Klimatförändringar=BLUFF!

Varför har vi blivit så rädda för klimatförändringar nu? För 20.000år var hela skandinavien täckt av is och det dröjde 15.000år innan allt var borta alltså år 5000 f.kr. Då kan den här reaktionen på klimatförändringar inte komma som en chock för oss, den har trots allt funnits i herrans många år. Varför var vi inte oroliga för 5000år sen när all is försvann härifrån och då kan väl det inte funnits bilar,flygplan,freon & växthusgaser som smält isen.
Det kanske är helt naturligt att isen töar bort. Nordpolen lär ha varit mycket större för flera tusen år sen och så sakta har den minskat men helt plötsligt är det en katastrof!
Sjukt att vi reagerar nu och inte för länge sen. Vi kanske skyndar på förändringen med utsläpp men det torde sig väldigt märkligt om det inte är naturligt. Vi har haft flera istider som kommit och gått och nu kanske vi är i slutat av en istid för att snart vända sakta mot en ny. Allting går i cykler t ex mens,mode,pantburkar och finanskriser. Om jag nu har lyckats lösa gåtan med klimatförändringar så får jag föreslå till Nobel stiftelsen att ge mig något av alla Nobelspriser som finns att vinna, ja är inte girig det räcker med ett av dom.

Jag röstar JA till att fortsätta skynda på växthuseffekterna, tänk er Sverige med 2 års tider endast vår och sommar, beach säsongen blir några månader längre, folk blir gladare, vi får en mer nyttig "Gå ut och festa" kultur, vi slipper skrapa rutorna på bilen, inga mer solresor(spar pengar, slipper dålig mat), vi blir brunare=snyggare, det är grönt och blommigt året runt, inga halk olycker för pensionärerna, ingen montering av vinterdäck, finare vägar, åka ner cabbat. Ja som ni ser kan listan göras låååång. Vi skulle bli ett sånt sjukt skönt folk som bor i världen bästa land./MathiasGoes


Kommentarer
Postat av: maggi

yoyo Matte, skön blogg =) hare gott =) kramis!

2008-10-20 @ 00:37:58
URL: http://maggi.bloggproffs.se/

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0