Idag är det en bra dag

Yepp, idag är en så sjukt skönt bra dag att inte många förstår det. Det har hänt 3st fantastiska saker sen i torsdags och som grädde på moset ska vi fira det ikväll. För det första så har min lata bror äntligen skaffat sig ett arbete efter ca 1 1/2års utsugande av statliga pengar. Min mycket goda vän Patricio har fått en jobb här i Etown som mediasäljare på Eskilstuna kuriren så där har vi en framtida karriär rakt upp till Guds residens. Sen det största av de 3 sakerna så har Pato&Frida inflyttningsfest ikväll och med en startlista med gammalt och nytt folk som slår Nobelsfestens deltagare.
Måste säga att jag tycker det är otroligt kul att de har flyttat hit igen efter några år under ortsflykt, man har varit dålig att hälsa på så man får skämmas lite men förhoppningsvis så är allt glömt när de äntligen har tagit sitt förstånd till fånga och kommit hem igen.  Är väldigt glad att de är "hemma" !

Har hört genom "säkra källor" att Frida på på G att få ett jobb tungt som en sten knuten runt foten på en golare som ska sänkas i Bråviken. Håller tummarna!

Du kan lämna Etown men Etown lämnar aldrig dig!


/MathiasGoes

Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0