Soc fall

Oroa er inte, det är inte jag som är ett fall för försörjningsenheten. Men det finns en familj som har lärt sig att utnyttja systemet till en sån grad att jag ställer mig upp och bugar inför deras bedrift. Familjen badar i pengar men lyckas ändå suga ut cash från systemet år efter år och ingen reagerar.

Men jag börjar tröttna på det här, någon måste sätta stopp för systemknullarna.
Familjen har pengar som troll, de kör flashiga bilar, minglar runt på kändisfester och besöker platser över hela världen. Det är för mig obegripligt hur det kan fortgå i ett modernt samhälle. Det finns knappt några krav på motprestationer, staten öser dollars över de här människorna och allt de kan säga är att det inte räcker. Kom igen, ni får börja använda er av det ni redan har.
Det jag inte förstår är hur vissa människor som behöver hjälp från Socialen knappt får ett korvöre och sen strör man euro´s som om det vore socker över familjen. Jag vill att mina skattepengar ska hamna hos de som VERKLIGEN behöver tillskott i kassan och inte betala någons lyxkalas världen över.

Tänk dig om du fick utbilda dig inom din hobby, somrarna tillbringar du på en yacht vid franska rivieran, vintern glider du runt på stureplan och dricker välkyld champagne och allt är GRATIS! Kan tänka mig att låten som spelas om och om igen i deras hus är Petter´s Det går bra nu.

Dags att avskaffa monarkin!

Det måste vara något av det mest onödiga som vi har kvar från fornstora dagar. Vi har redan en utrikesminister som sköter kontakter med andra länder, klippa band kan vilken idiot som helst göra, nobelmiddagar kan ni hyra en gympasal för. Visst det är dyrt att underhålla slott, skogar m.m men sälj allt som staten Sverige inte är i behov av, gör slotten till konferansanläggningar, sälj skogen till trädkramare.

Familjen fick ca 100 miljoner kr förra året, hälften gick till underhåll av slott och resten rakt ner i fickan på Calle XVI. Ni kanske tycker det är rätt mycket pengar men tänk på att det kostar att ha en Ferrari,Mercor,Lexus,Limousiner och några Porschar, så var inte för hårda mot han. Sen måste Calle ha råd med partaj och resor, det gick på ca 13 millar, det är säkert billigt med tanke på hur mycket Calle reser. Vi får inte glömma att han måste ha råd att betala sina anställda som passar upp på han, så det kanske är rimligt att VI ska betala för Calles glamourösa liv eftersom han inte jobbar och inte skulle ha råd med allt annars.

Om det finns någon som tycker jag har fel så får ni gärna kontakta mig så ska ni få mitt kontonr så kan ni börja slänga in lite deg där, så ska jag också resa jorden runt och representera Sverige. Jag kan lova er mer skandaler än vad den nuvarande familjen hamnar i. Fast vissa kanske är stolta över att kunna skryta om att ha varit med och betalat Madeleines nyårsblåsor, L&V väskor, stureplansbesök och resor till platser vi knappt har råd att drömma om.

Förmodligen blir man registrerad i något hemligt SÄPO register när man tycker illa om kungen, men Calle ska veta att jag har kolla på han också!
Här är Calle med familj när de har spenderat lite av våra pengarKonstigt, av min arbetsgivare får jag arbetskläder, Calle får tydligen festkläder.

/MathiasGoes - förakt mot monarkinKommentarer
Postat av: Anonym

Haha. Sjukt bra skrivet!

2009-02-23 @ 19:59:58
URL: http://kajsabidemo.blogspot.com
Postat av: PORNIE

haahaahaah

2009-02-23 @ 20:07:43
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: P

Snyggt med den nya designen! På gränsen till otäck ;P

2009-02-23 @ 23:17:06
URL: http://pguiden.blogspot.com

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0