Lögner

Enligt Wendela är det här män och kvinnors top 10 lögner, har själv använt de flesta så jag kan bara hålla med.

Män top 10

1) Inget är fel, jag mår bra.

Vet inte varför man ljuger om det men har själv gjort det

 

2) Det här blir min sista öl.

En klassiker, använder den aldrig då jag gärna dricker 1 öl till

 

3) Nej, din rumpa ser inte stor ut i den där.

Tror jag aldrig fått frågan men har jag fått den så har jag garanterat ljugit om så var fallet

 

4) Jag hade ingen täckning.

En bra och nödvändig lögn, ibland vill man bara inte prata

 

5) Mitt batteri dog.

Ahhh, en mycket väl använd lögn som ingen kan bevisa

 

6) Förlåt, jag missade ditt samtal.

En rätt korkad lögn då man kan se vem som ringt och enkelt kan ringa upp, bara korkade människor använder en sådan lätt genomskådad lögn

 

7) Jag drack inte så mycket.

Den här bär jag med mig hela livet, dock så vet jag inte oftast eftersom jag inte minns

 

8) Jag är på väg.

Klassiker när man är sen

 

9) Den var inte så dyr.

Förstår inte den här, varför inte bara berätta

 

10) Jag sitter fast i trafiken.

I Eskilstuna? Nja, kanske i Stockholm skulle den funka

 

Kvinnor

1) Inget är fel, jag mår bra.

2) Åh, den här är inte ny, jag har haft den jättelänge.

3) Den var inte så dyr.

4) Den var på rea.

5) Jag är på väg.

6) Jag vet inte var den är, jag har inte rört den.

7) Jag drack inte så mycket.

8) Jag har huvudvärk.

9) Nej, jag slängde den inte.

10) Förlåt, jag missade ditt samtal.

 

/MathiasGoes - The truth is out there


Pissdag

Idag är en dag som jag aldrig borde vaknat upp till. Det har varit jag mot världen. Ibland går det inte bra för en själv och idag har det verkligen inte gått bra, har fått kriga mig igenom denna onsdag.

Skönt och ha lite att se fram emot...

Londonresa
Mysigt, härligt och nytt, lite kinderägg över den resan.

Kryssning
Med 2 vänner och 20 okända vänner. Garanterat ett galet 24h dygn.

Berlin på nyårsafton
Varför inte, aldrig varit där men ser fram emot ett nyårsfirande med tyskerotiska inslag(har jag läst i kupé)

Thailand i 3 veckor
Har aldrig varit där men där ska jag bara softa, softa och softa.

Glida bräda i Alperna
Inte klart än men det är något jag ska göra i vinter, har sagt det i många år men det här året gör jag saker jag sagt jag ska göra!


/MathiasGoes - ser ljuset i tunneln

Kvack Kvack

Fru Anka, det kan inte vara på riktigt. Du kan inte vara så, jag tror inte på det.

Hade jag en pistol mrs.Anka, hade jag en pistol...

/MathiasGoes - pang, pang

Noll koll

Människor som inte har koll på sin omvärld, kan man göra något annat än att älska dom. Jag önskar själv att jag inte hade koll på allt omkring mig, skulle vilja vara blind och döv inför verkligheten. Sitter och ser Färjan på kanal 5 och undrar hur det är ställt med vissa. Kan man ha så liten verklighetsuppfattning? Men jag blir varm när jag ser dessa typer som offrar sig för att ge mig underhållande tv. Stort tack! Tvättäkta raggare är något speciellt, vilken härligt dålig koll de har men förmodligen anser de att jag är helt blåst om de fick se mitt liv på tv men nu är det här min blogg så...

Alla sorts människor som lever i sin egna bubbla är fantastiska, skulle ibland vilja vara som dem och inte se längre än till sin egna verklighet. Förmodligen bryr jag mig mer om det än de själva eftersom de inte vet men jag vet.

Varför samlas alla tomtar på kryssningar? Ska själv på en sådan 2okt, är jag som de? Har jag noll koll? Dyker jag upp i ett färjan avsnitt med smeknamnet partykungen 2 för vem kan bräcka partykungen 1. Jag kanske borde avboka innan det händer.

Vad händer med alla som åker kryssning, jag är glad att det inte händer på land för vem hade klarat av alla dessa människor som släpper varenda hämning de samlats på sig under sin livstid. Visst är det något speciellt med kryssningar men endå så jäkla bonnigt.

/MathiasGoes - "tummen" är min hjälte

Fullgubbe

I bland blir man riktigt full när det är fest, igår var en sån dag. Var ute en sväng på Nybron och hade riktigt roligt, musiken var på topp, folket hade ett glatt humör och spriten flödade.

När vet man att man druckit för mycket? För mig är det nästan omöjligt att upptäckta det i tid. Alltid när jag ska hem känner jag av hur kanoners jag är. Igår var inget undantag. Var på någon efterskiva med hur mycket folk som helst och bestämde mig för att nää nu räcker det. Vanligtvis tar det ca 7min att gå hem därifrån jag var men nu tog det lätt 20min, jag har aldrig vinglat så mycket, det gick verkligen inte att gå rakt, omöjligt.

Efter promenaden så är mitt minne borta för en stund, allt jag minns är någon konstig dröm om hur jag ska gå hem och helt plötsligt så vaknar jag upp sittandes på golvet i min lägenhet. Har ingen aning om hur jag hamnade där, men jag satt där bara och hade kanske somnat eller fallit i koma. Nu på morgonen vaknar jag upp med en härlig sprängande huvudvärk och mina boxers vid knäna, hur har det gått till? Vem har dragit ner de? Förmodligen jag själv i någon vild kamp att få av mig alla kläderna, har ett svagt minne av hur jag fick kriga av mig kläderna, de satt som berg.

Ja livet är helt underbart ibland.

Varför är det alltid ett JA på fyllan och ett NEJ vid nyktert tillstånd. Är vi så tråkiga när vi är nyktra? Borde vi alltid vara lätt påverkade av alkohol? Skulle livet ha mer att erbjuda med en härlig salongsberusning som kamrat?

Jag försöker alltid säga JA även i ett obekvämt nyktert tillstånd.


 

/MathiasGoes - tar en söndagsfylla
Ska denna bli min?

Letar lägenhet och har fastnat för den här

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/504737

Riktigt läcker, behövs bara byta golv och fräschas upp i vissa rum sen är den klar.

/MathiasGoes - Quality living

Är det bara jag

som ser fram emot SATC 2? Ryktas om mycket 80:tal, kan bli hur läckert som helst. Har sett serien 2ggr, något konstigt med tanke på att den snarare riktar sig mot kvinnor. Faktiskt den enda serien jag sett alla avsnitt av./MathiasGoes - bejakar sina sidor

(O)nödigt

Vi lever i en värld fylld till bredden av värdelösa ting men det här lär nog ligga rätt högt upp när man tänker efter. Om ni köper erat toalettpapper ballvis så lär ni nog inte ha blivit drabbade eftersom det är så billigt och tunt att det inte funkar för det pappret. Men gör ni som mig och handlar 6pack på ICA så lär ni känna igen er. Det finns nämligen små små söta hjärtan på deras papper, varför vet jag inte. Känns inte det lite onödigt? Vem bryr sig om hur pappret är stansat när någon har använt det. Jag hade inte ens brytt mig om det var guldplaterat och strösslat med diamanter, jag skulle fortfarande bara använda det till några få saker.

Nå vad har vi lärt oss av det här? Att jag inte har råd att köpa guldplaterat och diamantströsslat toapapper och är avundsjuk på de som kan.


/MathiasGoes - tidsfördriv

Absolut förbjudet

Hur tänker människor av det kvinnliga släktet? Idag mötte jag en lätt uppiffad tant i sina bästa år med håret uppsatt i 2st tofsar, hur fan tänker man. Var helt övertygad om att det var strängt förbjudet för tjejer över 13år att ha 2 tofsar på varsin sida om huvudet. Jag kan inte ta dessa människor på allvar, de är inte vuxna, de har fastnat i något barnträsk. De lider säkerligen av minst 2 psykiska åkommor och lever sina liv i någon bubbla som vägrar spricka.

När ni ser det här symtomet någon gång, känn er mannade att förbättra världen, kliv fram, kläck nyheten och spräck bubblan. Världen blir en bättre plats om vi tillsammans stoppar det här vansinnet./MathiasGoes - vakna upp!!!

El Loco

Har bestämt mig för att vara lite galen och vägra vaccinera mig mot svininfluensan. Känns som media och diverse läkemedelsbolag gått ihop i någon form av skräckkampanj. Tänk vad mycket extra deg som de kommer tjäna på den här livsfarliga superinfluensan. Jag undrar hur många mer människor dör av helt normala sjukdomar som det inte skrivs om i media.

Allt känns som en helt galen överdriven sjukdom, hur många har dött? 100-200st kanske på några miljarder!!! Verkar i mina ögon inte vara så farligt ändå.

Tänk om man hade mediamakt, vad roligt det skulle kunna bli. Varje dag skulle jag skrämma omedvetna, tröga och radiostyrda människor. Bara för att jag kunde skulle jag göra det.

/MathiasGoes - Nöff Nöff

Här är ett bildkollage på mig själv

I brist på annat...OBS! Snigelspår tas inget ansvar för...

 

/MathiasGoes


Jag vet...

...att min blogg ser förjävlig ut, ska ändra den.

/MathiasGoes

Det är äkta

Att sakna någon det är äkta för mig, kom på det igår. Det går inte att komma ifrån, därför är det äkta. Saknad är något fint samtidigt som något jobbigt. Tror det är väldigt viktigt att få sakna någon ibland för att känna att det är på riktigt, äkta.

Träffa Gurra igår, vad man saknar han. Han har blivit så jäkla fräsch, tränad, solbränd och det strålar om han. 1mån kvar...

Idag gör jag sthlm...


/MathiasGoes

Det är över nu...

Hej! Minns ni mig?

Idag är en lycklig dag, det är slut på all denna övertid och jobb dygnet runt. Det känns otroligt skönt faktiskt, nu ska jag börja leva igen.

Det jag saknat mest är mina vänner, från att umgåtts dagligen till ingenting i 2 månader kan bli rätt tråkigt. Visst har jag träffat några men inte i närheten av vad jag velat.

Var i Malmö i helgen med ligan och hade återigen en fantastisk trav&fest helg. Skönt gäng, aldrig några konstigheter bara massor av fest och kamratskap. Träffade en person där som visade sig vara lite intressantare än alla andra därav är en London resa bokad i Oktober, ska bli spännande. Har tjatat om en fotbollsresa till London/Arsenal i några år men nu blir anledningen något helt annat. Vad enkelt det är ibland.

Har blivit en jäkel på spontanitet och tackar aldrig nej till något längre, skönt att bara ha sig själv och tänka på, livet blir okomplicerat när man får vara den egoist man är.

Tyvärr har jag inte hunnit med alla mina 3 mål till hösten, Mc kortet är klart men köpa lägenhet och sälja bilen återstår, nu lär jag ha tid för det så snart borde det vara avklarat. Självklart ska jag börja blogga igen, kanske krävs det en liten startsträcka innan jag är tillbaks till normalt bloggande men det kommer.

Om ni glömt hur jag ser ut så kommer en reminder nedanför./MathiasGoes - tillbaks för att stanna


RSS 2.0