Vene Vidi Vici

Då var säsongspremiären avklarad och vi vandrade av planen med våra huvuden högt. Det började svajjigt men vi återtog kontrollen efter 2 snabba i nätmaskorna. Dock så lät vi gästerna reducera och kvittera innan halvleken var slut. Efter några taktiska förändringar av coach Ulriksson så kom vi ut till andra halvlek med ett gott självförtroende. Vi tog kontrollen så snabbt domarn blåste i sin pipa. Vi börja rulla bollen och löpte sönder våra motståndare, one touch fotboll kallas det. Slutresultatet skrevs till 5-2 och det var vackra mål vi bjöd våran härliga klack på. Laget som helhet gjorde en mycket stabil instats, Anton bjöd på några tekniska nummer av den högra skolan samt Slims vackra lobbmål från 20m var kvällens prestationer.

Min egen prestation får en 7:a på en 10:o gradig skala, stabil med viss briljans.

Det här är min 3:e säsong i korpen och vad jag vet så finns det inget lag med en klack som våran, de sjöng, de hyllade, de dissade och de älska domaren.

Ännu ett avstyrt anfall från våra taktiskt okunniga motståndare.