Är det så konstigt?Läser i Expressen att Guantanamo fångar återgår till terroraktiviteter efter de blivit släppta från fängelset. Klart som fan gör de det, först blir de förmodligen falskt anklagade för terrorist brott och blir oskyldigt fängslade i några år under orättvisa förhållanden och sen när de har blivit tillräckligt förnedrade och knäckte så släpps de. Klart de vill hämnas på stormakten USA när de har krossat dessa människors liv. Vilken människa som helst skulle vilja få upprättelse efter något så fruktansvärt som de blivit utsatta för.
Nu verkar det inte gå att komma åt USA på ett lagligt sätt så det är självklart de förbrödrar sig med olika organisationer som uppkommit enbart pga av USA´s tro att de äger världen och kan göra vad de vill i den. Jag ser inte dessa människor som terrorister med uppsåt att döda oskyldiga utan människor som vill ha upprättelse och hämd för de terroristbrott USA har utsatt alla dessa oskyldiga i världen för.
USA är världens terrorister och vi ska vara glada för att vi varken har olja eller är ett muslimskt land, då hade vi förmodligen blivit kallade för terrorister när vi endast ville försvara vårat land eller våran tro.

/MathiasGoes

Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0