Självdisciplin

Den här månaden skulle jag egentligen inte handla några kläder eftersom det kommer en hel del händelser framöver som det behövs en välfylld kista till, sen råka jag följa med Pato&Frida till Vingåker och kunde inte hålla mig. Måste hylla Factory Outlet, det finns en hel del kap man kan göra och när man besöker det efter en löning så blir det en onödigt stor negativ påverkan på kontot men en positiv transaktion för VFO.Men va fan, pengar är till för att spenderas och man får en skön kick av shopping. Dessutom har VFO en Filippa K avdelning som gömmer en del godis.

Skulle inte FOV vara billigt?

/MathiasGoes - lite mindre rikare

Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha.. tro mig; jag önskar att jag vore hypokondriker! För då skulle jag lätt kunna tänka bort mina sjukdomar! Det har blivit lite av en ond cirkel nu. Hemlängtan gör att sjukdomarna fastnar lättare och sjukdomarna gör att hemlängtan blir större! Men nu får det vara nog..

Ikväll tänker jag gå ut och ha roligt! :)Shopping är alltid kul.. även om plånboken just kanske blir fattigare. Men det ser ut som att du fick en del snyggt med dig hem! ;)

2009-03-28 @ 15:26:15
URL: http://sannalajnen.blogg.se/
Postat av: Lexie

älskar att shoppa:) fina kläder btw:)

2009-03-29 @ 09:48:37
URL: http://familjenlinde.blogg.se/
Postat av: P

Just nu tvivlar jag mycket starkt! Eller så lockar jag väl bara till mig rötäggen på nåt jäkla vänster... Fast det kanske säger mer om mig själv?

2009-03-30 @ 18:58:07
URL: http://pguiden.blogspot.com
Postat av: Anonym

- awh du är så gullig, tack !

2009-03-30 @ 23:12:15
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: Maja

Haha, vad förvånad jag blir att just du tycker det..

2009-03-30 @ 23:47:56
URL: http://savic.blogg.se/

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0