Medvetenhet är vårat vapen mot den monitära ekonomin

Såg en dokumentär igår som har satt sina spår hos mig. Den handlar om världsekonomin och hur den är uppbygd. Kortfattat är allt uppbyggt av skulder, det finns endast ett fåtal människor som tjänar pengar på oss. Det är en yttersts liten samling av "elit" människor och som använder folket som nutidens slavar.

Den här filmen kan man beskriva lite som en konspirations dokumentär men efter ha sett den och börjat fundera så blir allt väldigt klart, vi är lurade!!! Vi är så totalt förda bakom ljuset av regeringar, politik och globala företag. Nu kanske ni tänker att jag har gått på en helt vanlig konspirations idé från någon med för mycket tid och hat mot systemet, men så är det inte. Visst kan jag inte bekräfta allt de säger i dokumentären är sant men jag vill att ni ska fråga er vart kommer alla pengar ifrån, de måste börja existera någonstans hos någon. Vart får FED sina pengar ifrån? Hur kan en stat som USA gå in och rädda banker och bilindustrin med miljarder dollar när de själva är skuldsatta upp över öronen? Vem får de pengarna av, någonstans måste de skapas för att lånas ut. Alltså skapas det pengar efter behov.

Såg att USA´s regering gick in med mer pengar till CITIgroup än vad de spenderar på matkuponger till amerikanska folket. under 1år, borde inte man istället låta företaget gå i konkurs och sen lägga räddningspaketet till infrastruktur och hjälp till alla de som lider i USA.

Snälla ja ber er, se filmen! Och sen ställ er frågan om ni nu skulle misstro filmen, vart fan kommer alla pengar ifrån och varför måste folk lida?

Ni kan se filmen på http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 eller så laddar ni ner den från någon torrentsite och så rekommenderar jag er att se den med text så ni lättare ska förstår allt som sägs i filmen, den hittar ni här http://undertexter.se/?p=subark&id=14574

Filmen heter Zeitgeist Addendum

Thezeitgeistmovement.com

/MathiasGoes

Kommentarer
Postat av: tomas di leva

Jag o min bror satt för 2 år sen på ett tåg till Rom och kom på en kul filmidè: "Matrix, the world economy edition" haha!

lite som din fast mer med fokus på elektroniska hokus pokus transaktioner och luftslottsekonomi..

2008-12-12 @ 09:57:28
URL: http://dethararjujag
Postat av: Mathias

Nice ni kanske borde göra slag i saken med idén, men kolla in zietgeist addendum den är rätt tung, synd bara så få har sett den.

2008-12-12 @ 12:02:11

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0