Advokater

Är nog det sjukaste yrkesval man kan göra som människa. Vem kan sitta och försvara våldtäktsmän, sadomaschistiska mördare och annat avskum. Hur kan Leif Silbersky leva med sig själv när han står och hånar en våldtagen kvinna, har inte hon blivit utsatt tillräckligt? Ska hon bli anklagad för att sporrat mannen till det? Det är sjukt att alla låter det få fortsätta som om det måste få ske för att sanningen ska fram. Han måste någonstans hata sig själv för sitt yrkesval.
Det roliga är att han inte tar sig an narkotikamål pga av moraliska åsikter, moral vet han nog inte vad det betyder med tanke på hur han spottar på de som redan ligger.
Man är själv sugen på att våldta och förnedra en stjärnadvokat och sen hävda att jag inte kunde stoppa mig själv för han hade sin slips lite slarvigt knuten, kostymbyxan skar upp så fint vid rumpan och han sa aldrig nej efter jag lagt rohypnol i  hans GinTonic.

Ta det lugnt nu stjärnisar! jag ska inte genomföra det och det är inget hot, tänkta bara på hur ni skulle reagera om det var en omvänd sitution.

/MathiasGoes


Kommentarer
Postat av: Anna

Klockrent!

2008-10-21 @ 09:48:04

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0