Tur för dig!Snygg räddning, men va fan gör du i straffsituationen?!?!

Det verkar som AFC har hittat tillbaka till sin så framgångsrika attackfotboll, dock så vilar det fan en förbannelse över att inte lyckas göra mål. Är besviken på på vårat så en gång stabila mittbacklås, har Wenger koncentrerat sig så mycket på anfallsspelet så han glömt det ytterst viktiga försvarsspelet. Det enda Arsenal skulle behöva för att att bli ett lika komplett lag likt Chelsea och Man Utd är 2st mittbackar av klass, kanske Micha Richard och John Lescott? Arsenal är en mycket rik klubb om man ser till ägarnas tillgångar tyvärr så verkar de inte lägga så mycket krut på "stora" värvningar av spelare som redan är i världstoppen. Wenger får fortsätta förädla talanger likt en diamantslipare i Antwerpen.

Resumé Arshavin: En fantastisk spelare som verkligen tillfört Arsenal den spets de saknat när Spindelmannen(Adebayor) inte varit i sitt essé, jag ser den här säsongen förlorad i kampen om ligatiteln men har lite vibbar på en Revansch i Ch.League finalen mot Barca nu utan Henrik"svalt en humla utan åsikter" Larsson. Det kan bli en vår som går i RÖTT & VITT.

Är Man Utd i en svacka? Hur lång blir den? Orkar de med alla krav på titlar denna säsong? Törs de möta ett formtoppat AFC i en Ch.League semi? Frågetecknen börjar bli stora som åskmoln över det så oövervinnliga United.

/MathiasGoes - for everything next season

Kommentarer
Postat av: - H*

- haha jo sant , smaken är som baken - delad ! haha ah om en halvtimme börjar matchen och jag är sjuktnervös, jag stör mig på att nedved är tillbaks efter sin jävla skada, var han tvungen att komma tillbaks idag liksom? Del piero är farlig han också men äh vi får se som sagt !haha tack ska du ha din arsenal-luuuver ! Tror faktiskt på er iår om jag ska vara ärlig, haha ! FORZA ROMA !

2009-03-21 @ 19:58:21
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: - H *

- Nah absolut inte, juve merda ! Stör mig så jäkla mycket och så zappar man rundor och läser om mellbergs mål nästan överallt, liksom vadå stolta? Jises! Ah men aufan att vi får göra det, men jag hatar att säga så, vi sa ju det förra året också /;ah italy soon och då måste de vinna förfan, haha du och ditt arsenal ..

2009-03-22 @ 17:34:23
URL: http://merei.blogg.se/

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0