Sat & Sunday pics

/MathiasGoes - en skön helg

Brorsan

Johan Nordin, min lillebror. Har jag berättat att jag är väldigt stolt över han. Finns inte många som är så ärliga och givmilda som han. Brorsan ställer alltid upp, sviker aldrig. Man vet att han alltid finns där om det behövs. Han har haft några tunga motgångar men brorsan ger inte upp. Är helt övertygad om att hamnar han på rätt ställe kan han gå hur långt som helst. Är avis på hans driv och förmåga att engagera sig i jobbet. Det kommer gå bra, bra människor går det bra för. Det var sjukt jobbigt att säga hej då till han, mycket tuffare än jag trodde. Saknar han. Är så glad att vi är bröder. Vi har lekt, slagits, retats och festat med varandra. Vi är lika mycket vänner som bröder. Johan och Matte, det är vi! Han medverka i en bok för många år sen, han var brutalt ärlig och berätta att han såg upp till mig när vi var små, det fick mig att gråta. Han är världens bästa brorsa.

/MathiasGoes


Chocolate Brownie Sundae

Har upptäckt något himmelskt, den är helt sjukt god. Tyvärr är det en riktig kaloribomb, 640st närmare bestämt. Men har man smakat den så skiter man i det. Älskar mataffärerna här, så mycket nytt, roligt och gott!

Desserernas dessert

Chocolate Brownie Sundae

 

/MathiasGoes - chocolate junkie


I´m a red member

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, har mest njutit över att vara ledig. Det är så jäkla skönt att inte behöva göra något om man inte har lust. Känns som jag behöver den här ledigheten för att återhämta mig efter ett galet år med sjukt mycket arbete. Jag njuter här i London, njuter, njuter och så njuter jag lite till över att för första gången inte ha något jag måste göra på dagarna.

Carro var på Emirates igår och arbeta på ett O2 event, då passade hon på att införskaffa 2 Arsenals legendarers autografer åt mig samt en matchtröja. Hon vet verkligen hur hon ska få mig glad. Är rätt avis på henne för det. Ray Parlour ansåg att jag var lyckligt lottad, tack Ray, jag vet!Martin Keown


Ray Parlour


Tisdagen spenderades i  ett av Europas STÖRSTA shoppingcenter, det får TunaPark att framstå som en igenbommad kvartersbutik i Årby. Det var ett mecka för oss som gillar att spendera. Det fanns alla möjliga underbara och hemska affärer. Sen hade de sjukt smarriga kanelkringlor. Efter 6h, skoskav och ett hav av shoppingpåsar var vi rätt trötta och nöjda.

Helgen som kommer är fullbokad med picknick, grillning och klubbande. Sista helgen i Maj kommer vi till Sverige för attending "Elitloppet 1ggr om året!" Längtar efter en riktig travhelg med världens bästa Liga.

/MathiasGoes

Sundaynight clubbing/MathiasGoes

Anslagstavlan

Nu efter 11 dagar som en "Londoner" börjar det känns mer bekvämt och självförtroendet stiger. Har varit runt på upptäckningsfärd själv i stan eftersom Carro har jobbat hela helgen. Känns bra att börja hitta och veta vart man kan ta vägen. Börjar känna mig hemma här. Alltid så i början, man vet inte hur man ska agera, vilket håll bilarna kommer ifrån men det börjar ramla på plats.

Fick mina kläder, tv och xbox i veckan, otroligt skönt att ha allt på plats. Måste tacka Microsoft för xbox Live, rätt skönt att kunna ha kontakt med sina grabbar när man lirar. Har fått rensa undan en hel del kläder jag inte kan ha framme pga av platsbrist. Man fick verkligen välja ut godbitarna och det är sjukt svårt att veta vad man tror sig vilja ha för kläder i framtiden.

Allt det här...

 

...ska få plats här

 

Det gick bra men nu har jag verkligen bara mina smultron uppe, resten ligger i 5 svarta soppsäckar utfördelade på strategiska platser i våran lägenhet. När man endast har 1 rum att tillgå så får man verkligen vara snål med utrymmet. Självklart ska vi flytta till en större lägenhet men vi tänkte att under sommaren är man inte speciellt mycket hemma och det blir billigt med hyran att bo kvar, om 2-3månader ska vi flytta, längtar redan!

 

Har beslutat mig för att ta upp min löpning igen, har rätt mycket tid på dagarna. Var och köpte ett par snygga löparskor, det som slog mig var hur billigt det är med skor här. Ett par Converse kostar ca 400kr, mina löparskor gick på 740kr med lite rabatt, likadan modell hemma kostar 1400kr, sjukt billigt!!!

 

Run Forrest, run...

 

/MathiasGoes


Efter några dagar...

...i London så älskar jag det. Det jag slås över är hur människor vågar vara sina egna, den här småstadsmentaliteten finns inte här. Det finns verkligen ALLA sorters människor här, ingen finner någon glädje i att titta snett och baktala. Tänk er i Eskilstuna, alla vet vem du är, vad du gör. Ett misstag och det pratas, skrivs böcker och sätts upp musikaler om det. Här finns det så mycket människor så man kan omöjligen bry sig om det. Här får man vara sig själv, ha sin stil, testa sina udda sidor. Livet är fan så mycket enklare.

Har inte hunnit gjort så mycket, sovit en hel del förmodligen lite jetlaggad eller inte. Allt är så nytt, man känner sig som en riktig färsking, lite blyg, lite "ny på jobbet" känsla. Som tur är har jag gjort mycket nytt så jag vet att det brukar lösa sig med tiden. Har en väldig lyx i Carro och att jag hamnat rakt i hennes liv med vänner, fester och vardag, allt är lättare när man är 2.

Att säga adjö är alltid jobbigt men hade inte kunnat föreställa mig hur jäkla jobbigt det skulle bli. Säga hej då till sina vänner som man haft nära som familjemedlemmar, hej då till brorsan man skulle göra allt för, till sina föräldrar som alltid funnits där. Tårarna var väldigt nära att ramla ner för kinderna några gånger.

/MathiasGoes

RSS 2.0