SamveteMitt samvete varierar från icke existerande till gudomligt stort. Men när det kommer till att slänga aluminiumburkar så är det fan läskigt stort, jag kan verkligen inte slänga burkarna,  jag måste panta dem. Rätt sjukt med tanke på hur litet samvete man har ibland för betydligt viktigare saker. Även fulburkar, ni vet de som man inte får någon pant för, åker i maskinen. Känns bra efteråt, som man gjort något för jorden.

/MathiasGoes

Secrets

Tänk vad mycket man vet om vissa människor, hemligheter som skulle förstöra deras liv om det kom ut. Man sitter på en hel del smaskig info om Eskilstunabor, självklart finns det de som vet om många hemligheter om mig också. Vi får hoppas att vissa saker aldrig kommer ut i offentligheten. Alla har hemligheter som skulle vara förödande om de kom ut, vi får hoppas att det aldrig sker. Som tur är bryr jag mig inte om sånt jag vet om andra människor. Har inget intresse att förstöra personers liv jag knappt känner. Att man vågar lita på människor runt omkring sig, det kan räcka med en fel formulerad mening och karusellen är igång.

Många är inte så bra som man tror, vi har alltid en glansig yta för att dölja våra mer ruffiga sidor. Ibland så visas dessa sidor ändå och då får man stå tillsvars för det. Själv har jag nästan aldrig brytt mig om vad andra tänker och tycker om min personlighet, kan ni inte ta det så skit i.

Det finns människor som har vänner som inte alltid är de bästa, de hugger, skvallrar, hånar, förstör och helt enkelt skiter i allt för sina egna intressens skull. Det bästa är att inte lita på någon till 100%, ha alltid lite distans till människor som inte är ens närmaste.

Har själv blivit anklagad för händelser där jag faktiskt inte varit så drivande, jobbigt? Nej eftersom jag är van. Många skulle må bra av att se sig omkring och se hur det funkar. Alla är inte så jävla bra jämt, inklusive jag själv. Det är lugnt för mig eftersom jag vet att människor är vanliga enkla människor som alltid har sina egna agendor. Jag älskar människor men man måste lära sig hur de fungerar. Det finns bara en Ghandi, kom ihåg det!

/MathiasGoes


Sköööön/MathiasGoes - are you going to leave me

Smulan
Varje gång jag har min smula på mig så är det några som vill testa den. Värst är när jag är ute och festar, helt plötsligt kan någon lyfta smulan från mitt huvud och tro att det är OK, tur att jag är en snäll person som låter det passera. Hur kan någon tro att det är OK att bara ta något? Jag känner inte ens dessa människor. Nästa gång lovar jag att rycka skjortan av dom och ta på mig den. Det måste vara lika OK som när de snor smulan ifrån mig. Vill ni testa, fråga!

Om ni nu är så jävla sugna på den, köp en egen...

/MathiasGoes - my precious

Sorry

Det blir inte mycket blogg just nu, det beror på att jag arbetar sjukt mycket. De senaste 7-8 dagarna har jag jobbat ca 15-17timmar per dygn. Men någon gång kommer det ramla in nya inlägg på bloggen

/MathiasGoes

Pato´s grabbar!

Pato´s svensexa/MathiasGoes - så som vi ville ha den

Skriv på!

Kommer lacka något så fruktansvärt om en jävla nolla som Eto ska stoppa en av de största övergångarna i Svensk fotbollshistoria. Du är en looser! Vem vill stanna i en klubb som inte vill ha en? Lätt att ta till onda ord när någon bara är överjävlig. Har aldrig gillat han och kommer nära på börja hata killen om han vägrar skriva på kontraktet. Riktiga divafasoner av spelare i världsklass, sånt gillas inte hos mig.

/MathiasGoes- sign that shit!

2 sidor av ett mynt

Tänk vad olika vi människor uppfattar varandra, en person som jag gillar kanske någon annan hatar. Igår fick jag en annan bild av en gammal skolkompis. Jag har bara hört gott om han från vissa men tydligen är inte allt guld och gröna skogar. Det är rätt fascinerande hur olika vi kan uppfattas av varandra, oftas är det nog en händelse som ligger till grund för ens åsikter.

Har alltid uppfattat en person som något dryg men inte otrevlig, men vad fel jag kan ha, det har visat sig att personen är hur skön som helst.

Det är nog bäst att alltid gå på sin egen uppfattning av personen när man träffar den, lyssna på andras åsikter kan ge en felaktig bild av den människan. En person kan ha så många sidor för olika personer att det blir svårt att få en rätt bild.

/MathiasGoes


Nice!/MathiasGoes

Tänka om

Har varit ute och kört en Honda CBR900 i 2 dagar och vet inte om jag kan kliva ner några steg till en 600, det är sjukt mycket pulver i en 900. Trodde inte att jag skulle tycka det var så här roligt, men det är en grym känsla att skicka ner reglaget och känna trycket. Det kommer bli svårt att byta ner sig, nu när man har kört en båge med drag. Hoppas nu några av mina vänner också börjar med kortet så vi kan åka på en riktigt glassig MC semester nästa år, någon som vill sitta på pallen?/MathiasGoes - lite snabbare

Idag

kör jag hem den här ifrån Katrineholm, tyvärr är det inte min.

Honda CBR900/MathiasGoes

TraderaHar börjat "Tradera", det är hur roligt som helst. Ett bra sätt att bli av med diverse saker som man aldrig använder. Man får en härlig känsla när några börjar bjuda. Om ni inte redan börjat så rekommenderar jag det. Har lagt ut ett par skor som tydligen är sjukt populära, slutbudet verkar kunna slå mina förväntningar med råge.

/MathiasGoes - 1:a, 2:a, 3:e, SÅLD!

Ensamt

Ibland väljer man det själv, andra gånger så blir det bara så. Idag är en dag jag inte valt det själv. Då längtar man efter något åt det motsatta. Det vore skönt att ibland kunna råda bot på det här. Det är ensamt ibland. Nu är en sån tid.

Söndagar brukar annars vara lite speciella för att umgås med någon man håller kär. Det finns ingen sån nu. Saknar nog mest närheten med en person. Den kan vara härligt underhållande, det behövs inte mycket, bara avståndet mellan 2 personer.

Närhet saknar jag idag. Jag klarar mig men just precis nu skulle det vara riktigt mysigt med någon bredvid mig.

/MathiasGoes

Sköna snubbar

Ni har säkert sett den, men va fan den är sjukt rolig
/MathiasGoes

Tylösand i bilder

/MathiasGoes

Fjärilseffekt

Ibland inser man inte resultatet av sitt handlande innan det är för sent. Man har svårt att visualisera det som kommer att ske om man väljer en väg. Många gånger ordnar det upp sig i efterhand men ibland så får man verkligen stå sitt kast. Det kostar mycket att vara så blind för sitt eget agerande, ibland pengar, ibland mer än så. Synd att man inte kan göra som i gymnasiet, ha facit till alla prov. Det hade varit så mycket lättare då men samtidigt inte så ärligt eftersom då skulle man inte vara sig själv. Livet är en lång erfarenhet.......och jag lär mig väldigt sakta.

/MathiasGoes - snigelfart

Det kan bli en sån

Först tänkte jag köpa en HD Sportster 1200 men känner att jag borde börja med något lättare, så man får lite erfarenhet. Det kan mycket väl bli en Ducati Monster 600 istället och sen byta upp sig nästa år.


Ducati Monster
Grym...


/MathiasGoes

Ett minne
/MathiasGoes

Halmstad

är ett skönt ställe att spendera några semesterdagar i. Jag har haft det riktigt bra helt enkelt. När Sverige bjuder på bra väder så finns det inget annat land jag vill spendera min semester i. Vi har fantastiska ställen som är värda ett besök, hela västkusten, visby och säkerligen några hundra ställen till.

Här är 1 bild som beskriver helgen rätt bra

Lördag kl 05:30
Efter tidernas efterskiva på stranden
En brasa
60 personer
Musik
Glädje

/MathiasGoes

Mc kort/MathiasGoes - godkänd!
RSS 2.0