Swansea - Escape into the park

 

/MathiasGoes


Burn Baby Burn

Hur fan kan Stattbrännaren gå fri? Visserligen enligt rättsväsendet är han oskyldig, men kan inte förstå att han är fri. Hur jävla mycket bevis behövs?!?! Från livstid till fri som fågeln med ett stort skadestånd på fickan måste kännas som en drömvinst på Lotto. Undrar om han stannar kvar i Eskilstuna? Tror inte han är nr.1 på listan över friendrequests hos diverse krogägares FB profiler. Något form av straff ligger förmodligen nära till hands, ett straff som inte lagens långa arm kan döma. Anser att domen är ytterligare ett förlöjligande av Sveriges rättsväsende.

/MathiasGoes - The truth is out there...

Coach Nordin

För er som är fotbollsintresserade så kan jag tipsa om VM-Drömelvan på Aftonbladet. Joina ligan Champions Eskilstuna League och visa dina skills. Grymt roligt är det!

/MathiasGoes - Coach

Primrose Hill

London erbjuder riktigt fina parker. Igår spenderades dagen vid Primrose Hill, sjukt läckert område. Rätt hyggligt ställe för kändis spotting. Kate Moss, Jude Law och Sienna Miller huserar där.

 

Nästa helg bär det av till Swansea i Wales för Escape into the park festival

 

 

/MathiasGoes - Parklife


Potpurri från helgen

Tillbaka i London efter en magisk helg i sthlm/etuna. Elitloppet är alltid en höjdare och sällan har jag blivit så glad som när Johnny Takter fick vinna. Lite av travets Badboy, det gillar vi.

Elitloppsfesten på La Bon Palais var helt outstanding, grymt arrangemang, allt var första klass. Synd bara att INGEN orkade kliva upp i tid för löpningen till E-läktaren på söndagsmorgonen. Det visar bara hur bra festen var, det är trots allt en tradition att hänga vid grindarna långt före insläpp och sen ruschen till E-läktaren.

Kändes lite töntigt att tycka om att komma till Eskilstuna igen, har bara varit borta 1månad men Sverige är som ett gift på sommaren. Finns inget land som är vackrare. Allt är färgat i grönt och guld, passar bra på våra landskap. Hellre en kotte än en kokosnöt. Hellre hundratusen saker att göra än Nybrogatan.

Skönt att Schlagertävlingens bästa låt vann. Hade redan utnämnt den till vinnare.

Helgens bästa låt är dock den här!

 

Bilder

 

 

/MathiasGoes


RSS 2.0