Guif - Sävehof

Vilken match! Visste inte att Eskilstunapubliken kunde bjuda på sånt tryck i sporthallen. Vi måste vara den bästa publiken i världen på att klappa i takt, först ett stort jubel som sen övergår snabbt i taktklappningar, något för Guinness rekordbok. Måste ge en elogé till klacken från Sävehof, ca 30pers med trumma som fick hela hemmapubliken att hata dom, det var mäktigt.

Zackrisson var planens bästa spelare i 15minuter tills killen tappar humöret och drar på sig ett väldigt onödigt rött kort, tack och hej. Måste ge det röda kortet till motståndarklacken, de psykade han rejält och det gav utdelning.

Publikrekord med 2602 åskådare i hallen och inte en jävla trumma! Skandal! Skandal! klackskandal!

Det finns en kille vi kan kalla Edwun, de 3:e senaste tillfällena jag träffat han har snubben gjort starka intryck. Näst senaste satt han med en morakniv samt rödsprängda ögon och förklarade hur bra det är med kniv på sig ifall någon skulle bråka. Senast såg jag han morgonen efter Barack Obama vunnit det amerikanska valet, då stod han och sålde Barack Obama tishor och kepsar på torget samt gjorde blackpower näven. Idag var han klackledare i Guif i bar överkropp med en jätte flagga som han vevade likt en matador viftar med sitt skynke. Han är ett mycket annorlunda bidrag till Eskilstunas befolkning men man måste gilla hans engamang.

Huliganstämning rådde utanför i paus när en Eskilstunabo skicka in en mycket osportslig Sävehof kille i en tidningshållare för Metro. Lite mer glöd i Guifklacken skulle nog dra mer folk. Det måste bli vi mot dom. Sporthallen skulle vara som kryptonit för motståndarna.

Tycker tilltaget och få hela publiken klädda i rött är bra men allvarligt gubbar! Ta för fan inte och färga skägget i rött samt röda slingor i håret. Ja lovar, det räcker med en röd tisha. Det såg fruktansvärt töntigt ut. Är ni så snåla så ni inte kan köpa ett rött plagg och ha på er, måste ni sno barnens rödfärg och kladda runt i hårväxten. Själv stod jag i en knall grön adidaströja.

/MathiasGoes - rött och vitt imorgon med

Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0