FutsalVänskapligt inför matchstartBrorsan justerar utrustningen i sista sekundEnligt spelbolagen var detta lag mest nederlagstippadeVår egna muscles from brusselsToppar formen inför turneringenRespect!Bananarne sugen på bananGoran "Berlinmuren" Savic
tack för att du höll resultatet nereTyvärr så såg det ut så här lite väl ofta under matcherna. rassel rasselVärldens bästa DragicaSkolboks exempel på "triangeln"Tät markering kunde varit ett vinnande koncept dock så var det här en engångsföretelseBananer i pyjamas?En vilsen man och hans bollEn gammal landslagsspelareZlatan dock utan Zlatans talangFull fokus under matchen vilket föga hjälpteTomas Brolin?Oggy laddar för en snedträff

/MathiasGoes - otränad

RAWMan måste gilla stället, vilken härlig mix av människor och musik. Vill man träffa udda och intressanta människor är RAW det bästa plejset i Etown. Den här groteska attityden som finns på vissa ställen existerar inte här, människorna som är där föddes coola av naturen och gör sin grej. All respekt till dessa underbara existerande homo sapiens. Hoppet lever än, alla har inte attityd som förstör utan mer attityd som berör.

Det finns inga gränser, bara folk som står i vägen.

För att uppskatta dom fina måste man vara med dom fula.

Krunegård är riktigt bra live artist.


Avsluta kvällen med en tryckare, för skojs skull, såg ut som en pirat med 2 träben, det kändes som det iaf, inte min dansstil direkt. Ja vill ha house and bounce
.

/MathiasGoes - blogging drunk

Just for you G! Just for youGalenskapens labila väktare kommer visa sig på plan imorgon,han visar ingen hänsyn för de svaga, de dåliga och de missanpassade.
Tha shit is going down!

/MathiasGoes . Comeback in futsal

För enkelt?

Om det nu är den gripne som begått attentatet emot Statt och han arbetar för en krog i stan, känns inte det lite väl enkelt. Om man nu vill elda en konkurrerande krog så använder man väl sig inte av sin egen personal? Om det var jag skulle jag anlitat någon utifrån som ingen kände igen, förmodligen någon som inte ens var bosatt i Sverige för att vara så försiktig som möjligt. Man förstår att om det kommer fram vart personen jobbar så lär den krogen snart bli tömd på gäster och då blir det motsatt effekt av vad som var tanken från början.

Den gripne måste ha sett bilderna själv och insett att det kanske är dags och anmäla sig själv, inte vandrar man runt på stan som inget har hänt. Men det kanske är en medveten taktik att verka så oförstående som möjligt, flyr man så skulle det genast styrka misstankarna.

Det verkar vara för enkelt och dumdristigt om det är han.

Tiden får utvisa vem eller vilka det är, men förmodligen kommer det aldrig upp för allmänhetens beskådan.

/MathiasGoes

Info om branden

Har luskat runt på nätet och lyckats få reda på att killen som är gripen tydligen jobbar som värd på en krog i stan, har även namnet på han men känns inte ok att gå ut med det än. Det behöver inte vara så som jag fått info om men flashback brukar ha väldigt mycket rätt när det kommer till sånt här.

/MathiasGoes - Game over

Där fick vi


Har ni läst om den senaste viktforskningen från USA? De satte ett visst antal testpersoner på olika dieter under en tid och resultatet blev detsamma med alla dieter, lika stor viktminskning. Forskarna menar att det är MÄNGDEN mat man stoppar i sig som är avgörande inte VILKEN mat.
Vilken bluff alla diettips är, någon tjänar mycket cash på att lura oss tjockisar. Media gör det inte lättare heller med nya dieter dagligen som man ska följa. Nästan lika stor bluff som religoner.

Ät mindre, så enkelt är det.

Alla modeller hade det redan klart för sig, och vi kallar dom dumma.

/MathiasGoes - Less is more

VeckansVeckans bloggtips: Kolla in http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
Bloggen som skapar lite rättvisa på jorden

/MathiasGoes

Top Model

Om det kommer ett Top Model för fötter så söker jag direkt, mina fötter är nämligen lika läckra som hummersoppan från Åbryggan.Ser ni?
Inga skavanker, perfekt slutning på tåraden, strl 42, naglar i superb kondition
Inga konstigheter, som färjan Håkan skulle sagt.

/MathiasGoes

Burn baby burn

Det har uppstått några tankar och teorier kring branden på Statt hos mig och vill gärna dela med mig av dessa.

Borde man inte kunnat förutspå ett andra attentat? Se på Harry´s och Blue Moon Bar, de blev drabbade 2 gånger.
Med lite intelligens från farbror blå så borde de ha haft extra bevakning.

Tog pengarna slut under renoveringen av hotellet och de var i stort behov av att renovera resturangdelen så de brände upp det istället.

Hur kan någon lyckas med att elda upp hela resturangdelen, de har väl en nattreception som alltid är bemannad, borde inte den personen ha reagerat om någon sprang runt och tände på. Kanske var det en gäst som checkat in på hotellet, så skulle iaf jag gjort för att enkelt ha tillgång till resturangdelen. Rätt bra alibi, är man gäst så kan man röra sig fritt på hotellet

Kommer en MC-klubb bli uppgraderad från prospekt till fullvärdiga medlemmar?

Var det ett 2:a attentat eller bara en jävla otur?

Om det var ett attentat så är det fan skickligt gjort, först lyckas de med en vattenläcka som är så proffsigt utförd så rörmockarna ställer sig upp och applåderar och nu en brand som får en rutinerad pyroman att framstå som ett barn med tändstickor.

Vilken tur att Harry´s & O´Learys har en helsida i Kuriren just idag, så vi vet vart vi kan gå istället. Vilken otrolig tajming! Eller bara en slump? Eller är de som Thailändska elefanterna inför tsunamin, de kände kanske på sig att något var på G.

Har jag nämt att jag gillar konspirationsteorier? Det blir roligare så än bara att allt ska vara slumpen.

Så synd, var riktigt laddad inför en lördag på statt

Kom och tänka på en låt, Johnny Cash - Ring of fire/MathiasGoes

1-0Det var klart redan innan matchen, det visste vi. Tyvärr såg jag inte matchen, då det var svårt att påverka 11st grabbar om att vi skulle byta kanal. Läser på aftonbladet att återigen Bendtner missat ett givet mål, jag börjar tröttna på han, förstår inte vilken kvalité Wenger ser i killen, han är en målsumpare och det har man inte råd med i CH Leauge. Men vi vann och visade klass.

Läser om kritiken mot Zlatans prestation igår och kan inte hålla med riktigt, hände det något i Inter så var det tack vare Zlatan. Det var lite som i landslaget, Zlatan är för bra för sina medspelare. Adriano gör sig nog bättre som gäst på en bar vid CopaCabana än som fotbollsspelare i Inter.

/MathiasGoes - AFC på väg mot CH League finalen i Rom

Som vi inte redan visste

Läs vad den norska imamen sagt

Här

Vi som sett Loose change kan mycket väl hålla med han.

För er som inte sett filmen, gör er själva en tjänst och se den. Ni kommer förmodligen få en annan bild av 9/11.

Här

Visst ska man kanske inte svälja allt med hull och hår, men det är för mycket som inte stämmer med 11september och det lär ni få se i filmen.

/MathiasGoes

Känns sisådär

Vad roligt med ett kungligt bröllop, känns fina fisken att få vara med och betala något men absolut inte kommer bli bjuden till. Tänk hur många spaltmeter tidningarna kommer fylla med den här jävla smörjan tills bröllopet blir av.
Har 2 vänner som gifter sig i sommar och jag skulle mycket hellre lägga pengar på deras bröllop än några jag aldrig ens har träffat.Verkar de inte vara monstruöst tråkiga?

/MathiasGoes

Grattis!

Vi på MathiasGoes vill gratta Mathias på hans namnsdag så vi ringde upp han för ett litet snack.

MG: Hej! Vi på bloggen tänkta gratta dig på din namnsdag.

Mathias: Hej! Tack så mycket, känns bra att ni tar er tid och gratta mig, många glömmer lätt bort en sån här viktig dag.

MG: Nå, hur känns det att ha namnsdag en vintrig februaridag?

Mathias: Det känns fantastiskt bra måste jag säga, kan det bli bättre? Solen lyser, snön är vackrare än vanligt och Sverige är på väg mot vår.

MG: Hur har du tänkt att fira denna dag?

Mathias: Ja du, det vet jag knappt själv, förhoppningsvis blir det bastu,bira och en hel del Champions League ikväll, mitt älskade Arsenal har en på pappret ganska lätt motståndare i Roma, tyvärr är vi drabbade av en del skador på nyckelspelare men vi har ändå stora förhoppningar att gå vidare i turneringen.

MG: Så det blir en riktig grabbkväll, bira, fotboll och nakna män?

Mathias: Haha, där slog du huvudet på spiken! Det kommer bli en härlig kväll.

MG: Några intressanta planer inför helgen?

Mathias: Har ett fullspäckat schema i helgen, Marcus Krunegård på RAW under fredagen, ishockey på lördagsmorgonen, fotbollsturnering på eftermiddagen och sen måste man givetvis besöka Statt på kvällen och slå klackarna i taket nu när det öppnar igen.

MG: Tack så mycket för att du tog dig tid, åter igen ett stort grattis!

Mathias: Tack! Trevligt att bli ihågkommen på min egna dag. 

                                                                           
The one and only, Mathias!/MathiasGoes

Soc fall

Oroa er inte, det är inte jag som är ett fall för försörjningsenheten. Men det finns en familj som har lärt sig att utnyttja systemet till en sån grad att jag ställer mig upp och bugar inför deras bedrift. Familjen badar i pengar men lyckas ändå suga ut cash från systemet år efter år och ingen reagerar.

Men jag börjar tröttna på det här, någon måste sätta stopp för systemknullarna.
Familjen har pengar som troll, de kör flashiga bilar, minglar runt på kändisfester och besöker platser över hela världen. Det är för mig obegripligt hur det kan fortgå i ett modernt samhälle. Det finns knappt några krav på motprestationer, staten öser dollars över de här människorna och allt de kan säga är att det inte räcker. Kom igen, ni får börja använda er av det ni redan har.
Det jag inte förstår är hur vissa människor som behöver hjälp från Socialen knappt får ett korvöre och sen strör man euro´s som om det vore socker över familjen. Jag vill att mina skattepengar ska hamna hos de som VERKLIGEN behöver tillskott i kassan och inte betala någons lyxkalas världen över.

Tänk dig om du fick utbilda dig inom din hobby, somrarna tillbringar du på en yacht vid franska rivieran, vintern glider du runt på stureplan och dricker välkyld champagne och allt är GRATIS! Kan tänka mig att låten som spelas om och om igen i deras hus är Petter´s Det går bra nu.

Dags att avskaffa monarkin!

Det måste vara något av det mest onödiga som vi har kvar från fornstora dagar. Vi har redan en utrikesminister som sköter kontakter med andra länder, klippa band kan vilken idiot som helst göra, nobelmiddagar kan ni hyra en gympasal för. Visst det är dyrt att underhålla slott, skogar m.m men sälj allt som staten Sverige inte är i behov av, gör slotten till konferansanläggningar, sälj skogen till trädkramare.

Familjen fick ca 100 miljoner kr förra året, hälften gick till underhåll av slott och resten rakt ner i fickan på Calle XVI. Ni kanske tycker det är rätt mycket pengar men tänk på att det kostar att ha en Ferrari,Mercor,Lexus,Limousiner och några Porschar, så var inte för hårda mot han. Sen måste Calle ha råd med partaj och resor, det gick på ca 13 millar, det är säkert billigt med tanke på hur mycket Calle reser. Vi får inte glömma att han måste ha råd att betala sina anställda som passar upp på han, så det kanske är rimligt att VI ska betala för Calles glamourösa liv eftersom han inte jobbar och inte skulle ha råd med allt annars.

Om det finns någon som tycker jag har fel så får ni gärna kontakta mig så ska ni få mitt kontonr så kan ni börja slänga in lite deg där, så ska jag också resa jorden runt och representera Sverige. Jag kan lova er mer skandaler än vad den nuvarande familjen hamnar i. Fast vissa kanske är stolta över att kunna skryta om att ha varit med och betalat Madeleines nyårsblåsor, L&V väskor, stureplansbesök och resor till platser vi knappt har råd att drömma om.

Förmodligen blir man registrerad i något hemligt SÄPO register när man tycker illa om kungen, men Calle ska veta att jag har kolla på han också!
Här är Calle med familj när de har spenderat lite av våra pengarKonstigt, av min arbetsgivare får jag arbetskläder, Calle får tydligen festkläder.

/MathiasGoes - förakt mot monarkinTydligenÄr jag färgblind, upptäckte det igår när vi spelade närr&fjärran. Skulle gissa vilket land en flagga tillhörde, det var Frankrikes flagga men det blå i flaggan var svart för mig och jag som ni förstår svara fel. Men det var en mycket mörkblå färg samt dunkelt ljus, med tydligen var det bara jag som såg det.

/MathiasGoes - Blue or Black?


M.I.A

Förmodligen den coolaste puma som kliver runt på våran jord
Hon har en attityd som är många få förunnat.Här är en länk till hennes video, gick inte att lägga upp den direkt

HÄR!

Här är hennes uppträdande hos Letterman
Säger som Rickard, henne skulle man vilja festa med.
/MathiasGoes

DiscoBitch

Hon verkar ha klart för sig vad hon är, me like!
/MathiasGoes

?

Såg den här bilden och då uppstod en del frågor.1.Ska men verkligen slänga ALLT som brinner där i?
2.Är det återvinning, att elda upp ALLT som brinner?
3.Det finns väldigt få saker som inte brinner men många skadliga produkter som brinner.
4.Vilken idiot är det som tillverkat skylten?

/MathiasGoes

Världens bästa farmor

Varannan torsdag träffar jag och brorsan min lilla farmor för en middag, hon är snart 80år men lika pigg som en tonåring. Jag hoppas att jag kommer ha samma energi som hon när jag blir äldre./MathiasGoes

Ångest


Det finns inte mycket jag får ångest över men att slänga pantburkar/flaskor i soppåsen är ett riktigt no no för mig, jag kan verkligen inte göra det. Jag är en stolt pantare och jag skäms inte för det, det är mitt sätt att värna om miljön i dessa svåra tider. Många anser att det är lite nördigt att panta men jag har inga sådana vibbar överhuvudtaget, det känns jäkligt positivt att slänga i en burk i maskinen och veta att man gör miljön en tjänst. Slänger även mina icke pantbara flaskor i glasåtervinningen, sorterar även efter ofärgat och färgat. Sen att jag smutsar ner miljön i övrigt lider jag inte så mycket av.

/MathiasGoes

Miss Justitia


Jag har börjat tappa tron på Sveriges rättsväsende, anledning är att det inte är rättvist, alla står inte lika inför lagen och det är så skevt det kan bli.

Jag är har själv råkat ut för en orättvis behandling av en akt jag utfört, det är surt att vissa kommer undan med det mesta medans andra får straff som inte är propotioneliga för den skada de åsamkat.
Nu är det jag råka utför ingenting jämfört med vad jag fick veta idag. När man ska dömas så finns det ofta pilotfall som åklagare/advokater jämför med för att få ett straffvärde som är jämlikt med hur andra har dömts för liknande brott.
Jag har mycket svårt att se varför endast några få månader i fängelse ska skilja på om personen dog eller överlevde, en handling är alltid en handling men någonstans måste det finnas en gräns för vad resultatet blev och hur man straffas efter det. Givetvis ska man bli dömd om man begått ett lagbrott, det är inte problemet här utan det är hur det knappt kan skilja på straffvärdet när en människa dör eller överlever.

Läs i dagens E:a Kuriren så får ni en bild av hur sjukt det kan vara.

Till artikeln tryck här

/MathiasGoes

Vi gräver våran egen grav

Jag är övertygad om att vi skapar våran egen undergång med hjälp av teknik och media, många tror att den kommer ske genom en meteorit, växthuseffekten eller någon religös farsot. Varje dag kan man läsa om nya sätt att få cancer, nyupptäckta resistenta bakterier och nya sjukdomar. All denna mediabevakning och utmålande av hur farligt allting är skapar givetvis en oro hos många människor.

Om några år kommer vi knappt att våga gå utanför dörren, risken för att drabbas av en sjukdom kommer vara för stor.
Vi skrämmer upp oss själva till en nivå vi aldrig kunnat förutspå, vi är redan rätt otrygga som det är med terrorist hot och klimatförändringar, krydda det med sjukdomar så sitter vi snart alla i ett eget inrett skyddsrum dock med en bredbandsuppkoppling som är ljusår snabbare än den vi har idag.

All kontakt kommer ske virtuellt, vi slipper träffa människor som kan bära på livsfarliga sjukdomar. Förhoppningsvis kommer inte jag eller ni leva när det här inträffar men känner sorg för våra barnbarn som endast kommer skapa närhet genom en konstgjord värld. Det är då vi dör som människor, redan nu är vi på väg mot det med stor hjälp av alla communities som byggs upp i fotspåren av internet. Visst är internet förmodligen det bästa som hänt oss men många har börjat leva sina liv efter något som kan försvinna imorgon. Jag vill röra, se och känna närhet till människor och det kommer alltid att saknas i den fejkade värld som byggs upp.

/MathiasGoes - Tackar ja till en kram

VeckansVeckans visdom: Du kommer aldrig få ett ja om du aldrig vågar ta ett nej.

/MathiasGoes

Dagdrömmar

Ibland kan min fantasi vandra iväg under mina rätt tråkiga dagar, väldigt ofta när jag hör en skön låt.
Dagdrömmen kan bli så euforisk och verklig, kan känna smaken av drömmen.
Idag satt jag i bilen på väg ut mot travbanan och spelade lite Dire Straits, som de flesta vet så finns det mycket sköna gitarrsolon under deras låtar.
Mina tankarna försvann ut i en underbar dröm, befann mig på en scen med tusentals människor framför som bara väntade på mig och min gitarr. Jag klev ut på scen och möttes av ett öronbedövande jubel, sakta började jag låta fingrarna röra strängarna, jublet visste inga gränser, jag var euforisk, publiken var i extas och det tack vare mig och mig gitarr.

Det här var jag idag i bilen.

/MathiasGoes - Living la vida ROCKSTAR

Påminnelse

Ni har väl inte glömt tävlingen?tryck på bilden för att komma dit.

/MathiasGoes

Vad är det för fel

på äldre människor, hur kan de ha sådana svårigheter att dubbelklicka på musen? Jag blir lika irriterad varje gång jag får vara med om den här upplevelsen. Det undgår mitt förstånd hur de kan ha så jäkla svårt för det, de har ingen kordinationsförmåga, ingen rytm och de är oförmögna att lära sig. Jag gillar äldre människor även om det inte verkar så, de har byggt Sverige och det är jag otroligt tacksam för.2ggr! Ska det vara så jävla svårt att få till?

/MathiasGoes

GRATTIS!!!Grattis Anna!!!
Go shorty it´s your birthday!

/MathiasGoes


Facts of life

Igår så sov jag från 18 till 6 på morgonen, har ingen aning om varför men antar att en tids festande har satt kroppen lite ur balans, lägg där till en evig kyla så gör det inget att jag sov bort en dag i mitt liv. Gillar inte att sova bort dagar, känns som man slösar bort något viktigt i livet om man sover för mycket. Vi sover nästan bort 33% av livet så det känns mer än tillräckligt. Det är svårt att göra något trevligt av sitt liv när man sover.

Hitta ett gammalt papper där jag har skrivit upp eventuella bloggnamn innan jag drog igång med mathiasgoes.blogg.se

Några exempel
thisislife.blogg.se
mynameismathias.blogg.se
enannansida.blogg.se
mymyselfandi.blogg.se
heaventohell.blogg.se
nuitiden.blogg.se 

Jag är rätt nöjd med det jag valde.

Idag är det kickoff för Rixallsvenskan med hästen Staro Dinky Toy, är själv inte med men kommer ändå deltaga i kickoffen.

Har varit rätt slö med bloggandet, det finns en enkel anledning, jag har inte haft något att skriva om. Vill helst alltid ha något att printa ut på bloggen, anser att det är nyckeln med en blogg, hålla den uppdaterad så ofta man kan.
Fortfarande vägrar jag att skriva om mitt liv men det kanske kan bli en desperat åtgärd, visst är några inlägg om mitt liv men inte i den omfattningen som andra, inget ont om er som gör det!

När jag var liten pojk hade jag lite talsvårigheter, kunde nämligen inte säga R ordentligt. Gick hos talpedagog och fick rita med guld och silver pennor, vet inte om det hjälpte men idag kan jag säga R lika rent och snyggt som ni andra.

Minns en liten händelse som för mig är väldigt fin. Var hos mormor&morfar och min mamma försökte lära mig säga råtta, det gick inte så bra, då dyker min lillebror johan fram och tycker att jag ska säga mus istället för det är samma sak om råtta, vi var ca 6-7år gamla så det är en mycket älskad situation som jag blir varm av att tänka på.

/MathiasGoes - blaha blahaGrattis!!!Tillägnad Pato!

/MathiasGoes

Jag hoppas


att Amy Diamond kommer bli Sveriges svar på Brittan Spears, jag är den första som kommer jubla när vi ser bilder på henne när hon snortar sin första kokainsträng, blir gravid, syns utslagen av alkohol och när hon rakar av sig sitt hår i desperation. Jag vill se skandaler runt denna tjej annars kommer denna präktiga flicka falla i glömska hos mig.

/MathiasGoes

Undra om...

Vi som snusar är något bättre på oralsex? Det kan mycket väl vara så eftersom vi använder tungan till att trixa in prillan på rätt plats, vi tränar upp vissa muskler som kan komma väl till användning under akten. Vi kan böja och trolla lite mer med våran muskel än vad andra kan. Självklart måste man även ha talang men se på Zlatan han har mycket talang men har tränat på saker som är få förunnat att kunna, därför har han blivit en av världens bästa fotbollspelare.


Ja menar hur många kan göra så här t ex och sen släng på talang.
Måste bli världsklass!Tydligen är det 1 av 10.000 som kan det här.

/MathiasGoes

Ingen bra idé

Hej, idén om anonym träff är struken, ingen vidare idé. Fick påpekat att det känns om en Linda Rosing dejt tävling. Stort tack ändå.

/MathiasGoes

Jag undrar om......

Kate perrys monsterhit i kissed a girl skulle blivit lika mycket spelad om det var t ex Justin Timberlake som sjöng och texten löd enligt följande

I kissed a boy and i liked it
The taste of his cherry chapstick
I kissed a boy just to try it
I hope my girlfriend don´t mind it


Eller kanske en mjukt porrig Peter Jöback.

Jag tror inte det.

/MathiasGoes

Dagens metro

Ni vet killen som jag fick min idé ifrån, han som skulle hyra ut sig på alla hjärtans dag. Den killen är en girig jävel, han tar 399kr ex moms i timmen för sig själv. Jag kan stolt säga att jag gör det GRATIS!

/MathiasGoes

Om ni har missat

Så som jag har gjort, Mando diaos singel.
Så bra ja blir tårögd. Jag vill vara Gustav Norén!

/MathiasGoes

Veckans

Veckans lärdom: Även fulla människor kan vara vackra på insidan.

/MathiasGoes

Anonym träff? läs här

Nu ska jag sjösätta min annorlunda idé om lördagen.

Den går ut på följande:
Jag lägger ut min mobilnr på bloggen och erbjuder en blinddate med mig, så den som vill och känner sig sugen för att kanske lära känna en ny människa kan messa mig och börja planera lite inför lördagen. Jag vill att ni ska vara helt anonyma fram tills vi träffas. Jag står givetvis för middagen på en resturang här i stan. Sen vet jag inte så mycket mer vad som händer.

Det här är absolut INTE ett billigt raggningsförsök, tycker bara att det kan vara en udda grej att utsätta sig själv för. Nu hoppas jag inte någon börjar driva och utnyttja situationen för att jag nu gör det här, men risken finns och det är med i beräkningarna. Måste påpeka att det här är endast för mina kvinnliga läsare, ni grabbar har en fotbollstävling att vinna, givetvis ni tjejer med men det här är för the ladies.
Det känns som det här kan vara extrem blogging och kan sluta hur som helst. Förhoppningsvis kan det komma bilder från kvällen här på bloggen om nu någon ens vill göra det här. Time will tell.
Känns som jag hänger upp mig själv naken på Fristadstorget för spott och spe.

Mitt nr: Borta med vinden

/MathiasGoes - Borde sluta innan det är försent

Tävling!Nu är det tid för tävlingen att dra igång.

Jag har 10 kunskapsfrågor om mig som ska besvaras och även en utslagningsfråga om det blir fler med lika många rätt.
Priset kan ej återlösas mot kontanter, ej heller bytas mot något annat arrangemang.
Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
Fusk beviras och kommer innebära diskvalifikation.
Tävlingen håller på under perioden 11/2-28/2 -09.
Rätta svar mejlas till m8ght@hotmail.com, märk mejlet med erat namn.

Priset är nu om ni kanske har missat det 1st matchbiljett SVERIGE-DANMARK på Råsunda 6 juni, ToR biljett från/till Eskilstuna samt en middag med starkdryck.

Jag har noga valt ut frågorna så även mina närmsta vänner kommer få gissa på de flesta frågorna. Gissar att den som vinner kommer ha 6-7rätt.
Svara genom att skriva fråga 1-x, fråga 2-1 osv.

Frågorna:

1
Vad dricker Mathias för kaffe helst?
1. Espresso
x.Kaffe Latte
2.Svart kaffe

2
Under Mathias fotbollskarriär fick han lägga 1 straff, vad hände med skottet?
1.Stenhårt i målvaktens vänstra kryss
x.Stolpe ut
2.Den var så lös att än idag har den inte nått målvakten

3
Vad var Mathias smeknamn i lumpen?
1.Mattis
x.Noddan
2.Mr.Murder

4
Vilket är Mathias absoluta favoritmärke på skor?
1.Puma
x.Converse
2.Nike Air Jordan

5
Vad hände med Mathias silverfärgade buddha gubbe?
1.Han satts sig på den när han var full
x.En tidigare flickvän slängde den i golvet
2.Mathias tappade den i golvet när han packade upp den

6
Vilken är Mathias favoritgrogg?
1.Vodka RedBull
x.Gin Tonic
2.Captain Morgan med cola

7
Hur lång är Mathias?
1.179cm
x.180cm
2.181cm

8
Om Mathias skulle gå på gala vems kläder skulle han vilja bära?
1.J L Lindberg
x.Filippa K
2.Bruuns Bazaar

9
Mathias och lejonet Aslan har en likhet, vilken?
1.De finns på riktigt
x.Deras styrka sitter i lockarna
2.De har vassa klor

10
Vilket kändispar pryder Mathias vägg?
1.Kate Moss&Pete Dorethy
x.Pam Andersson&Tommy Lee
2.Brolle JR&Elin Lanto

Utslagningsfråga
Hur mycket kostade min begagnade och mycket älskade roströda DBS(en cykel) när jag köpte den?(den är tyvärr stulen nu)

/MathiasGoes - Lycka tillMr.Valentine

Jag gillar att bjuda på mig själv och mina läsare på erfarenheter och nu har jag en väldigt knasig och annorlunda idé. Läste om Claes i Aftonbladet som erbjuder sitt sällskap under Alla hjärtans dag och blev inspirerad. Jag kommer nämligen erbjuda en blinddate med mig som motpart till någon av er mina läsare.
Jag gör VERKLIGEN inte det här i desperation inför kärlekens dag utan mer som en väldigt rolig och udda sak att göra, jag är för att leva och det här kan verkligen få annorlunda konsekvenser i mitt och den valdes liv. Om det nu visar sig att ingen bryr sig så ser jag mer det som att ni inte vågade ta chansen =). Allt kommer ske anonymt från eran sida tills det är dags för daten. Det här kan verkligen bli en helt ny erfarenhet. Kommer gå ut med det här till alla i gruppen A tribute to Mathias så vi hoppas på napp.

Mer info om hur det hela ska gå till läggs ut på bloggen ikväll.

Förövrigt anser jag att den här dagen är ett kommersiellt jippo som endast gynnar handeln. Varför ha en speciell dag för kärleken? varför inte fira den varje dag året runt.

/MathiasGoes - bryter okänd mark

Nu händer det

Ikväll så drar min tävling igång där priset består av 1 matchbiljett Sverige-Danmark, tågresa ToR samt middag med er älskade bloggarvän som sällskap. Ni som är hyfsat intresserade av fotboll vet att biljetterna sålde slut på 45min igår och trycket har aldrig varit större inför VM-kval mötet 6 juni.  Enligt mig är det här fan ett jäkla underbart pris att få dela ut.

Tävlingen består av 20 kunskapsfrågor om mig och mitt liv. För att inte mina närmaste vänner ska ha någon fördel har jag valt delar ur mitt liv som inte alla känner till. Ni som anser att det ändå blir orättvist får väl fråga mig om ni ser mig.

Det ska löna sig att läsa om och lära känna mig.

/MathiasGoes

Det flyter på

Ännu än helg är avklarad, inte så många kvar till våren/sommaren är här igen. I fredags var det väldigt internationellt runt vinglasen, frankrike och italien hade sina representanter, jäkla trevliga var de. I lördags så var det 20 års kalas på kroatiska föreningen och det var en mycket rolig kväll. Blev glatt överaskad över de trevliga människorna som var där. Gaby, du verkar ha trevliga vänner.

Nackdelen med att vara bra på sitt jobb är att man blir då satt på att reda upp andras misslyckanden, jag gillar verkligen inte att ta reda på andras skit. Visst känns det bra att man har ett förtroende men det kan även komma med tråkiga uppgifter i det förtroendet. Det är synd att vi har så få unga på mitt jobb, det skulle bli mycket roligare med några tjejer och killar i min ålder än de åderförkalkade schlager älskare till pensionärer som snor utrymme för oss mer talangfulla.

Har tecknat ett nytt EL-avtal så det är en hel del vuxenpoäng som ramla in. Självklart la jag till några extra ören så miljön mår bättre.

Måste passa på att ge en eloge till JP som styr nybrons dansgolv, du är grym, så jäkla bra musik!

Några bilder från helgen/MathiasGoes

Talanger

Vi i Eskilstuna har ett stort jävla drös av musikaliska talanger, Kent, Yvonne och diverse andra band. Idag så hitta jag förmodligen det bästa som Eskilstuna producerat, nämligen Nivar Tha Artist som jag vill kalla han. 

Här är hans bidrag för att sätta Eskilstuna på musikkartan.
/MathiasGoes -  Äntligen någon som är sämre än mig

vem är vem

Gick för första gången in på Charlotte Pirellis blogg och slö läste, kom fram till ett inlägg där det var bilder från QX-galan och undertexten löd så här under en bild hade 4 transor bakom mig på scen som gjorde koreografin till Hero.


Och här är bilden, kan ni se vilka de 4 transorna är? vem av Charlotte?/MathiasGoes


UtsattaVi som bloggar måste nog vara lite exhibitionister, många av oss hänger ut sitt liv på nätet och låter många kända och okända ta del av det. Tyvärr så ger det ett ypperligt tillfälle för avundsjuka hatiska nollor att skjuta lite prick på bloggaren, självklart sker detta 99% av gångerna anonymt.
Lyckligtvist så har jag inte blivit någons måltavla men jag känner till en som drabbats av dessa anonyma pajkastningar, det har gått så långt att personen som förmodligen gillar sin blogg kommer stänga ner den. Förstår inte hur fega vissa människor är, det är så jäkla lätt att stå där med sina starka åsikter/kommentarer när man kan gömma sig bakom sitt vapen till tangetbord och förmodlign hånfullt ler efter varje gång personen trycker på skicka efter ytterligare ett påhopp som säkerligen grundar sig på lögner & avundsjuka.
Det fascinerar mig hur mycket man måste ogilla en person för att ta sig tid och läsa personens blogg och sen även kommentera personens privatliv. Det är den hatiske som borde se över sitt liv och inse att den är patetisk när man har så mycket att säga någon och sen gör det anonymt, ett självklart fall av feghet och omognad.
Självklart får vi som bloggar räkna med att det finns människor runt om kring som inte gillar oss, vi ska kunna ta en elak kommentar, kanske även flera men anser mest att det är patetiskt av den människan som orkar lägga så mycket kraft på sitt hat inte gör något roligare av sin egen tid. De som lever sitt liv anonymt på nätet är garanterat någon som lever det anonymt i den riktiga världen och det är tragiskt. Så kliv fram bakom skärmen och visa ditt riktiga jag.

/MathiasGoes -  supports M.B

Veckans

Veckans fräckis

En man och kvinna hade varit gifta i trettio år. De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida där de hyrde en lägenhet.
På morgonen vid frukostbordet efter en het natt tittade kvninnan på sin make ömt och med lidelse och sa:

-Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mig när jag ser dig nu som för trettio år sedan.

-Inte så konstigt , svara maken.

-Det ena bröstet hänger i teet och den andra ligger i gröten.

/MathiasGoes - thx paps.

Hur mycket?

Jag tror att det är det ända som skiljer oss från manliga/kvinnliga horer är priset för våra tjänster. Tänk dig själv om det kom fram en ung Brad Pitt och erbjöd dig 10 miljoner kr för en natt, skulle ni tackat ja? Om ni svara ja så är ni en hora, ända skillnaden är att ni kostar som ett litet lands BNP. Jag skulle utan betänketid tackat ja om t ex Anne Hathway kom fram med ett sådant lukrativt erbjudande.
Visst har vissa av oss mycket integritet och skulle tackat nej direkt och känt sig förnärmad och antastad, skulle ni känna så? Ja då höjer vi bara budet till 100 miljoner kr, skulle ni nu tackat ja? Förmodligen skulle ni och jag gjort det gratis med dessa fabulösa människor så det är en dålig liknelse, men om det nu kom fram en okänd man/kvinna som såg hyfsat vacker ut, skulle ni tackat ja då? What´s the price?
Lyxhoror existerar kanske inte eftersom det är vi som ingen har råd med som ska kallas lyxhorer, de andra har bara hittat sitt pris de kan tänkas sälja sig för. 
Givetvis pratar jag om de människor som säljer sina tjänster frivilligt och inte de som lever under hot och misär tack vare människor som varken har hjärta,hjärna eller rätt att leva.

Name your price?

/MathiasGoes


Girls Girls GirlsAlla vi har våra svaga sidor och min är förmodligen kvinnor, känner en monstruös dragningskraft till det andra könet. Visst är det positivt men det har även slutat i mycket strul, jag har svårt att veta när jag ska sluta innan det är för sent. Jag hamnar i situationer jag lovat mig själv att inte hamna i och vips är allt det jag lovat mig själv bortglömt. Jag har ett selektivt minne men när det kommer till kvinnor så existerar inte minnet överhuvudtaget, totalt bortblåst.

Jag har en usel självdisiplin när jag t ex druckit, då finns det bara en väg och den är sällan en vacker slingrande alpväg utan snarare en klusterbombad lerväg i Irak. Jag har mycket svårt att bära iväg mig själv i nackskinnet när jag har det så trevligt med kvinnor. Har en svaghet för kvinnor som har något lite speciellt över sig, det kan vara ett jäkla humör, ett mer annorlunda utseende, en blick som sänker en hormonstin tjur, något som gör personen mer spännande redan vid första blicken.

När jag analyserar vad som fick mig att fastna för mina tidigare flickvänner så var det följande, en personlighet som var skönt dryg, ett leende som kunde få Antarktis att smälta. Jag vägrar ha någon mainstream tjej som låter sig bli hunsad av sin kille, det ska vara mer som rysk roulett. Det kan bli väldigt jobbigt ibland men ändå så nice med lite pang pang. Visserligen har jag aldrig haft ett lugnt och städat förhållande så kan inte uttala mig om det, dock är jag inte besviken för det. Jag har haft och fått det som jag velat.

/MathiasGoes

Happy peep´s

Idag är jag gospel glad, vakna upp med ett leende på mina mjuka läppar utan att veta varför. Men jag har några orsaker som jag tror ha påverkat mitt humör för dagen.

1. Värvningen av Arshavin, tror att det är en perfekt spelare för Arsenal, snabb, teknisk och med en magisk speluppfattning.

2. När  man slutar jobbet så kan man för första gången på länge se sin egen hand framför sig.

3. Gårdagens bastubad med nakna män samt en efterföljande middag med dessa personer.

4. Har fått mina små helpers att göra det mesta som jag inte orkat göra på jobbet.

5. Träffat nya trevliga människor.

6. Har inga bekymmer med någon eller något.


/MathiasGoes

Fördomar

Jag brukar se mig själv som rätt fördomsfri när det gäller nya människor, men ibland så har jag redan bildat mig en uppfattning om personer jag träffar för första gången. Den här personen hade jag redan en uppfattning om ansåg jag, det var varken negativt eller positivt dock en uppfattning om den personen. Det var inte alls som jag trodde och det känns bra att jag hade fel. Det är lite konstigt hur man kan bilda sig en uppfattning om någon när den personen endast verkat i perferin runt om kring en, jag hade aldrig pratat, hälsat eller umgåts med någon i personens bekantskapskrets men jag visste vem människan var, det är svårt att missa någon i Eskilstuna som man borde känna till. När jag tänker efter så kan jag vara otäckt fördomsfull mot vissa men oftast har jag en del fakta om personen ifråga.

/MathiasGoes

FRA vs FACEBOOK

Enligt mig är det ungefär samma sak, facebook är för oss på gräsrots nivå och FRA för myndigheter. FB är en sjuk värld att vara med i, man vräker ur sig det mesta om sitt privatliv och blivit ett forum för oss exhibitionister. Undra vart det ska sluta? Är det ok att alla får reda på allt om alla? Kan säga att de som existerar på FB måste anse att det är ok att lämna ut en hel del saker om sig själv. Visst är det ett roligt och underhållande sätt att hålla kontakten med människor man inte alltid träffar i vardagen. Men det är sjukt hur man kan spionera på alla om man känner för det. Vill vi veta vad alla vi andra gör? Tydligen är det så eftersom vi är så snabba på att lägga upp kort,vad vi gör plus en hel del info om ens liv. Vi har blivit en skara människor som vill lägga upp oss med insidan utfläkt likt en styckad gris. Hur kan vi hata FRA-lagen så mycket när vi själva har valt att synas som Red Light district horer på FB.

Tips!
Gå till inställningar och ändra det ni INTE vill ska synas, då kan man ändå behålla lite av sitt privatliv privat men ändå vara med i FB.

/MathiasGoes

Fredag&Lördag

Sammanfattning av en skön helg./MathiasGoesRSS 2.0