Not here

Tillbringar helgen i Stockholm. ELITLOPPET!

/MathiasGoes

Eufori



Vad bra man kan må av nya kläder. Ytligt? Nja, skiter faktiskt i!

/MathiasGoes - Sommarfräsch

Cheap?

En sak jag lärt mig under mitt snart 28åriga liv är att aldrig ta något för att det är billigare, det slutar bara med missnöje. Står valet mellan 2st skjortor och den ena är lite snyggare men dyrare så ska man ta den dyrare, det skapar ett eufori i kroppen efteråt. Hade man valt den billigare så känns det när skjortan åker på. Man blir automatiskt lite missnöjd inombords, lite besviken på sig själv att man var så billig och tog den mindre kostsamma, man ska aldrig svika sig själv!

9 fall av 10 är faktiskt det dyrare även snyggare, sitter bättre och känns bättre. Ingen kan övertyga mig om att H&M, JC osv har lika snygga kläder som de mer plånbokstömmande plaggen, då har ni FEL FEL FEL.

/MathiasGoes - klok&vis i min värld

Visste ni

att killar tydligen ska sitta och kissa för att inte slita ut urinröret, det kan leda till inkontinens på äldre dar.

/MathiasGoes

Aahaa!

Nu förstår jag varför RedBull är så poppis och dyrt.

HÄR

/MathiasGoes - När får vi se en RedBull&Kola på drinklistorna?




Fotbollsfest

Nja kanske inte stämmer riktigt. Ärade Tunavallen med ett sällsynt besök för att se den toppfotboll som bjuds i Eskilstuna. City hade match mot Spånga och det var ett gäng förhoppningsfulla grabbar som bänkade sig på stadion. Jag brukar spy galla över damfotboll men det har var faktiskt några klasser sämre, inte ett skott som var inom ramen, inte en 20m passning satt på foten, det var så uselt, så jäkla uselt. Jag förstår varför City spelar i Division 2, skräp bjöds vi på. Tur att vi fick våra biljetter och inte behövde gödsla klubbkassan med 80kr var. Ni är fan inte ens värda gratis korv så dåliga som ni är. Teknik verkar vara ett minne blott i Div 2, det var ett jäkla spridande av långbollar med fel adress.

Till Cityspelaren som spenderade sista 5 i andra halvlek liggandes och fejka skada, skäms på dig! Inte ens Brolin när han bröt foten låg och vred sig i plågor som du gjorde.

Tjänar man 1miljon i månaden så är det OK med limegröna skor, inte när man spelar i City och missar ett givet vinstmål. Skäms på dig!

Det som gjorde mig stolt var att våran FSF-klack i Korpen låter mer en 476st Citysupporters. R E S P E K T!

/MathiasGoes - Aldrig mer div 2

Veckan som kommer

Hade planer på en lugn alkoholfri helg men det gick inte som jag tänkt, firade min lilla farmors 80års dag på Tingsgården, med fantastisk mat och ett underbart gott vin. Sen blev det grill och fest i Sumpan samt en badutmaning som jag givetvis antog, jag bangar sällan på utmaningar och det är inte alltid det smartaste av mig.





Kommande vecka kommer bli fantastisk, schemat är fyllt av trav och fest.

Schemat
Måndag - Vilodag
Tisdag - Trav på sundbyholm, jobba fram Dinky Toy till seger
Onsdag - Ligan på valla, skriker fram Sientelo till en låg 13:on tid och överlägsen seger
Torsdag - Korpen match, gamla loppreferat samt påfyllnad och omkorkning av Loka
Fredag - Lunchtrav på valla, medborgarplatsen, Elitauktionen, incheckning på hotellet, middag
Lördag - V75 på valla, årets STÖRSTA travfest på Hirshenkeller
Söndag - Vid grindarna kl 05:00, ELITLOPPET, fest med de aktiva på kvällen
Måndag - hemresa, korpen match på kvällen, sova

Som ni ser är den här veckan något utöver det vanliga, gillar ni sport i världsklass så måste ni besöka Elitloppet på söndag, det finns knappt något bättre.

/MathiasGoes - laddad till tusen

.



/MathiasGoes

Engländarna

Ett av Europas fulaste folkslag är utan konkurrens Engelsmännen, bleka, feta och nyanserat röda överallt. De har inte det här vardagssnygga som Skandinavien är helt överlägsna på. Visst finns det läckra människor i England men det är inte en majoritet, långt ifrån. Satt och kollade in Hedonism II på TV400 och visst det var från -98 men det fanns inte en enda snygg person på den där ön. De är bara fula, vår Allsmäktige måste haft slut på "the good stuff" när det skulle tryckas upp Engländare, lite som hur grappa är tillverkat, slaggprodukter fick bli deras byggstenar.



/MathiasGoes - konstaterande

Övningskört

Har varit och övningskört barnvagn med tillbehöret barn i vagnen. Det kändes bra, så bra att lilla tjejen fick en tok cool tisha.
Sötare en lilla Stella går det inte att bli.


/MathiasGoes

Hur har de tänkt med tvätten

Har tvättat idag och skulle slänga i en röd/vit randig skjorta, läser på tvättlappen att den ska tvättas med liknande färger?!?! Är randigt en färg? Ska jag tvätta med färgad eller vittvätt? Hur ska någon kunna veta vad en liknande färg är till randigt. Någon har inte tänkt till eller så är det jag som är väldigt trög, kanske menar de med andra randiga kläder?

När man torktumlar kläder så skapas det ludd, luddet måste komma från kläderna som snurrar runt där i. Då borde t ex ett par kalsonger upphöra att existera om man kör de i tumlaren tillräckligt många gånger, rätt eller fel? Måste vara så...

/MathiasGoes - fundersam

Det skulle funka


HD V ROD MUSCLE


HD SPORTSTER NIGHSTER


HD NIGHT ROD SPECIAL

/
MathiasGoes

Vene Vidi Vici

Då var säsongspremiären avklarad och vi vandrade av planen med våra huvuden högt. Det började svajjigt men vi återtog kontrollen efter 2 snabba i nätmaskorna. Dock så lät vi gästerna reducera och kvittera innan halvleken var slut. Efter några taktiska förändringar av coach Ulriksson så kom vi ut till andra halvlek med ett gott självförtroende. Vi tog kontrollen så snabbt domarn blåste i sin pipa. Vi börja rulla bollen och löpte sönder våra motståndare, one touch fotboll kallas det. Slutresultatet skrevs till 5-2 och det var vackra mål vi bjöd våran härliga klack på. Laget som helhet gjorde en mycket stabil instats, Anton bjöd på några tekniska nummer av den högra skolan samt Slims vackra lobbmål från 20m var kvällens prestationer.

Min egen prestation får en 7:a på en 10:o gradig skala, stabil med viss briljans.

Det här är min 3:e säsong i korpen och vad jag vet så finns det inget lag med en klack som våran, de sjöng, de hyllade, de dissade och de älska domaren.


Ännu ett avstyrt anfall från våra taktiskt okunniga motståndare.


Klacken med Coach Ulriksson i spetsen

Ordförande Kathrin med 2 av våra mest hängivna supporters

/MathiasGoes - trött




Ballar av stål

Läste i Metro om hur vissa inslag i Ballar av stål är fejkade bl a Martin Sonebys huliganklipp. Så jäkla synd att så få saker på tv är verkligt nu för tiden. Vem ska man lita på om inte ens komikerna gör det på rätt sätt. Hoppas ni skäms! Jag gillade Martin, skön humor och kaxig stil, synd att killen är lika fejkad som en nyopererad Linda Rosing. Ingenting är äkta längre...Dagen när det avslöjas att Obama är vit, då slutar jag bry mig om media! Bara en tidsfråga.

/MathiasGoes - besviken

Piece of cake


57rätt, det får duga =)

/MathiasGoes - Vroom Vroom

Min sommar outfit


Bira&Gunne

/MathiasGoes

Teoriprov&Korpen

Imorgon är det dags för mitt teoriprov för MC, känns inte som jag har pluggat tillräckligt. Ska läsa boken i natt sen får vi hoppas hjärnan sorterar det viktigaste till minnet. Fan borde ha lagt lite mer kraft bakom det. Fuck Fuck Fuck......Är inte van att misslyckas. Det är inte så svårt men fan va de formulerar det underligt ibland på testfrågorna. Vi får se om jag får skämmas imorgon.

För er som är trött på gnälliga fotbollsspelare så kan jag rekommendera er ett gäng som inte viker sig för några. BBFC har säsongspremiär imorgon i Vilsta kl 19:30. Korpen när det är som bäst!

BBFC har även en blogg, jag skrev under pseudonymen Salle, dock så har den inte blivit uppdaterad sedan förra säsongen. Vi har ett lag som på pappret ser ut att kunna sluta långt upp i serien, vi har även flyttat upp oss själva från division 3 till 1, kan vara ett litet misstag.......

BBFC BLOGGEN

/MathiasGoes - otroligt laddad inför morgondagen

F.D fotbollsstjärnan som blev gripen nyligen ärrrrrrrrr


Magnus Hedman
Visst ser han ut som en pillertrillare?!?!

/MathiasGoes - inte ett dugg förvånad

Kollage


Solnedgång i Öfvre Nyfors


Annika&Carro


Carro&Johanna


Broder Jonta


Sanna tillbaka från staterna


Frajan med sin berömda Mojito


Grabbarna runt den runda grillen


Grillen är tänd


Mysigt på min uteplats


Professorn


Det är i Öfvre Nyfors man ska vara på sommaren


Peace Out!


Redo för en SM-Final


Cash finns inte?


En fisk, en gås, en h**a från Alingsås


En paus


Uppladdning inför Globen


Röda havet på Röda kvarnen


GUIF vs ALINGSÅS


Jag har sett fotboll från sämre platser


En Bröndby Guligan


Bröndbyklacken skapade en fantastisk atmosfär

/MathiasGoes - pictures



Vad skönt

att vara tillbaka i mitt älskade Eskilstuna, ibland avskyr man denna industristad men tro mig det finns värre städer att tillbringa sina dagar i t ex Ballerup.

/MathiasGoes - back on track

Tillbaks för en liten stund



Har spenderat 1 vecka i en förort till Köpenhamn och det har varken gjort mig gladare eller smartare. Känns tungt att behöva åka dit igen på söndag. Det finns inte ett skit att göra och resturangerna lyser med sin frånvaro. Det suger...

Har insett att många lever sina liv med skygglappar, de går runt med något sorts tunnelseende och inte riktigt är med i matchen. Själv så försöker jag göra mycket hela tiden för att det får mig och må bättre. Men vissa verkar nöjda med att vandra i samma gamla fotspår, dag ut och dag in. Inte för att jag är någon vagabond som lever mitt liv i flärd men nog fan lever jag ett riktigt skönt liv nu.

Vad kan man säga om Arsenals insats i veckan...Såg inte matchen men bästa laget måste vunnit så det känns okej ändå. Vi är lite för tunna för de riktigt stora matcherna. Inför nästa säsong så vill jag se en stabil mittback mer erfaranhet samt en defensiv mittfältskrigare likt Essien, Mascherano eller någon annan som kan spela lite grisfotboll.

Ikväll är det givetvis Globen som gäller, måste vara på plats för att få uppleva Eskilstunas största idrottsframgång på år och dagar. Jag tror att vi kommer ha en riktigt bra chans till ett mycket efterlängtat guld. Ikväll blir hela stan GUIFsupporters! Det ryktas att tusentals Etunabor som kommer vara på plats.

Imorgon kommer det läggas upp bilder från förra och denna helg.

/MathiasGoes - GUIF

Offline

Efter några dagars hårt festande börjar min kropp skrika efter lite vila. Då passar det perfekt för mig att dra iväg till Danmark idag. Kommer förmodligen inte kunna pränta ner några inlägg under veckan. Bilder från helgen kommer upp när jag är hemma.  Vi syns om 1 vecka.



/MathiasGoes

Boost

Hur kan man må så här jäkla bra? En fantastisk dag är under uppbyggnad, ja känner det inom mig. Livet kan vara bra skönt ibland, inga bekymmer, inga måsten, inga problem överhuvudtaget bara angenäma sådana. Det kan svänga en hel del för mig, kanske är lite manodepressiv och manisk men vafan ingen är perfekt. Njut av allt som livet kan erbjuda idag. Känn efter hur bra du mår, hur allt ligger framför dig och så kör, kör bara! Om ni har svårt att hitta den här riktiga känslan så rekomenderar jag en låt som garanterat får er att vakna upp ur koman och sprida ett leende till alla ni möter idag.

Upp och hoppa!


IDOLBILD


/MathiasGoes

RSS 2.0