Dagen då London stod stillIdag är det vinna eller försvinna, vinner vi är AFC med i kampen om ligatiteln. Ett oavgjort resultat så får vi rikta in oss på en 3-4:e plats, förlorar vi idag, nix det kommer inte hända. Vi är redo för krig.

Självklart har säsongen varit en stor besvikelse för oss gooners, men ser man till alla skador och värdelösa domare som satt i system att döma bort världens vackraste fotbollslag så får vi vara nöjda. Minns förra säsongen när vi hade fullt lag stora delar av höstsäsongen av vart återfanns Arsenal då? så klart i toppen. Det följdes tyvärr av en vårsäsong med skador och otur samt en domarskandal utan dess lika i Champions Leagues historia. Ja ni minns väl våran kära Eskilstuna domare Peter "pajasen" Fröjdfeldt när han förmodligen gjorde sin sämsta insats i karriären när han dömde bort Arsenal mot Liverpool. Vi är glada att riskfaktorn "fröjden" är borta för all framtid i toppfotbollen.

Må det brinna i London likt Rosengård en kall december natt, låt hatet ta över och stå upp för AFC i motgång och medgång. Låt rädslan sakta sippra ut ur motståndarna likt en knivhuggen våldtäktsman. Låt ingen komma i vägen för framgången. Stoppa alla sorgelösa försök från motståndarna lika patriotiskt som om det gällde en invasion av erat land, Arsenal FC är vårat land!


Tips!
Matchresultat: 3-1
Målskyttar: Adebayor 2, Van Persie 1

/MathiasGoes

Kommentarer
Postat av: JUVENTUS

Juve vann då kan väl Arsenal åxo visa att dem kan vinna eller ?

Jag har nämligen tippat Arsenal.

2008-12-21 @ 17:01:33
Postat av: Dad

1-1 var väl lagom roligt.

2008-12-21 @ 22:00:15

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0