Min stjärna är på GPrincess Rapida

/MathiasGoes

Svinigt braTydligen har moder jord tröttnat och bestämt sig för payback. Jag tycker det är riktigt bra det här med svininfluensan, det behövs rensas lite på jorden, vi är kraftigt överbefolkade på vissa ställen och det behövs tunnas ut med folk. Vi har fuckat naturen väldigt länge och nu får vi smisk. Vi kan åka till månen, klyva atomer, bygga konstgjorda hjärtan men vi förstår inte att vi kommer få betala för överbefolkningen?!?!? Så här gör naturen när den har fått nog, någon form av självsanering. Naturen har funnits mycket längre än oss och den borde veta hur den ska få jorden att snurra vidare. I naturen är det alltid de starkaste som överlever och förmodligen kommer vi se ett liknande scenario här, vi måste förstå att det här med pandemi är något som är naturligt och bara är naturens sätt att säga IT´S FUCKING ENOUGH!

/MathiasGoes - Nej till tamiflu!


Det finns enMycket kunde gått fel men fan va skönt med Almunia i mål!!! Nästa match är hemma, varsågod!!! Helt ärligt så orkar jag faktiskt inte skriva om resultatet, de var bättre och så enkelt var det. Emirates nästa!

/MathiasGoes - stor nota på O´learys!

Äntligen

är det dags för Londons stolthet att kliva in i hetluften. Skönt att B-gängen har sållats bort och nu återstår de 4 bästa lagen i världen. Dags att göra upp!/MathiasGoes - Red&White Tonight

Guif - Sävehof

Vilken match! Visste inte att Eskilstunapubliken kunde bjuda på sånt tryck i sporthallen. Vi måste vara den bästa publiken i världen på att klappa i takt, först ett stort jubel som sen övergår snabbt i taktklappningar, något för Guinness rekordbok. Måste ge en elogé till klacken från Sävehof, ca 30pers med trumma som fick hela hemmapubliken att hata dom, det var mäktigt.

Zackrisson var planens bästa spelare i 15minuter tills killen tappar humöret och drar på sig ett väldigt onödigt rött kort, tack och hej. Måste ge det röda kortet till motståndarklacken, de psykade han rejält och det gav utdelning.

Publikrekord med 2602 åskådare i hallen och inte en jävla trumma! Skandal! Skandal! klackskandal!

Det finns en kille vi kan kalla Edwun, de 3:e senaste tillfällena jag träffat han har snubben gjort starka intryck. Näst senaste satt han med en morakniv samt rödsprängda ögon och förklarade hur bra det är med kniv på sig ifall någon skulle bråka. Senast såg jag han morgonen efter Barack Obama vunnit det amerikanska valet, då stod han och sålde Barack Obama tishor och kepsar på torget samt gjorde blackpower näven. Idag var han klackledare i Guif i bar överkropp med en jätte flagga som han vevade likt en matador viftar med sitt skynke. Han är ett mycket annorlunda bidrag till Eskilstunas befolkning men man måste gilla hans engamang.

Huliganstämning rådde utanför i paus när en Eskilstunabo skicka in en mycket osportslig Sävehof kille i en tidningshållare för Metro. Lite mer glöd i Guifklacken skulle nog dra mer folk. Det måste bli vi mot dom. Sporthallen skulle vara som kryptonit för motståndarna.

Tycker tilltaget och få hela publiken klädda i rött är bra men allvarligt gubbar! Ta för fan inte och färga skägget i rött samt röda slingor i håret. Ja lovar, det räcker med en röd tisha. Det såg fruktansvärt töntigt ut. Är ni så snåla så ni inte kan köpa ett rött plagg och ha på er, måste ni sno barnens rödfärg och kladda runt i hårväxten. Själv stod jag i en knall grön adidaströja.

/MathiasGoes - rött och vitt imorgon med

En insats

Igår begick jag en mycket uppskattad handling, ja skänkte nämligen massor av gamla kläder till Myrorna. Ni borde testa det, känns rätt bra efteråt. Tänk att någon kommer glida runt i mina kläder och få känna på lite hur det är att vara mig. Killen kommer garanterat att andas självförtroende, modemedvetenhet och känna sig allmänt fräsch. Känns mycket bra att hjälpa någon som har behov av ett mer moderiktigt liv. Hade jag haft en guldstjärna hade jag gett den till mig själv.

/MathiasGoes - kläder utan gränser

Från helgen

Det började lite hos mig, fortsatte sen till en 30års fest sen vidare till en 40års fest och sen avsluta på Nybron.

Så här flääschigt kan man ha det på min uteplatsBrorsan och inte det här ghettobrorsan utan min riktiga bror


Grillmaster


Glassigt


Min syster Johanna


Samme 30år på kroatiska klubben


Födelsadagsbarnet med sambon


Överallt och ingenstans, Flen ifrån Flen


Arto och Johan does som banding


3 amigos


Juha Helpi, en pokerspelare av rang


En Xbox360, diamanter till tjejer och Xbox till killar


En bild säger mer än tusen ord


40års mannen, Pavel Lander


Världens lyckligaste kille?


Pejjan och Carro myser på dansgolvet


Lander JR med mor


Snygg Ivan


Dj JP, Han som får Nybron att GUNGA hela natten


Tung Gung


Gamnacke


Snart man och fru


Utanför Nybron, Igor med vän


Ingen riktig kväll utan Polisen


Själsfränder, blåa och gröna chinos


/MathiasGoes - paparazzi

Lata dagar

Gör som jag denna helg. Av sig dig alla måsten, fyll kylen med några kalla, ta fram grillen och slappa dig igenom sist helgen i April.

/MathiasGoes - Soft

Läste i Metro

Om man tror på ett liv efter döden så tror man livet har besegrat döden.

/MathiasGoes

Ska man

lägga ut en bild på den misstänkte Stattbrännaren? Har inte alla rätt att få veta vem som är misstänkt? Givetvis är han oskyldig tills han blivit dömd men förmodligen dömer många han på förhand. Kanske inte behövs, vi bor trots allt i Etown så de flesta vet nog redan. Time will tell.

/MathiasGoes - Right or Wrong

Knutte

Var ute och körde lite båge idag och är mer än sugen på kortet. Imorgon ordnas alla papper och förhoppningsvis börjar jag med teorin under veckan. Fick en otäck känsla när jag gasade runt på isstadion, känslan var att det här nog inte är bra för min hälsa men antingen gör man något roligt av sin tid eller så sitter man och drömmer resten av livet. Så enkelt det kan vara./MathiasGoes - vroom vroom

Varför

är det så svårt ibland? Spelar ingen roll hur mycket man tänker på det, blir inte klarare för det. Ånger?

/MathiasGoes - vilsen

Ska man

dansa sig igenom livet så gör jag det till den här sköna låten
Hela GÖTET, tack för helgen/MathiasGoes

Magiskt

är det enda ord som passar in på min helg i Göteborg.


/MathiasGoes

Klimathot

Har vi i Sverige verkligen tänkt över våran klimatkamp? Är det så jäkla positivt att ozonet blir tjockare, mindre växthusgaser m.m. Varje vinter hör jag människor förbanna vårat vinterklimat och deras längtan efter varmare väder. Då kanske det är dags och vakna upp, tack vare våra försök att minska utsläppen kommer vi snart ha samma klimat som på nordpolenigen. Tack vare oss miljöförstörare så har vi det lite varmare och skönare lite tidigare än vanligt, våran medeltempratur höjs sakta men säkert. För att vi ska lyckas skapa ett klimat likt medelhavet så får vi sluta upp med dessa bisarra miljöbeteenden. Köp en SUV, vägra soppsortera, sluta cykla/promenera. Vi är på väg mot ett mycket behagligare klimat i norden och nu försöker vi stoppa det med kyotoavtal och soppsorteringsstationer överallt. Kom förfan inte och klaga sen när vintern kommer, nu har vi en gyllene chans till palmer och kritvita sandstränder, låt oss komma till sans och inse fördelarna med lite miljöförstöring.

/MathiasGoes - motströms

Facebooksnäll

Min vän Pato myntade det uttrycket i helgen och så satte vi lite riktlinjer för ordet. Att vara facebooksnäll är när man godkänner människors vännerförfrågningar, svara på ett meddelande från någon person man helst inte vill ha kontakt med. De flesta har förmodligen varit facebooksnälla om ni tänker efter. Det är den ytligaste form av snällhet som finns, den betyder inget eftersom den är ytligare än Peter Siepen en lördagskväll. Själv har jag drabbats av detta syndrom ett par gånger och jag fylls av ångest varje gång. Man är lite orolig för att den personen som vill bli vän med en ska märka att man inte godkänt personen och sen kommer kolla skevt på en. Får man ett meddelande så måste man svara även fast man inte vill, det kan lätt uppstå obekväma situationer tack vara facebook man kan aldrig gömma sig för alla som man hoppades hade raderats från jordens yta, men nu har ni ett uttryck för vad det kallas, den ytligaste snällheten som finns, facebooksnäll!

/MathiasGoes - facebooksnäll, ibland

Ett måste

Kolla på youtube efter Susan Boyle britains got talent, hon piskar mattan med de flesta sångerskor.

/MathiasGoes


Maskeradkväll

/MathiasGoes

Maskerad

Så här ser jag ut ikväll!
/MathiasGoes - Hippie!

En vän

Jag hoppas att det är sant det jag har hört, du är så himla skön Samira! Hoppas du stannar där för evigt. Du är en förebild för oss andra som är duktiga på att snacka men som aldrig gör något åt saken. Jag är otroligt glad för din skull, vem visste att du skulle finna paradiset på en spontan semester.

/MathiasGoes - tribute to Sami!

SaSaBranDelMassa/MathiasGoes

Lika vackert som sixtinska kapellet/MathiasGoes - masterpiece

Piedestal

Många ställer sina nära och kära högt på pedestaler och beundrar deras storhet, det ska man aldrig göra. Det är inte många som platsar längst upp. Jag har aldrig stött på någon som endast bör stå på en peidestal, vi har alla våra brister, några större, några mindre men vi har alla brister. Vi blir svaga människor ibland och faller för olika frestelser, vi sviker varandra. Man är aldrig så bra som det ser ut på pappret, det finns alltid något inom oss som inte är till för allas beskådning. Vi är inte alltid så bra som vi vill tro, vi är människor med brister och gör fel. Självklart är några personer bättre än andra men ingen är så bra att den förtjänar att sitta högst upp hela tiden. Vi lär känna en person under vissa förhållanden när allt sedan ändras så får vi se en annan sida hos personen och det är inte alltid att man vill sätta den på piedestalen.

Den jag älskar är den du hatar.

/MathiasGoes

Du är en simpel tjuv

Hur kan du göra så mot en vän? Är du bara en enkel hora eller en manipulerande djävul. Du förtjänar inga vänner. Du borde komma ihåg, NÄR du åker dit så kommer ALLA vi att vända dig ryggen. Du kommer bli en ensamvarg utan vänner som stryker längs väggarna av rädsla för att folk ska se dig och att alla vet vad du gjort. Hur kan man vara så äcklig mot en vän? Jag hoppas du skäms och ångrar dig djupt, det är nog enda räddning för dig. Tro mig ingen klarar sig undan med vad du gjort, allt kommer upp till ytan någongång. Hur kan man vara så falsk och låg som människa?

Vill bara stå och peka med handen och skratta åt dig, du är en nolla.

/MathiasGoes

1+1=Peter Harrysson

En snabb överblick över Eskilstunas butiksutbud så verkar det endast bestå av frisörsalonger och pizzerior, borde inte då alla i Eskilstuna borde se ut som Peter Harrysson då? Tjock och välfriserad.


En Eskilstuna bo?


/MathiasGoes

Varför

ska jag gå och vara deppig idag? Lägger det åt sidan för stunden och lyfter upp denna tisdag med varm vårsol, första grillningen, bira, Champions League och älskade vänner. Det var exakt vad jag behövde.


/MathiasGoes

Pause

Ledsen för att jag inte varit så aktiv här de senaste dagarna, har inte orkat samt inte haft något vettigt att skriva om.

Jag kan fly ifrån mina små problem ibland, har lätt att lägga psyket åt sidan och bearbeta det senare. Det finns många sätt man kan fly på men jag föredrar att låta mina tankar vandra iväg åt ett annat håll. Man tvingar sig själv att "glömma" och så gör man något mer upplyftande. Vanligtvis så när det sen är dags att lösa det som tynger en, då kan det oftast blivit lättare att hantera det och få en bättre bild av problemet.


Önskar att jag valt en annan väg

/MathiasGoes


Äckliga vidriga människor

Jag är så innerligt trött på alla våldtäkter som sker, varje dag kan man läsa om dessa och de blir bara råare och råare. Vad kan vi göra åt detta enorma samhällsproblem? Jag är villig att ställa upp på det mesta för att minska detta äckliga tillgrepp. Va fan är det för fel på en del killar, fick de ingen kärlek från sin mamma under uppväxten. Det som är skrämmande är att åldern på dessa avarter till människor blir bara yngre med åren. Jag skulle vilja ha en ny lag, t ex kastrering och fängelse i 1000år för alla våldtäktsmän, straffen de får är inte ens i närheten av vad de utsätter sina offer för. Våldtäktsmän VS Rättvisa: 1-0.

Jag har svårt och tro att några behandligar de får är till så stor hjälp för att förhindra idioterna att våldta igen. Har ingen statistik på återfallsförbrytare men kan tänka mig att den är fruktansvärd hög. Tror inte att man kan behandla en sådan äcklig och vidrig människa så då återstår det bara ett jävligt långt fängelsestraff samt kastrering. De har förbrukat sin rätt att få chansen till något som helst sexliv.

JAG HATAR ER ERA PATETISKA SVIN, ÖNSKAR ATT EN DAG SPRINGAR JAG PÅ EN AV DESSA OCH FÅR CHANSEN ATT HÄMNAS FÖR ALLA FÖRSTÖRDA LIV DE HAR PÅ SINNA SAMVETEN.

Här är mitt nr om ni känner att ni inte vill gå hem själva en kväll.
0706-359248

/
MathiasGoes - våldtäktsmännens största fiende

RSS 2.0