Roma vs Arsenal

Matchen var rätt händelsefattig, många dåliga passningar från båda sidor, speciellt från Gunners sida. Arsenal hade mycket boll men det var Roma som hade de giftigaste chanserna. Var aldrig orolig under ordinare tid men i en förlängning kan allt hände men anser att Arsenal hade rätt bra kontroll utan att skapa några riktigt bra målchanser under förlängningen.

Straffavgörandet speglar rätt bra hur jämt det var mellan dessa två lag men Arsenals spelare visade mod och satte iskalla straffar, jag var aldrig orolig.

Den engelska fotbollsdominansen fortsätter, 4 engelska lag vidare till kvartsfinalerna och inget italienskt. Känns som Serie A har blivit en B-serie för överåldriga spelare.

Zlatan för i helvete! Dags att flytta till ett engelskt lag och i alla fall få chansen att vinna Champions League, Inter är ett jävla pissgäng utan kvalité. Intervjun med Z efter matchen tyckte jag kunna tyda att han insett Inter inte är ett lag som kommer vinna denna turnering, ny klubb i sommar?!?!

Kvällens fulaste!Han måste rymt ifrån Alice i underlandet.

Vad har jag och Vucinic gemensamt?
Båda är straffsumpare av rang.
 

/MathiasGoes - kvartsfinal

Kommentarer
Postat av: - H*

- jises, ni fick en lätt vinst via straffar thats just the way it is. Blev så grymt besviken att vi inte fick in ett till mål för vi dominerade i stort sett nästan hela matchen och vem bryr sig om han är ful, han kan i alla fall spela ! Ah, håller med om att serie a i år varit sämre än förväntat, själv hoppades jag förra året på att roma ska dominera och ta första platsen men detta har ju inte skett, vet inte vem man ska skylla på för skyller man på vår tränare spaghetti är det alltid någon som skall störa sig på detta !

2009-03-21 @ 17:02:25
URL: http://merei.blogg.se/

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0