Fotbollsfest

Nja kanske inte stämmer riktigt. Ärade Tunavallen med ett sällsynt besök för att se den toppfotboll som bjuds i Eskilstuna. City hade match mot Spånga och det var ett gäng förhoppningsfulla grabbar som bänkade sig på stadion. Jag brukar spy galla över damfotboll men det har var faktiskt några klasser sämre, inte ett skott som var inom ramen, inte en 20m passning satt på foten, det var så uselt, så jäkla uselt. Jag förstår varför City spelar i Division 2, skräp bjöds vi på. Tur att vi fick våra biljetter och inte behövde gödsla klubbkassan med 80kr var. Ni är fan inte ens värda gratis korv så dåliga som ni är. Teknik verkar vara ett minne blott i Div 2, det var ett jäkla spridande av långbollar med fel adress.

Till Cityspelaren som spenderade sista 5 i andra halvlek liggandes och fejka skada, skäms på dig! Inte ens Brolin när han bröt foten låg och vred sig i plågor som du gjorde.

Tjänar man 1miljon i månaden så är det OK med limegröna skor, inte när man spelar i City och missar ett givet vinstmål. Skäms på dig!

Det som gjorde mig stolt var att våran FSF-klack i Korpen låter mer en 476st Citysupporters. R E S P E K T!

/MathiasGoes - Aldrig mer div 2

Kommentarer

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0