

Jag arbetar på ett företag som heter Skanlog Lagerpartners AB och våran ägare är Benny Winter, han är en av Danmarks rikaste personer. Ägde och var Heders ordförande i Bröndby Fotbollsklubb. Han är lite speciell men köpa julklappar till oss anställda det kan han! Förra året fick vi 2x3L Bag in Box vin, 1 flaska Pernod, Choklad och 1 flaska Kalhua, det är bra presenter från sitt företag. I år fick vi varsin Ipod Shuffel 2GB en fantastisk julklapp. Så ett stort tack till BENNY THE KING!

/MathiasGoes

En tung dag!

Som facklig företrädare på mitt arbeta så får man ibland ta tag i tråkiga saker. Idag var jag med när en kollega och vän fick sparken. Det var tungt men samtidigt har den här personen fått väldigt många chanser för att rätta till sina "problem". Det är svårt att vara objektiv när man sitter och ser sin vän inse att det är kört, alla broar är brända. Men tack vara oss så kunde vi ordna det rätt bra för personen. Så jag är ändå nöjd över resultat men givetvis hade jag velat att han skulle få vara kvar. Tyvärr gick inte det pga av oändligt många bortslösade chanser. Så jag hoppas att det nu blir ordning på personen och att han inser att det inte går att fortsätta på en väg utan något gott slut.

/MathiasGoes

Viktigt! ang Tävlingen

Kära läsare! Ni är verkligen och nosar på rätt svar men jag känner att jag måste förtydliga mig lite. En del av er är på rätt spår men för att vinna måste ni gissa helt rätt. Tänk på jag vill ha reda på vad det är t ex om jag köpt en kavaj så är svaret inte kavaj utan en kavaj från Tiger. Ni får klura på ledtrådarna och fortsätta gissa.

/MathiasGoes


Tävling, ledtråd 10

Ledtråd: Finns i randigt,rutigt. ja mönstret verkar inte veta några gränser

/MathiasGoes

Hatar er som säger.....

Det finns ett uttryck i svenskan som jag avskyr mer än något annat. Har ni hört "Alltid retar det någon"? Jag får kryp i kroppen när jag har folk använda det. Jag kan se framför mig en 45årig kärring som nyss färgat håret Teletubbie lila och tycker hon är så jäkla cool, sen när man säger något om det så används det nämda uttrycket. Det är som hon försöker komma undan det faktum att det är skit fult. Inte fan gjorde hon det för att något skulle bli upprörd över att hon har lila hår. Hon gjorde sitt livs misstag och försöker smita ifrån det. Nu är det tyvärr många som använder uttrycket i tid och otid, jag lovar det passar inte någonstans. Ni som använder det ser jag på med förakt och blir mycket irriterad över att ni inte kan stå för era misstag.

/MathiasGoes - står för sina misstag och de är många.

Tävling, Ledtrådar 8-9

Ledtråd: Tarzan har inga.

Ledtråd: Finns en låt av Björn R som nämner typen men inte exakt vad jag har köpt.

/MathiasGoes

Kalenderpojkarna - Sveriges Travpublik Elit/MathiasGoes

Blekfis

Vi svenskar har en tendens att blekna både på insidan och utsidan under mörkrets månader. Det är inget vi kan göra åt, det bara är så i vårat avlånga land. Många saknar lite pigment och blir i princip genomskinliga under vintern när inga uv-strålar vill tränga sig fram till oss. Kvinnorna har sitt smink och det ska vi vara tacksamma för, men vi män har inte den fördelen av att kunna gömma oss bakom en mask. Det gör att vi blir mycket fulare än vad vi behöver vara under vintern. Så jag måste rekommendera er att ta en tripp till solarieöarna, det bästa stället man kan besöka utan att behöva åka utomlands. Men man får se upp, tänk på att man fortfarande ska kunna väcka uppmärksamhet i Afrika. Det får inte bli för mycket av det bruna. Har sett för många människor som inte riktigt insett när det är dags att ta ett break från solarieöarna. Det ska bara vara en touch av färg, en liten uppfräschning av befintlig hud. Har testat diverse "brun utan sol" krämer och kan inte tipsa om någon, har ni som mig mycket skägg så är det ett "No No" att använda det i ansiktet. Skägget blir oranget och huden får en gulbrun ton, ser ut som någon LSD påverkad person från 70-talet varit där och använt ditt ansikte som ett uttryck för sin konstnärliga talang. Men går man mycket sparsamt till ett solarium så funkar det, man ser och känner sig mycket finare när huden har en ton av kaffe latté, eller kaffe blatté som de säger i Skiftinge.


Ett exempel på hur fel det kan gå.
/MathiasGoes

Cut or no cut, that´s the question

 

Kommer förmodligen aldrig att klippa mig så länge jag inte börjar bli tunnhårig. Det är förmodligen det jag tycker är bäst med mig, mitt hår.  Jag får väldigt mycket komplimanger för det, i helgen var det 3st mycket vackra kvinnor som tog sig tid att ge mig komplimanger för guldlockarna. Är själv väldigt förvånad över alla positiva reaktioner men jag är givetvis mycket glad och tacksam för responsen. Det har hänt att helt främmande människor kommit fram och undrat varför jag har uppsatt när det är så fint utsläppt. Det känns lite som mitt hår har blivit mitt signum. Ett blont hårsvall är "jag" nu. Det är jag och lejonet Aslan, våran styrka sitter i manen, klipper vi oss så dör vi. Aslan dör fysiskt och jag dör psykiskt.

Det här är ett väldigt egoistiskt inlägg, men som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så kan man inte älska någon förren man älskar sig själv =)

Peace, love your self and understanding!

/MathiasGoes


Tävling, ledtrådar 6-7

Det här är för dig George!

Ledtråd:  Just nu är det väldigt "rätt" med det här

Ledtråd: The Blues Brothers, Madonna, Beatles, Rock, Gangster.

Tävling, ledtråd 5

Ledtråd: Cuck Norris är mycket hårdare än vad priset är.

/MathiasGoes

Tävling, Ledtråd 3

Ledtråd: Har blivit poppis de sista åren

/MathiasGoes

Blev det för mycket

Med anledning av mitt inlägg om alkohol och kläder.

Nå blev det fashion roadkill?/MathiasGoes

Lär er av mina misstagJag sitter med Jonas och lirar lite xbox samtidigt som jag dricker några uppfriskande Gin&Grape men jag har missat en sak, jag har glömt att titta ut en outfit innan jag blev alkolholpåverkade. Det kan sluta med en mycket underlig kreaktion. Ni vet man känner sig lite mer vågad, vill utmana lite, gå lite längre än vad modet säger. Det är som gjort för en fashion roadkill! Men jag ska hålla mig lugn denna gång och välja ut efter vad jag normalt skulle ha på mig. Lugn och sansad är orden som bollas inut i mitt huvud, hoppas orden fortfarande finns kvar när det är dags för kläderna =)

/MathiasGoes


En dålig dag

Idag har det inte varit någon riktigt bra dag helt enkelt. Skulle jobba och åkte iväg till arbetet kl 8, tänkte tjäna lite lätt cash genom att måla lite nya lokationer på jobbet.

Anländer kl 8, börjar med frukost i ca 1 timme

kl 9 börjar jag förbreda målningen, Peo anländer för att hjälpa till.

Kl 10 ska Peo lyfta ner en pall med trucken, han råkar få med sig ett rör till sprinkelsystemet. Det blir blött, väldigt blött.Kl 10.10 Går brandalarmet.

Kl 10.25 Kommer brandbilen och ordnar med den sprutande fontänen av äckligt vatten.Kl 13 är det dags att gå hem, jag ska göra rent rollen från all gul färg, när jag sen ska tvätta bort det från händerna så försvinner inte färgen. Är hemma just nu och än har det inte hänt något dåligt men jag förväntar mig det, ska ut och partaja ikväll då kan allt hända.

/MathiasGoes

Idol

Jag måste bara skriva lite om idolfinalen igår, såg den på tv med några vänner och då uppstod det några funderingar och kommentarer.

* Marie Picassos kläder var inte så smickrande för hennes höfter.
* Gjorde inte Alice vinnarlåten mycket bättre än Kevin?
*Jihde är en jobbig jävel.
*Idol 2008 är det sämsta idol någonsin, hoppas det inte blir en 2009
* Sibel ligger ljusår före oss i mode, typ 2000år före.
*Kevin, är han en falsk fitta eller en tvättäkta person?
*Idoljuryn är den fegaste och mest okritiska jury jag sett.

/MathiasGoes


Tävling, ledtråd 3

Ledtråd: "priset" finns för alla människor, ingen behöver känna sig bortglömd.

Tomten har blivit ego

Jag har ledigt 9 dagar i rad under jul och nyår och ska spendera dessa dagar till healing av mig själv. Ska slösa en hel del pengar på mig själv, givetvis ska jag köpa lite klappar till de som varit snälla men mest ska jag bränna på saker till mig själv och till nöjen under dessa dagar. Åker upp till Stockholm den 23:e för att ordna outfits för annandag jul och nyårsafton samt hitta alla paket folk ska få. Det är min lilla jultradition att alltid köpa paketen sista dagen, så man hittar in i julandan lagom till jul.

Min ekonomiska plan har gått alldeles lysande, kuverten blir bara tjockare för varje dag som går och prognosen är att det kommer finnas en skön extra summa att lägga till på lönen när det kommer.

Tycker tävlingen går lite segt, dåligt med gissningar men samtidigt är det väldigt kluriga ledtrådar ni har fått, men jag lovar er att de kommer bli lättare.

Allt är klart inför nyår men vad som sker är än så länge hemligt.

Ska på dop på söndag då ska nämligen Europas gulligaste tjej döpas. Vill inte köpa något klassiskt som en silversked eller något annat oanvändbart, så har ni några förslag så tipsa gärna under kommentarer.

Brukade skriva en limerick varje fredag som jag mejlade i väg till Anna men nu kör vi den här på bloggen istället.

Lilla stella skulle döpas
Mathias visste inte vad som skulle köpas
Föräldrarna hade ingen aning
Jag fick ge mig ut på spaning
Kanske ett vipkort eller köpass

Ja vet den sista var dålig men sjukt svårt att hitta rimm på köpas och döpas.

/MathiasGoes


Tävling, ledtråd 2

Ledtråd: "priset" har en viss anknytning till ett lika älskat som hatat barnprogram.

/MathiasGoes

Några bilder från helgen

            

/MathiasGoes

Fakta om tävlingen

Har fått påtryckningar om att jag måste klargöra hur tävling går till. Alltså jag har köpt en "sak" som ni ska gissa på vad det är med hjälp av mina ledtrådar som kommer dagligen. Gissar ni rätt så vinner ni paketet. Ni får gissa hur många gånger ni vill ända fram till julafton, skulle det visa sig att ingen har gissat rätt så blir jag besviken och tar paketet själv =) Nää då jag utser en vinnare som varit mest aktiv med fyndigaste förslagen.

Lycka Till!

/MathiasGoes


schviss schviss

Var ni ute i Eskilstuna igår mellan kl 16-17 och hörde ett schviss schviss ljud, ni kan andas ut det var förmodligen jag som sprang förbi er på mycket lätta steg. Har tydligen vilat mig i form.

/MathiasGoes

Naughty by Nature

Har ni någonsin ställt frågan till eran partner, är jag den bästa du haft? Det är förmodligen en av de svåraste frågor man kan ställa och inte veta om den andra ljuger. Vad ska den andra personen säga? Nej, du är lika orörlig som en 20kilos säck med sommarpotatis och lika attraktiv som ryggtavlan hos ringaren i Notre dame. Det går absolut inte att veta om den andra är ärlig eller ljuger. Men jag tycker att det är ens förbannade skyldighet att se till att personen i fråga får chansen att bli den bästa, det måste finnas ett samspel mellan varandra för att nå målet, total njutning av varandra. Det här gäller givetvis kille som tjej. Utan kommunikation så är chansen stor att det inte blir det bästa man minns från olika förhållanden.

Jag har givetvis själv ställt frågan någon gång och fick ett riktigt bra svar av en tjej, det löd så här. Nej, du är inte den bästa men iaf topp 3 eller 5 (minns inte riktigt), men vi får jobba på det. Nu får vi hoppas att tjejen haft mer än 3 eller 5 partners annars tog jag det bättre än jag borde  =). Det tycker jag är ett väldigt bra och ärligt svar, självklart måste man ha rätt bra självkänsla och självförtroende för att inte börja analysera varför man inte var i toppen, men det hände inte mig så jag anser att det var ett riktigt bra svar. Chansen för att vara bäst redan när man inleder ett förhållande är väldigt liten anser jag, det är något man jobbar fram gemensamt för bådas skull. Nu vet jag själv att jag kanske inte alltid varit den bästa på det men samtidigt har jag varit på väg åt rätt håll.

Det är tråkigt att det fortfarande ses som lite tabu att prata om sitt sexliv med sin partner, det är inget att skämmas över. Funkar sexet så fungerar förhållandet oftast bra. Man måste lära sig att våga testa nya saker, inte vara så pryd eller rädd för att utforska sig själv och varandra. Men självklart ska man inte göra något för den andras skull man själv tar skada av, det kan tyvärr hända i stridens hetta att det kanske spårar ur och då ska man kunna märka på den andra att det inte var riktigt ok.

Jag tror vi människor innerst inne är lite naughty av naturen när vi väl tillåter oss själva och man släpper lite på hämningarna, ibland kan LITE alkohol hjälpa till på ett positivt sätt. Ibland är man vild så är det bara.

Anledning till att skrev det här inlägget är för att jag hitta en fantastisk privatbild och fick tillbaka lite minnen hur i helvete bra det kan bli.


En naken kropp är en vacker kropp.

/MathiasGoes

Tävling, ledtråd 1

Okej nu kör vi igång, beställde "priset" igår och för att ni ska vinna så måste ni gissa helt rätt inte bara nudda i kanten för ni ska vinna.


LEDTRÅD: Inte som alla andra utan lite mer som karlsson på taket.

/MathiasGoes

Fuck the system

Efter sett dokumentären Zeitgeist Addendum så måste jag hylla alla er som skiter i systemet, ni som skattefuskar, skiter i att jobba fast ni är friska, folk som gör försäkringsbedrägerier, suger ut Akassan, lurar socialen. Alla dessa människor är de som gör rätt tro det eller ej, medans vi andra går alla runt med ett stort L i pannan.

Jag tillhör iaf den kategorin av människor som traskar runt i vårat vackra land ovetandes hur rövknullad jag blir av högre makter. Men jag har blivit upplyst om det största bedrägeriet i världshistorien och tänker inte finna mig själv i det. Nu är det slut! Visst jag kan inte slänga mig själv helt åt andra sidan men jag känner att någonstans måste jag börja. Ska köra någon form av fuck the system light.

/MathiasGoes

Tävling!
Nu till jul så är det massor av tävlingar överallt och så klart har jag även det på mathiasgoes.blogg.se.

Varje dag ger jag en ledtråd(innan kl 10 oftast). Den som gissar rätt under kommentarer vinner paketet! Så tar jag kontakt med vinnaren för adress när tävlingen är avgjord. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen börjar imorgon.

/MathiasGoes - Santa Claus

Fyndigt!

Gick förbi den nu mera konkursade klädaffären Greven i Gränden, då sa Rickard att den nu heter Greven i Graven. Mycket roande!

/MathiasGoes

Crazy

Är jag skelögd?/MathiasGoes

DagensRätt

Våran kalenderbild till travkalendern var med på tv4 igår. Så jäkla tungt!!!

Efter ca 13min dyker vi upp Här är programmet 

/MathiasGoes

Filmstjärna med kokain och anabola

Ola Rapace/MathiasGoes

Medvetenhet är vårat vapen mot den monitära ekonomin

Såg en dokumentär igår som har satt sina spår hos mig. Den handlar om världsekonomin och hur den är uppbygd. Kortfattat är allt uppbyggt av skulder, det finns endast ett fåtal människor som tjänar pengar på oss. Det är en yttersts liten samling av "elit" människor och som använder folket som nutidens slavar.

Den här filmen kan man beskriva lite som en konspirations dokumentär men efter ha sett den och börjat fundera så blir allt väldigt klart, vi är lurade!!! Vi är så totalt förda bakom ljuset av regeringar, politik och globala företag. Nu kanske ni tänker att jag har gått på en helt vanlig konspirations idé från någon med för mycket tid och hat mot systemet, men så är det inte. Visst kan jag inte bekräfta allt de säger i dokumentären är sant men jag vill att ni ska fråga er vart kommer alla pengar ifrån, de måste börja existera någonstans hos någon. Vart får FED sina pengar ifrån? Hur kan en stat som USA gå in och rädda banker och bilindustrin med miljarder dollar när de själva är skuldsatta upp över öronen? Vem får de pengarna av, någonstans måste de skapas för att lånas ut. Alltså skapas det pengar efter behov.

Såg att USA´s regering gick in med mer pengar till CITIgroup än vad de spenderar på matkuponger till amerikanska folket. under 1år, borde inte man istället låta företaget gå i konkurs och sen lägga räddningspaketet till infrastruktur och hjälp till alla de som lider i USA.

Snälla ja ber er, se filmen! Och sen ställ er frågan om ni nu skulle misstro filmen, vart fan kommer alla pengar ifrån och varför måste folk lida?

Ni kan se filmen på http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 eller så laddar ni ner den från någon torrentsite och så rekommenderar jag er att se den med text så ni lättare ska förstår allt som sägs i filmen, den hittar ni här http://undertexter.se/?p=subark&id=14574

Filmen heter Zeitgeist Addendum

Thezeitgeistmovement.com

/MathiasGoes

En vän som vunnit luftdragspels VM/MathiasGoes

Älska polacker!!!/MathiasGoes

En mycket rolig reklamfilm

Tack Igor! snälla titta till slutet

Fri som en fågel

För första gången på väldigt länge så är jag fri, helt för mig själv, ingen som kan säga nej, Men vet inte riktigt vad jag ska göra med friheten. Har lite planer för min framtid och är rätt förväntansfull över vad som kommer hända. Måste dock peppa mig själv till dessa saker så jag inte somnar om i ett sömndrucket Eskilstuna. Det är lätt hänt har jag lärt mig, man har planer men inte någon riktigt ork till att göra något åt saken och sen vips så är man tillbaka på ruta 1. Så har det varit för mig i rätt många år, tusentals planer varvat med sömngångar stilen där man bara är i sitt liv. Men nu ska det bakas andra bullar i min ugn. Har fått rätt bra pepp från oväntat håll och det är jag väldigt tacksam för, en liten spark där bak har hon gett mig. Känns som det är dags att röra på sig åt ett håll jag aldrig varit på väg mot förrut. Jag har alltid varit på väg åt något håll men inte hittat rätt än, så då får man testa nytt.

Säljes!

Är det något som vill köpa en Audi A4 -01, en riktig pärla! Ni får ett kanon pris.
Någon som vill hyra en lägenhet i andrahand i höst, 1:a 45kvm i lugnt område?
Finns även ett bättre begagnat liv att ta över om det finns intresse, många fina vänner(dock endast på lån), brokig historia, ett gudabenådat hår, kalenderpojks meriter. Ja listan kan göras lång med både negativa och positiva sidor men köparen lär bli nöjd.


Hör av er!

/MathiasGoes

Musikaler

Jag avskyr musikaler, förstår inte varför de måste blanda sång och dans med film/teater. Hatade alla Disney filmer när jag var mindre när det skulle sjungas och dansas, såg aldrig någon mening med att förstöra handligen i ett mysig scen med töntigt steppande till någon käck låt.

Det här är min bild av en musikal.

En man kliver in i en mataffär, går fram till expediten och frågar efter mjölk. Expediten tittar förvånat på kunden och från ingenstans utbrister "He want´s milk,milk,milk". Helt plötsligt rusar det fram 4 städare utklädda till mjölkpaket som börjar dansa armkrok runt kunden och sjunger "Milk,milk,milk he need´s" samtidigt ploppar det ytterligare upp städare, expediter och kunder som toksjunger fram "You need cookies for your milk,milk,milk" och kunden blir så glad så han börjar steppa runt i butiken och hamnar vid fruktdisken och där skjuter en kund upp med massor av bananer på huvudet och sjunger "Don´t you want some fruit,fruit,fruit!" och som då börjar dansa runt hållandes varandra i händerna med ett leende stort som en halvmåne och fortsätter sjunga, "I only want milk,milk,milk it should be smoth like chines silk. i love the taste, there is going to be no waste. Please tell me, were the customer has to be. I got milk in my dreams, its hot and fresh when it steams. I like it in my coffe, when i feel the taste in a toffé."

Förstår ni hur man som action/komedi filmälskar blir provocerad av den här skiten?!?!

Det suger och det suger hårt om musikaler!

/MathiasGoes

Dags att uppdatera en myt

De flesta har hört talas om den "lyckliga horan", jag vet inte om hon/han existerar men jag skulle vilja ändra lite på den. I den värld vi lever i idag så tror jag att man kan använda sig av samma talesätt men med en annan mening. Nämligen att en lycklig hora är personer som kan tänka sig att sälja sig till andra personer för att få det man själv vill ha. Sen är det upp till "horan" att sätta sina egna gränser för hur mycket de kan offra för att nå sitt mål. Det handlar inte som sex längre utan att sälja sig själv till rätt pris för en tjänst eller fördel i livet. Arbetslivet och krogbranschen är där de största och flesta "hororna" finns. Vi är alla horor på ett eller annat sätt. Sen är det upp till var och en om de tycker benämningen hora är positivt eller negativt.

/MathiasGoes

SexigtMåste hylla er tjejer som använder liknande strumpbyxor som ovan. Ni får en stående ovation från mig! Så sjukt sexigt. Det största kravet jag har på en tjej som jag träffar är att hon kan klä sig, finns inget mer sexigt än kvinnor som klär sig rätt och gärna touchar upp det med något eget och sen lägg till ett leende som får isen att smälta på Nordpolen, då har ni fångat mitt intresse.

/MathiasGoes

En usel dag

Idag är en dag som man inte borde vaknat upp till. Jag skulle behöva en stor dos egoglädje som lättar upp mitt psyke. Jag kan få tunga perioder under vintern när det är mörkt 24-7. Jag vet vad det beror på och får skylla mig själv så det klagar jag inte på men det är fortfarande jobbigt. Det är svårt att förklara riktigt men allt sitter i psyket, det blir som en svag dimmridå som omfamnar mig och inget känns speciellt upplyftande. Händelser som jag vanligtvis blir glad av spelar ingen roll och jag tappar lusten till det mesta. Allt går över och det är positivt. Tänk vad lite sol och värme skulle göra för själen nu, en finkornig sandstrand, 32grader, några polare och en kall bira. Jag behöver något stort att se fram emot och enda chansen för det att hända är om jag tar tag i det själv. Jag kan bli avundsjuk på enkla och okomplicerade människor som blir glada för det lilla och uppskattar det fina i livet, människor som inte har stora krav på sitt liv utan är nöjda med att vara friska och ha mat på bordet. Men alla har väl sina hjärnspöken och perioder då allt inte är lika intressant längre, tror jag. Tänk om man kunde må bra av enkelheten. Det är inte bara världsekonomin som upplever recession utan även jag just nu, tillbakagång av ens liv är aldrig roligt. Det finns en strävan att alltid ta ett steg framåt och nu känns det som jag trampar kvicksand. Nej nu fan får det vara slut med mitt patetiska gnäll och jag får hitta på något lika spännande som ett oöppnat kinderägg.

/MathiasGoes

Guldbollen

Det var inget snack om vem som skulle ha den men att Zlatan endast blev framröstad som 9:a är en skandal, tänk vad snabbt folk glömmer att han sköt Inter till ligaguldet och totalt sätt var bäst i den Italienska ligan 07-08. Men hade han spelat i Premier League så hade han varit top 5. Italienska ligan är inte vad det varit vilket säkerligen påverkat hans placering.

/MathiasGoes

RSS 2.0