Jag har en vänsom vi kan kalla Abbe, han är lite av en speltok. Abbe lyckas alltid hitta något att satsa pengar på, ibland spelar Abbe för mycket och ibland för lite cash, dock spelar han alltid. Det spelar ingen roll om det är hockeyslutspel i Kina, crickettfinal i Argentina, han är med och satsar ändå.

Det har gett oss huvudbry varför han alltid spelar, när han vinner så spelar han givetvis för ännu mer. Det brukar sluta med en tom spelkassa och många svordomar. Abbe ska ha en elogé för han ger aldrig upp, har han missat några spel under dagen så laddar han på ordentligt under kvällens matcher. Det finns inget slut i Abbes spelande, men jag säger inte han är beroende eftersom när han inte har pengar så spelar han inte, han jagar inte slantar för att få råd med spelet. Självklart spelar Abbe olika mycket under perioder.

Under gårdagen så klarnade det väldigt mycket runt Abbes spelande, jag och min vän upptäckte anledningen till Abbes stora omsättning på svenska spel, unibet, bet365 m.m. Abbe ser nämligen sitt spelande som en investering för framtiden, han tror på en mycket hög avkastning någon gång och då plockar han ut och lever glada dagar. Man kan tro att finanskrisen skulle ha negativ påverkan på Abbes investeringar men Abbe anser att det bara är en anledning till att öka sina investeringar och hjälpa Sverige i denna ekonomiska nedförsbacke. Självklart hoppas Abbe att den här risken han tar ska öka hans avkastning senare

Abbe älskar spel, spel älskar Abbe

/MathiasGoes

Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0