Hur mycket?

Jag tror att det är det ända som skiljer oss från manliga/kvinnliga horer är priset för våra tjänster. Tänk dig själv om det kom fram en ung Brad Pitt och erbjöd dig 10 miljoner kr för en natt, skulle ni tackat ja? Om ni svara ja så är ni en hora, ända skillnaden är att ni kostar som ett litet lands BNP. Jag skulle utan betänketid tackat ja om t ex Anne Hathway kom fram med ett sådant lukrativt erbjudande.
Visst har vissa av oss mycket integritet och skulle tackat nej direkt och känt sig förnärmad och antastad, skulle ni känna så? Ja då höjer vi bara budet till 100 miljoner kr, skulle ni nu tackat ja? Förmodligen skulle ni och jag gjort det gratis med dessa fabulösa människor så det är en dålig liknelse, men om det nu kom fram en okänd man/kvinna som såg hyfsat vacker ut, skulle ni tackat ja då? What´s the price?
Lyxhoror existerar kanske inte eftersom det är vi som ingen har råd med som ska kallas lyxhorer, de andra har bara hittat sitt pris de kan tänkas sälja sig för. 
Givetvis pratar jag om de människor som säljer sina tjänster frivilligt och inte de som lever under hot och misär tack vare människor som varken har hjärta,hjärna eller rätt att leva.

Name your price?

/MathiasGoes


Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0