Handboll

Var och såg Guif - Lugi i sporthallen, det slutade med en frutansvärd dramatik i slutsekunderna, efter mycket nerv så lyckades Guif vinna kvartsfinalen tack vare en räddning i sista sekunden.

Reagerade på när Hakur Andreasson ramlar efter ett genombrott och gör sig riktigt illa, killen ligger i 1-2minuter och vrider sig i smärtor och Guif skickar in sin "läkare" som visar sig vara en massör och hon börjar klappa han lite på ryggen, ungefär som "så ja lilla gubben, smärtan går snart över" Vilket skämt! Elitserien i handboll och inte en läkare på plats utan en icke medicinsktutbildad massör för att ta hand om skadorna. Det slutar med att Richard Blank kliver in och bär han till bänken.

Det finns en spelar i Guif vid namn Mathias Zachrisson, vilken lirare! Där har Guif sin nästa storstjärna, tyvärr lär han nog försvinna snart. Har aldrig sett en snabbare stegisättning, schivng schving så var han förbi. Sjuk känsla för mål och bollkontroll utan dess like. Känns roligt att få se en kille på väg upp mot stjärnorna.

/MathiasGoes

French connection

/MathiasGoes

Äntligen

Jag kan nog som första människa berätta för er att vi ska få en 7Eleven i Eskilstuna, som jag har väntat på denna butikskedja. Besöker nästan alltid en 7Eleven när jag får chansen, de har så många olika saker, man kan helt enkelt inte få nog.

Var på Shell igår och så reagerade jag på att han la ner mina varor i en 7Eleven påse och då var jag tvunget att fråga. Visst ska det göras om till en helt fantastisk 7Eleven affär. Gick därifrån med ett ännu breddare vår leende. Så om ca 2 veckor är det premiär. Eskilstuna är snart komplett, nu ska vi bara göra oss av med hälften av alla människorna som bor här så är det klart

/MathiasGoes - 7Eleven 4 Life

Självdisciplin

Den här månaden skulle jag egentligen inte handla några kläder eftersom det kommer en hel del händelser framöver som det behövs en välfylld kista till, sen råka jag följa med Pato&Frida till Vingåker och kunde inte hålla mig. Måste hylla Factory Outlet, det finns en hel del kap man kan göra och när man besöker det efter en löning så blir det en onödigt stor negativ påverkan på kontot men en positiv transaktion för VFO.Men va fan, pengar är till för att spenderas och man får en skön kick av shopping. Dessutom har VFO en Filippa K avdelning som gömmer en del godis.

Skulle inte FOV vara billigt?

/MathiasGoes - lite mindre rikare

Back on track

Är äntligen hemma efter några sköna dagar utanför landets gränser. Är riktigt sugen på det här BOSCH projektet, har fått vara med på en hel del intressanta möten och så har det givetvis åkt ner några bira innanför västen. Tyvärr så bodde vi i ett rövhål kallat Ballerup strax utanför Köpenhamn där Skanlogs BOSCH lager ligger. Tänk Öststat/Årby/Betonggrått så har ni en bild av hur det såg ut. Som tur var så övervägdes det av ett fantastiskt fint hotell i Karlsrhue som man gärna hade stannat några extra dagar på. Jag älskar frukostbuffen på hotell och på Novatel hade de en liten kock som lagade till omeletter efter eget önskemål samt allt annat man kan tänkas behöva för en överdådig frulle.

Känns mycket upplyftande att få vara med från början och ta beslut som förhoppningsvis kommer leda till en stor förbättring när kunden kommer. Det är sjukt mycket som ska ordnas innan allt är klart, bl a en utbildning av ny anställda i Danmark samt en utbildning i ett nytt datasystem för lager, det systemet är väldigt omfattande och kommer krävas någon vecka i förmodligen Tyskland för utbildningen. Min semester kommer nog inte bli särskilt lång i sommar men det får jag ta igen i vinter istället.

Det här kommer bli mycket bra när alla bitar är på plats och med mig vid rodret.

Tydligen har folk på det andra Skanloglagret i Eskilstuna uttryckt sitt missnöje med att jag fått tjänsten..........ja skiter i, jag är värd den här tjänsten!

Va fan hände med det sköna vårvädret? Jag hatar snö! Om man nu inte ska åka bräda förstås.

Har fått min maskeradkostym(Så jäkla cool), en iordningställd cykel väntar på mig samt en skön lördag helt utan krav.

/MathiasGoes


Tyskland

Sitter på ett bra hotel i Karlsruhe och är rätt packad. Har besökt Danmarks rövhål även kallat Ballerup men är i Tyskland nu. Känns som jag borde sova nu, har en viktig dag framför mig.

Vet ni hur man vet att man bor på ett bra hotel? Det lukat sjukt gott på toaletterna samt att man har en sylåda som inventarie på rummet, det är ett gott tecken.

/MathiasGoes - Skriver mer på lördag

Di Leva

Han är kärleken personifierad, Di Leva har förmodligen aldrig tänkt en ond tanke. När jag ser han tala dyker det upp en fråga, är han äkta? Förmodligen är det min cynism som spelar ett spratt, kan någon vara så mycket kärlek? Jag hoppas han är äkta och inte en pajas i pyjamas.Kolla klippet från Babben & Co HÄR och bedöm själva, hur som helst är han en fröjd att lyssna på, skönt avspänd med en fantastisk livsåskådning mixat med en del humor.

/MathiasGoes - Di Leva 4 President!

Änglar, finns de?

Carola faller för killar med änglahår, tror ni jag har en chans?/MathiasGoes

En favorit

Måste älska denna låt
/MathiasGoes

Luttrade

Vi har det inte lätt i Sverige, ena dagen är det vårkänslor och pirr i magen, nästa dag är det snö och mörkt likt Tengils grotta. Hur klarar vi av det kan man fråga sig? Sprit & fest är nog det bästa receptet, inte för att sprit är bra utan för att då får man ligga bakis en snöig dag som denna, så slipper man gå ut och bli deppig. Sen strösslar man dagen med fotboll och en hel del mat & godis och vips har en grå dag blivit lite mindre grå.Kommer tillbringa min tid i Danmark och Tyskland kommande vecka, har inte bestämt mig om det blir några inlägg under tiden, får se om jag orkar dra med mig laptopen.

Gårdagen ägnades åt kroppslig marinering med bira vilket slutade i utgång, jag och Jonas blev utmanade i en dansbattle och utan att ljuga så vann vi rätt klart, tyvärr verkade motståndarna inte vara av samma uppfattning men under efterfesten så kom erkännandet att vi vunnit. Spets och slut.

Det finns mycket gott att se fram emot under April, V75 på Sundbyholm, maskerad, Olympiatrav på Åby. Pulsen är på topp inför allt som komma skall.

Lionel Messi - Världens bästa fotbollspelare idag. Han är outstanding, teknik, fart & spelsinne utöver det vanliga./MathiasGoes


Vad menar Aftonbladet?Vem har gjort vad mot Lennox?

/MathiasGoes

Tur för dig!Snygg räddning, men va fan gör du i straffsituationen?!?!

Det verkar som AFC har hittat tillbaka till sin så framgångsrika attackfotboll, dock så vilar det fan en förbannelse över att inte lyckas göra mål. Är besviken på på vårat så en gång stabila mittbacklås, har Wenger koncentrerat sig så mycket på anfallsspelet så han glömt det ytterst viktiga försvarsspelet. Det enda Arsenal skulle behöva för att att bli ett lika komplett lag likt Chelsea och Man Utd är 2st mittbackar av klass, kanske Micha Richard och John Lescott? Arsenal är en mycket rik klubb om man ser till ägarnas tillgångar tyvärr så verkar de inte lägga så mycket krut på "stora" värvningar av spelare som redan är i världstoppen. Wenger får fortsätta förädla talanger likt en diamantslipare i Antwerpen.

Resumé Arshavin: En fantastisk spelare som verkligen tillfört Arsenal den spets de saknat när Spindelmannen(Adebayor) inte varit i sitt essé, jag ser den här säsongen förlorad i kampen om ligatiteln men har lite vibbar på en Revansch i Ch.League finalen mot Barca nu utan Henrik"svalt en humla utan åsikter" Larsson. Det kan bli en vår som går i RÖTT & VITT.

Är Man Utd i en svacka? Hur lång blir den? Orkar de med alla krav på titlar denna säsong? Törs de möta ett formtoppat AFC i en Ch.League semi? Frågetecknen börjar bli stora som åskmoln över det så oövervinnliga United.

/MathiasGoes - for everything next season

EGO

Den här bilden är verkligen jag, fotot säger mer än tusen ord om mig./MathiasGoes

Im going Dutch to night/MathiasGoes - out to night

Rekommenderas

Har ni inget att göra? Massor av dötid?
Se Slumdog Millionaire/MathiasGoes

Skulle vilja

kunna ta ut mina tänder och göra rent dom. Har alltid velat kunna göra det likt en tandprotes, så kunde man borra, pilla, borsta tänderna. Skulle kännas skönt på något underligt sätt./MathiasGoes


Var är busken?Känns som buske har blivit något som många har hört talas om men få har sett, lite som Loch Ness. Det hör inte till vanligheterna med en buske på 2000-talet. Min egna åsikt är följande, en snygg och fräsch buske är fint och upphetsande. Snaggat är melodin för dagens tjejer och det är synd, gör man det rätt så funkar det lika bra som rakat ibland även bättre. Det kanske kommer bli som med mode, allt kommer åter. Annars får man hålla sig med nostalgiska minnen från sin tidiga ungdom, då rådde djungelns lag.

Kan inte utala mig om vad som gäller för män, det får ni kvinnor sköta.

/MathiasGoes - shaved

Cancer

Läser i en kvällstidning att man tydligen löper större risk för muncancer om man har oralsex, va! Vad är det för fel på dessa cancerforskare? Tydligen har just det forskningsområdet lyckats samla varenda livshatar som finns, det ändå som de kommer fram till är i princip det dags att sluta leva. Om man lyssnade på forskarna skulle man behöva stå blixt stilla, andas genom inkubationsrör och äta månsand för att undvika cancer. Vem vill det? Hatar dessa forskare livet så mycket och bestämt sig för att hitta cancerframkallande levnadssätt för allt som existerar. De borde lägga energin på att komma fram till vilka farliga sätt som skapar cancer, inte slösa tid på det underbara livets alla levnadssätt. Klart de har svårt att bota cancer när de uppfinner nya sätt att få det hela tiden. Ungefär som man skulle göra några självmål varje match och förvänta sig vinster.

Känner en stor oro för alla hypokondriker som lär vara skräckslagna för att öppna en dagstidning, varje dag nya sätt att få cancer, det måste sätta sig på psyket. Ser ni en person inlindad i bubbelplast och andas genom ett sugrör så är det förmodligen en hypokondriker som tar alla hot på allvar, gå gärna fram och täpp till röret för att jäklas lite.

Kommer de här nya forskningsrönen att jävlas med mig i form av upphörda oralsexaktiviteter så kommer jag börja jaga de små tomtarna och kräva skadestånd av dessa livsföraktare.

/MathiasGoes - lick it good

McDonken

Var på McD idag, det fanns 2st köer, en där alla jätte tjocka stod och en där de mer normala stod. Jag valde smalkön pga av de förmodade mindre beställningar vilket skulle resultera i kortare väntetid. Vet ej om jag hade rätt, glömde att jämföra kötider. Det kändes rätt iaf.

/MathiasGoes

Mixedgrill

Ska till Danmark OCH Tyskland nästa vecka, det känns nice, lite som en businessman. Tror jag kommer ha en jäkla skön v.13 sen förväntar jag se Eskilstuna i vårkostym när jag är tillbaka om det nu är möjligt på bara 5 dagar.

Gillar verkligen FAME, känns som hemma. Borta bra men FAME bäst.

Skulle behöva 1 mille till allt jag vill köpa nu, skor,klockor,jackor,kläder,mc-kort m.m.(mycket i plural=behövs lådvis av cash)

Jag har väldigt svårt för att arbeta med trögfattade människor, min stubin är inte längre än det tar för idioterna att öppna munnen och ställa sina frågor. Men jag har blivit lite mer mänsklig och har svårt att bara tycka illa om de här idioterna, jag vill inte vara någon som är fördömande på några få sekunder men jag rår inte för det alltid.

Jag ser väldigt lite på tv, nu har jag upptäckt varför, vem vill slösa bort dyrbar tid på något som inte ger ett skit tillbaka. Den ända och senaste serien jag följt var Prison Break men la ner det när jag hörde om en 3:e säsong. Har ett dussin filmer på laptopen men hinner aldrig se dessa. Man kan tro att jag är rätt upptagen men så är det inte, väljer bara att göra något annat än glo dumburk. Ser inte lika mycket sport nu som förrut heller och det är ett bra mått på att mina tvtimmar minskat drastiskt.

Påven har varit i farten igen, hur kan man lyssna på en kille som klär sig likt en KuKluxKlan medlem och dessutom dras med ett intellekt likt Bushfamiljens vilja att satsa på klimatfrågor. En stor jävla nolla ska han ha intatuerat i pannan som en varning att han ska man inte lyssna på, tråkigt att han sitter på det högsta ämbetet i katolska kyrkan. Är inte så insatt i religon men vad jag förstår är Påven en stor och helig man med massor av härlig makt, det torde sig då vara ämnat för den mest öppna och intelligentaste kristna människa och inte den sämsta. Dags att mordenisera kyrkan? Religon är som leverstuvning, det ser bra ut men smakar skit.

Påvens utspel

/MathiasGoes

Ballar av stål

Om ni missa programmet så som ja gjorde så kommer här några smakprov
Älskar sådan humorBlogg armageddonJag spår att inom några år kommer det endast finns några få bloggar kvar i världen, de kommer vara väldigt extrema och passera många mer gränser än vad som görs idag.

När man besöker blogg.se så har de en liten ruta med hur många nya bloggar det skapats idag. Sen jag började har det aldrig varit under 1500 nya bloggar och det VARJE dag. Om några år finns det så många bloggar så alla har minst 3-4st var, det gör att ingen kommer finna tid till att läsa varandras bloggar, egna intresset ligger i att uppdatera sina egna små utrymmen med tankar och dagens outfit så tiden kommer inte räcka till för att läsa vad andra skriver och det mina vänner är undergången på bloggfenomenet.

Vi kommer ha ihjäl oss själva likt ett massjälvmord i Japan. Men det visar bara vår intelligens som människor, vi utrotar oss själva i allt vi gör, inte nog med att vi håller på att sänka Tellus till historien nu ska vi ödelägga detta landskap som är fyllt av fantastiska bloggar. Lagom har upphört att existera under våran generation och vi får skylla oss själva.


/MathiasGoes - still blogging

Zdravo!

Oko vi znati čitati ovaj tekst biti vi vjerojatno hvrat ili jezik učen. Vi biti dobar u nogomet ali slab u ishockey. ja voljeti vas!

Vi imati neki lijep kopno.

smjeti bog roba sa vas!

/MathiasGoes - multikulturell

Bilder är alltid roligt

/MathiasGoesPieces

En ny stjärna är född.

e. Oiseau de feux & Posi Willing
/MathiasGoes
Nya tider

Nu är det officiellt, min nya tjänst är Produktions ledare, har 2st team ledare, 2st in/ut leveransansvariga samt ca 23st plockare plus administrativ personal under mina vingar. Kände att en sån här chans får man inte så ofta i sitt liv så ja lägger mina studieplaner åt sidan tills vi ser hur jag trivs med nya jobbet, kanske blir allt katastrof eller en oanad succé. Det som gör mig mest glad är det sjukt sköna med att slippa vara med i plocket, vet dock inte riktigt vad jag göra men sådant löser sig med tiden. Om 1 vecka åker jag ner till Danmark för att sätta mig in i verksamheten och få en överblick av den nya kunden.

Självklart har jag tryckt upp visitkort.
Som bloggen, snygg,enkel med arrogans Det är ett skämt, det förstod ni, eller?!

/MathiasGoes - nöjd, så jäkla nöjd

Ärligt stulet

Designen på bloggen har jag självklart inte kommit på själv, ramla över marcusdunberg.blogspot.com och kände att så där ska fan min sida se ut, enkelt och snyggt, andas en liten nypa elegans kryddat med självförtroende och ett uns arrogans. Så gjorde jag det ända rätta, jag stal hans idé och gjorde den till min egen. Ni vet det är gatans lag som gäller. Ni ska helst se sidan i upplösning 1400x900 för optimal beskådning.

En bild säger mer en tusen ord sägs det och bilden ovan har mycket mer betydelse än 5 hunkan jag har i handen.

Bildinfo:
Det var sista dagen i underbara Visby, mitt och Anna´s förhållande var nära slutet, Pato&Frida hade förlovat sig och tog steget mot giftemål. Dagarna var fyllda av skratt,fest,sol,bad,känslor och gott sällskap. Bilden är så avslappnad och exakt så minns jag gotland, avslappnat. Jag älskar Gotland!/MathiasGoes

Veckans

Veckans skämt:

En
kvinna går in på Konsum och plockar varor i sin korg.

Hon väljer en liter mjölk, ett sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice,
ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon. I kön till
kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.

När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar
mannen på dom.

Medan varorna passerar kassören säger A-lagaren lugnt:

- Du måste vara singel.

Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på
hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina
varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd.

Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:

- Du har faktiskt helt rätt. Men hur i hela världen kunde du veta det?

A-lagaren svarar:

- Du är skitful.

Min egna signaturmelodi/MathiasGoes

Nytt på G

Håller på att designa om min blogg för att möta våren och sommaren, allt blir klart tills i natt.

Trött på er

Va fan hände med 15 minutes of fame? Tydligen har dessa 2 personer missat att de har förbrukat minuterna för längesen. Jag är sjukt trött på Linda Rosing och Usama Bin Laden, överallt hela tiden dyker de upp. Båda blev kända genom okonventionella metoder, de hänger kvar likt en zigenare runt en guldring, de ploppar upp med jämna mellanrum  så som en oönskad graviditet, helt enkelt så borde de ha förbrukat sin tv-tid för längesen. Vem är det som ger dom mer tid i rutan? Han måste få sparken, man kan inte leva på gamla meriter hur länge som helst. De har inte gjort något intressant eller produktivt på flera år ändå envisas de med att finnas på löpen med jämna mellanrum.

Någon som orkar bry sig?Vem hade gissat att man skulle dra Linda Rosing och Usama Bin Laden över samma kant, medias vägar är outgrundliga.

/MathiasGoes

En teori

Jag tror man kan avgöra en persons självförtroende genom att iaktta personen gå i en korridor. Håller personen till vänster/höger så är självförtroendet dåligt, går man likt en tysk arme under 2:a världskriget rakt fram i mitten så är självförtroendet högt.

Desstomer man trycker upp sig själv mot de trygga sidorna så visar det på att man inte känner sig säker i centrum, marscherar man fram i mitten så är man inte rädd för att ta plats och vara en mittpunkt för folksamlingar.

Behöver jag nämna hur jag stegar igenom en korridor? In the motherfucking middle!

/MathiasGoes - Sigmund Freud

?Är det bara jag som reagerar på StattSaturday´s annons
Är det medvetet eller ett litet misstag
Roligt är det iaf

/MathiasGoes

Grattis

Till Pappa!/MathiasGoesRoma vs Arsenal

Matchen var rätt händelsefattig, många dåliga passningar från båda sidor, speciellt från Gunners sida. Arsenal hade mycket boll men det var Roma som hade de giftigaste chanserna. Var aldrig orolig under ordinare tid men i en förlängning kan allt hände men anser att Arsenal hade rätt bra kontroll utan att skapa några riktigt bra målchanser under förlängningen.

Straffavgörandet speglar rätt bra hur jämt det var mellan dessa två lag men Arsenals spelare visade mod och satte iskalla straffar, jag var aldrig orolig.

Den engelska fotbollsdominansen fortsätter, 4 engelska lag vidare till kvartsfinalerna och inget italienskt. Känns som Serie A har blivit en B-serie för överåldriga spelare.

Zlatan för i helvete! Dags att flytta till ett engelskt lag och i alla fall få chansen att vinna Champions League, Inter är ett jävla pissgäng utan kvalité. Intervjun med Z efter matchen tyckte jag kunna tyda att han insett Inter inte är ett lag som kommer vinna denna turnering, ny klubb i sommar?!?!

Kvällens fulaste!Han måste rymt ifrån Alice i underlandet.

Vad har jag och Vucinic gemensamt?
Båda är straffsumpare av rang.
 

/MathiasGoes - kvartsfinal

Janne JosefssonJag har ett riktigt stort avslöjande på G, vill nämna det här innan det avslöjas av någon annan.

Jag och Pato upptäckte igår att något inte stämmer.

Det handlar om Pricerunner, Pixmania och att köpa sig bättre betyg från kunder/recensenter. 

Mer info senare.

/MathiasGoes - skandal, skandal, it skandal!

Jag har en vänsom vi kan kalla Abbe, han är lite av en speltok. Abbe lyckas alltid hitta något att satsa pengar på, ibland spelar Abbe för mycket och ibland för lite cash, dock spelar han alltid. Det spelar ingen roll om det är hockeyslutspel i Kina, crickettfinal i Argentina, han är med och satsar ändå.

Det har gett oss huvudbry varför han alltid spelar, när han vinner så spelar han givetvis för ännu mer. Det brukar sluta med en tom spelkassa och många svordomar. Abbe ska ha en elogé för han ger aldrig upp, har han missat några spel under dagen så laddar han på ordentligt under kvällens matcher. Det finns inget slut i Abbes spelande, men jag säger inte han är beroende eftersom när han inte har pengar så spelar han inte, han jagar inte slantar för att få råd med spelet. Självklart spelar Abbe olika mycket under perioder.

Under gårdagen så klarnade det väldigt mycket runt Abbes spelande, jag och min vän upptäckte anledningen till Abbes stora omsättning på svenska spel, unibet, bet365 m.m. Abbe ser nämligen sitt spelande som en investering för framtiden, han tror på en mycket hög avkastning någon gång och då plockar han ut och lever glada dagar. Man kan tro att finanskrisen skulle ha negativ påverkan på Abbes investeringar men Abbe anser att det bara är en anledning till att öka sina investeringar och hjälpa Sverige i denna ekonomiska nedförsbacke. Självklart hoppas Abbe att den här risken han tar ska öka hans avkastning senare

Abbe älskar spel, spel älskar Abbe

/MathiasGoes

Crystal meth

Läser att användandet av metaamfetamin ökar för varje vecka som går i Sverige. Det är äcklig produkt som inte många klarar av, har själv aldrig testat men det räcker och se några avsnitt av Cops för att förstå vad det gör med människor. Det tar dig rätt ner i Hades rike, rekommenderar er inte att börja använda det.

Snart i en skola nära dig!

- Det börja med en cigg, va.
- Och sluta på plattan, frun slog ja ihjäl, barnen sålde ja för att få råd med min dagliga dos, va.
- Hamna på kåken några år, kom till insikt, va.
- Ta inte den här skiten alltså, visst det känns bra i början, va.
- Men sen när jag tappa kontrollen, va. Mitt liv slogs i spillror lixom och jag blev vräkt, va.
- Nu åker jag runt till olika skolor och vill hålla er kids borta från skiten, va.Några härliga bilder på folk som vet hur man startar en fest och förstör ett liv.


Mina favoriter har jag ringat in, mina junkiesar.

Eftersom Etown är en stad sprängfylld av droger så dröjer det inte länge tills vi kommer ha crystal meth tomtar i varje hörn.

/MathiasGoes - No,No

Vuxen
När blir man vuxen? När jag var mindre så var jag övertygad om att i min ålder(lärorika 27år) skulle man vara en vuxen person, det visade sig helt fel. Hur definerar man en vuxen person? Är det efter arbete, rikedom, personlighet, familjestatus, värderingar eller moral&etik.
I mitt fall känns det som jag blir mindre ungdomlig med tiden men har svårt att se mig släppa min vildare sida och ta klivet över till fullvuxen. Många gånger har jag fått lära mig vad som är vuxet och även då har jag ibland struntat i det och varit lite mer ung.

Livet känns som en lång skola där man måste vilja lära sig hantera många olika situationer, förmodligen är defintionen av vuxen väldigt luddig och svår att greppa. Vem har satt parametrarna för vuxen? Kan man bli fullvuxen? Det tror jag inte, att vandra uppför vuxenvägen är nog att man lär sig nya saker, få nya värderingar osv, men fullvuxen blir man aldrig snarare mer lärd bara. Förr i tiden verkade det finns mer klara riktlinjer för en vuxen, nu är allt så jäkla snurrigt, alla parametrar verkar ha försvunnit och ersatts av difusa linjer som man tolkar efter eget huvud.

Själv har jag mognat och fått sunda värderingar de senaste 1-2 åren och är lite stolt över mig själv, dock har vägen varit väldigt krokig och kantad av fatala misstag. De flesta misstag har skett inom ramen av mitt senaste förhållande vilket många gånger berodde på min omognad men samtidigt var jag väldigt mogen med andra situationer i förhållandet. 
Jag kommer aldrig att sluta med en del omogna beteenden, det är bara så som jag är.

Det absolut bästa och viktigaste och som förmodligen är en av de svåraste sakerna jag lärt mig, är att sätta sig in i den andras situation om det uppstår en argumentation, gräl eller meningsskiljaktigheter. Otroligt viktigt att kunna göra det för att föra en mogen diskussion och nå ett resultat båda är nöjda med.  Man är 2 helt olika individer och det skapar problem, kan man då inte se och ta in vad den andra partern vill så är en lösning väldigt långt borta. 

Enligt Wikipedia är detta att vara vuxen.

Begreppet vuxen innebär att en person är gammal nog att klara sig utan stöd från föräldrar eller andra vårdnadshavare. I västerländska samhällen brukar denna ålder anses vara uppnådd vid 24-26 ålder, vilket också brukar kallas myndighetsålder. I vissa kulturer går gränsen vid yngre år, och är i vissa fall synonym med termen könsmogen.

Kan inte hålla med Wiki på den här punkten, bara för att man uppnått en viss ålder så är man inte vuxen. Har sett många skräckexempel på människor som är betydligt äldre än 26år som inte ens kan stava till vuxen.

/MathiasGoes - still learning


En kryssklycka

Min bror kan vara den i världen med mest tur i spel, han har äckliga perioder ibland där han sätter de mest konstiga spel. Det gäller att vara uppmärksam och ta rygg på killen när han har prickat formen.

Idag slog brorsan oddsrekord genom att sätta en trilling till 179ggr fläsket.

Så här var hans spel ikväll.

Everton-Middelsbrough: Mboro var tvugna att leda i halvtid(de gjorde 0-1 i 44:e min) sen var Everton tvunget att vinna i andra(de vände till 2-1)

Numancia-Valencia: Han spelade att det skulle bli över 2,5mål i matchen(den sluta 2-1)

Recreativo Huel-Valladolid: Spelade en 2:a(Valladolid ledde med 1-3, fick 2 man utvisade, R.Huel reducerade till 2-3 men lyckades inte kvittera till brorsans enorma lycka)

Givetvis är det inte bara tur, killen måste få ett erkännande som proffstippare. Han har satt några högoddsare förrut så han har skills. Han kan räkna in 18000kr tack vara lite tur och en stor portion skicklighet.Han är nog en av få som har tur i kärlek och spel. Och jag hoppas det fortsätter!

/MathiasGoes - happy for his bro!

WomenIdag ska jag ta hand om alla kvinnor lite bättre, det är eran dag idag. Grattis! Ni har verkligen fötjänat lite extra hyllningar. Man ska hylla de man tycker om.

Men varför har vi killar ingen dag vi hyllas lite extra på? Jämställdheten här har lyckats ramla mellan stolarna. Men det kan vi boys bjuda på, allt kan inte vara jämställt.

/MathiasGoes

JunkiesEn vän till mig ifrågasatte Nalle puhs drogvanor idag och jag kan bara hålla med.

Varför tror ni Nalle puh är så snäll och glad? Björnen är tokbeng på E

Varför studsar Tigger runt? Snubben har bombat tjack.

Åsnan Ior är sloooow, trögtänkt och har minnesförluster, varför? Jo snubben är en fantast av flödder.

Nasse är en ängslig liten gris som har börjat nojja på allt för mycket haschrökning.

Christoffer Robbin är spindeln i nätet, han levererar allt åt gosedjuren

Kängu och hennes son Ru är den där crackmorsan med barn som ska vara med överallt och tigga pengar.

Kaninen är en stor heroinmissbrukare, allt är rörigt i huvudet tills han fått sin cabbe, då blir allt tydligt för han.

/MathiasGoes - fullgubbe


FAME

Idag var jag och besökte Eskilstunas nya oas, öppnandet har varit en succé hitills. Utan tvekan är det den snyggaste och modernaste pub/resturang i stan. Biljarden håller världsklass, borden och miljön är fantastisk. Det känns som ett av sina vänners vardagsrum när man bidat sin tid där. Jag kan varmt rekommendera FAME!
Blivande inventarie?

Redan inventarier!

/MathiasGoes - gonna live forever

VeckansVeckans sms skandal: Testa och skriv benke köper ludd på ica maxi med T9 påslaget på luren.

/MathiasGoes

Cocaine KateMin ROCKnROLLA

/MathiasGoes

Vinden har väntNi kanske minns ett inlägg nyligen om att jag inte mådde allt för bra psykiskt, det har vänt idag. Fick reda på en mycket upplyftande sak. Det har gjort så att jag lagt mina studieplaner åt sidan för en stund, jag väljer en annan väg nämligen uppåt./MathiasGoes - förväntansfull

Prisas

Den här mannen är någon som verkligen förtjänar att hyllas.Alla spelare som Arséne låtit gå ifrån Arsenal har verkligen inte gjort succé i sina nya klubbar. Flamini som valde att gå till Berlusconis marionettlag har gått från firad mittfältsgigant till en vattenpojke, Barcelona fick äran att få ta emot Hleb som inte gjort speciellt mycket väsen av sig i sin nya miljö även Henry valde att flytta vidare mot varmare breddgrader dock så har han visat en hel del klass i Barca tröjan denna säsong. Wenger har en unik känsla för när spelaren gjort sitt i Gunners, när någon lämnar står en bättre kille och väntar, nu väntar jag på att Bendtner ska röra på sig, gärna till ett land solen aldrig lyser.

/MathiasGoes

ekorrhjulet

Har verkligen haft en dålig dag, kan få det under vintern. Tror att mitt förlutna kommer ikapp mig ibland och hämnas för allt trevligt som jag upplevt. Ja tror på ge och ta här i livet t ex blir du av med en cykel får du ta en, och jag har tagit mycket av livet och därav får jag betala tillbaka ibland genom att må piss.

Ville ge mig själv lite avkoppling under måndagen, det blev ett mycket skönt bad med en kall, hoppades att det skulle ge mig en bättre tisdag men icke, tro mig det blev värre. Kan tilläggas att jag somna utsträckt och naken i soffan.Är på väg att sälja min bil men måste åtgärda en del saker på den, började idag med att lämna in den på verkstad. Det sluta med en räkning på 4000kr, sen behövs det nya sommardäck, rekond och omlackning på vissa delar. Helst av allt vill jag att någon krockar med mig så försäkringen får kliva in, har en känsla av att det kan blir dyrt att få den såld.

Är Victoria Silvstedt och Linda Rosing på riktigt? Jag börjar undra...

Är inne i en period där det känns väldigt nära till hands att sälja allt och dra, leva ett liv utan ansvar.

Babyolja är att rekommendera i badkaret när det vankas bad. Man blir så mjuk och len.

Tror aldrig någon kommer bli dömd för branden på Statt.

Stort grattis Emma&Mange till er lilla ängel Gabriel.

Förstår inte hur folk kan gå med på sänkta löner för att få behålla sitt arbeta, själv skulle jag aldrig hora för min arbetsgivare. För några år sen kom min VD och undrade om jag kunde tvätta hans tjänstebil, jag vände och gick.
Hellre är jag arbetslös och får möjligheten till andra erfarenheter än att sänka min lön och utföra samma jobb. Svårt att motivera än höjning senare när man tycker det är ok att jobba för mindre pengar, ens liv är inte ens arbete.

Istället för att använda ordet singel så går det lika bra med frilansar.

Ibland är det skönt att strunta och svara i luren, bara låtsas som det inte ringer, det är avkoppling.

/MathiasGoes


RSS 2.0