Blogg armageddonJag spår att inom några år kommer det endast finns några få bloggar kvar i världen, de kommer vara väldigt extrema och passera många mer gränser än vad som görs idag.

När man besöker blogg.se så har de en liten ruta med hur många nya bloggar det skapats idag. Sen jag började har det aldrig varit under 1500 nya bloggar och det VARJE dag. Om några år finns det så många bloggar så alla har minst 3-4st var, det gör att ingen kommer finna tid till att läsa varandras bloggar, egna intresset ligger i att uppdatera sina egna små utrymmen med tankar och dagens outfit så tiden kommer inte räcka till för att läsa vad andra skriver och det mina vänner är undergången på bloggfenomenet.

Vi kommer ha ihjäl oss själva likt ett massjälvmord i Japan. Men det visar bara vår intelligens som människor, vi utrotar oss själva i allt vi gör, inte nog med att vi håller på att sänka Tellus till historien nu ska vi ödelägga detta landskap som är fyllt av fantastiska bloggar. Lagom har upphört att existera under våran generation och vi får skylla oss själva.


/MathiasGoes - still blogging

Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0