Snart i en butik nära dig

Ett smakprov på vad som komma skall!


Rock ´n Roll

Jag älskar myten om Sex Drugs & Rock n Roll, det är jag känns det som. Har levt nanolikt i en period under mitt liv och ser tillbaka på det med glädje och absolut inget ånger. Därför har jag ikoniserat 2 personer som enligt mig är riktigt stora Rock n Roll människor, Pete Dorethy och Kate Moss! Jag bryr mig inte om vad de gjort, hur de lever utan hur de har fört vidare myten om Rock folk. Det är så sjukt härligt hur Kate Moss romantiserat stilen Heroin Chick, finns det någon skönare stil??? Man ska vara partysliten, bära trashiga dyra märken, ha näsan full av snö och bära sig svinigt åt. Jag vet det är total fel av mig att glorifiera något så tragiskt som drogmissbruk och uselt leverne men jag kan inte hjälpa det, stilen har fastnat hos mig och jag gillar den. Har 2 st målningar av dessa ikoner på vägen och det trivs jag med. Det är tur att jag inte har någon som helst musikalisk talang eller ett utseende som passar på reklampelare världen över för då hade jag varit DÖD! Jag hade levt mitt liv för att bevara legenden om rockstjärnan och det har sällan slutat på ett bra sätt. Jag vet jag är 27år och förmodligen borde inse att det är fruktansvärt larvigt med mina åsikter om det här men det jag tycker, det tycker jag. 

Mr. & Miss Rock n Roll!/MathiasGoes

Saker ni inte visste

 • Att Mount Everest inte skulle vara världen högsta berg om all is smälte, K2 skulle då vara det högsta berget.
 • Att 73% av alla invandrare har någon gång begått ett brott som skulle ge mer än 6månader fängelse, svenskarna ligger på 14%
 • Enligt metrologerna så har vi i Sverige egentligen bara 3 årstider, sommar,vinter och höst.
 • Att en diamant inte är okrossbar, det gäller bara att träffa med hammaren på punkten där faserna möts.
 • Att en Malaria mygga är världens snabbaste djur, den kan flyga i över 500km/h i mycket korta sträckor.
 • Att Guiness rekord bok skapades av en irländare som drack 49 Guiness öl på 17minuter.
 • Att en elefant inte orkar dra sin egen vikt.
 • Att det finns mer guld på havets botten från förlista fartyg än vad det finns i alla världens guldreserver.
 • Att Julius Caesar föredrog män som kvinnor. 
 • Att hunden Laika inte var först i rymden, det var en groda som hette rostyf men det ansågs inte som någon merit från Sovjetunionens sida att skicka upp en groda i rymden.
 • Om 3år så kommer inte internet fungera längre, trafiken är högre än bandbredden och det är en stor del tack vara alla bloggar.
 • Att Norge kommer bli världens rikaste land om 100-150år tack vara deras stora oljetillgångar.
 • Att i Italien uppmuntras par att skaffa barn så mycket att för varje barn får familjen 7500 euro.
 • Att en meteorit lika stor som månen kommer träffa jorden om ca 75-85år, men vetenskapsfolket är säkra på att när det är aktuellt så kommer det finns en lösning.
 • Att Gustav Vasa var finsk och hans föräldrar kom från den finska staden Vasa, därav namnet.
 • Att allt som jag skrivet ovanför är rena lögner från mig. =)

/MathiasGoes


Inspired by???

Jag har fått bloggtorka, vet inte vad jag ska berika mina läsare med längre. Vill så gärna skriva något som folk vill läsa men kan inte få fram något. Hoppas på att det snart ska vara över. Vill verkligen inte börja skriva om vad jag gör i mitt liv, inte för att jag anser de människor som gör det är tråkiga och fantasilösa. Läser själv några bloggar som handlar om deras egna liv och finner det inte ett dugg intressant men ändå roande på något sätt. Jag anser att bloggare är fria att skriva om vad som helst och sen är det upp till läsaren att bedöma om det är intressant för sig själv. Man vill att ens litterära lust ska behaga någon ute i cyberspace. Själv tycker jag att min blogg har blivit som den var tänkt, ett forum för att skriva av sig det man tänker på, det är väldigt roligt än så länge och jag ska inte sluta med det. Jag försöker hitta saker i vardagen som kan bli potientella inlägg, men just nu är det torrt som en beduinläpp i Sahara. Jag kan börja hänga ut folk men det känns inte rättvist, spy galla över arbetskamrater men de är okända för er. Jag får nog leta vidare efter material som jag känner gör min blogg rättvisa.

Några bloggar jag läser.

http://mariabrodin.blogg.se/ - Trevlig tjej som jag känner.

http://jonnaliisamaria.blogg.se/ - Rätt skumt att läsa någons blogg som jag aldrig ens har träffat, men ja gör det ändå. Lycka till med Mathias, bara namnet gör det värt att satsa på, Mathias kommer från Grekland och betyder Guds gåva!

http://kingmagazine.se/Manniskorna/claes/ - Mycket trevlig blogg om mode och andra trevliga saker.

http://blogg.expressen.se/modebloggen/ - Mode för kvinnor, verkar vara en trevlig prick, hennes dotter har för övrigt världens coolaste namn, BONNIE!

http://blogg.expressen.se/stilbloggen/ - Usel modeblogg men ändå kikar jag in på den ibland.

/MathiasGoes


FinanskrisJag har upptäckt att den här månaden har budgeten för mitt extravaganza liv dragit iväg så jag har tagit till drastiska åtgärder för att rädda det som räddas kan. Tyvärr har jag ingen politisk instans som kan kliva in och hjälpa mig igenom krisen så jag har utarbetat en klassisk men genialisk plan.

Plan de rescue!
Jag har införskaffat mig 24st kuvert som jag fyller med lika antal kronor och varje kuvert motsvarar 1 dags budget. Jag får ALDRIG nalla i något kuvert som ligger framåt i tiden. Vet jag att det vankas extra festligheter så måste jag helt enkelt spara fram de pengarna under de dagar som ligger före i tiden. Överskrider jag budget så är det GAME OVER. Jag känner mig helt trygg i planen och är 100% säker på att den kommer följas. Faller försöket väl ut så kommer jag förmodligen att fortsätta med den ekonomiska planen för en lång tid framöver. Jag har satt startdatum till den 1:a december och målgång är 23:e december. Kommer ha uppföljning här i bloggen med resultatet. Jag lovar och svär att jag kommer vara benhård och hänsynslös mot mig själv för en sprucken budget.


/MathiasGoes

Kalenderpojke

Igår så var jag med Hockeyligan och fotade Sundbyholms Travkalender 2009, munderingen bestod av Hjälm,Piska,Solglajjer,Kalsonger,Handskar och boots, mycket naket alltså.

Bilder kommer senare.

/MathiasGoes

Vem? Hur? Var?

Vem har skapat Gud? Någon måste skapat han. Kanske var hans namn Gu bara och Gud är liksom version 1.1. Gu kanske var en usel prototyp, en mall som någon skapat och sedan förbättrade till 1.1, men jag tycker att 1.1 inte lyckades speciellt bra. Är det något som Microsoft håller på att utveckla? Är Gud en fusion mellan Bill Gates och Steve Jobs?  Blir det en 1.2 snart? Jag hoppas företaget som utvecklade 1.1 skäms över en så dålig produkt och satsar aktieägarnas pengar på en 2.0 istället.

Det låter osannolikt att en dag så fanns han bara och skapade ett helvete vi kallar jorden. Kunde inte han gjort oss till perfekta människor från början så hade vi sluppit miljoner års evolution, känns som vi har slösat bort mycket tid på att utvecklas när Gud borde ansträngt sig och gjort sitt bästa från början.

/MathiasGoes


Chuck Norris


When Chuck Norris falls in water, Chuck Norris doesn't get wet. Water gets Chuck Norris.

Chuck Norris’ house has no doors, only walls that he walks through.

When Chuck Norris has sex with a man, it won't be because he is gay. It will be because he has run out of women.

Chuck Norris doesn't actually write books, the words assemble themselves out of fear.

If you can see Chuck Norris, he can see you. If you can’t see Chuck Norris you may be only seconds away from death.

Chuck Norris once killed a rock.

Guns don't kill people. Chuck Norris kills people.

Chuck Norris's tears cure cancer. Too bad he has never cried. Ever!

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

When Chuck Norris does pushups. He doesn't actually pushes himself up, he pushes the earth down.

A blind man once stepped on Chuck Norris' shoe. Chuck replied, "Don't you know who I am? I'm Chuck Norris!" The mere mention of his name cured this man blindness. Sadly the first, last, and only thing this man ever saw, was a fatal roundhouse delivered by Chuck Norris.

/MathiasGoes


Känd fotbollsspelare misstänkt för vålds- och sexualbrott

Varsågoda!

Michael Mensah - Trelleborgs FF

/MathiasGoes

Haha

Vad har du om det ligger nötter på marken?

Jordnötter

Vad har du om det ligger nötter på en val?

Valnötter

Vad har du om det ligger 2 nötter på hakan?

En kuk i munnen

/MathiasGoes

Var är boxen?

Nu ska jag inte låta som en passionerad vin älskare men jag kan inte riktigt förstå varför folk släpar hem ett Bag in the box vin, tycker att det förstör det lite fina med vinet. Är det för att ni spar några kronor, slipper bära flera flaskor? Jag vill jämföra boxen med ett Billy´s panpizza storpack som man kan köpa på de flesta matkedjor, allt i storpack är jag väldigt anti emot det tar bort all charm från maten, vinet och övriga produkter som finns i storpack. Det känns lite radhus att på fredagkväll slita upp sin nyinhandlade box på matbordet och börja hälla i sig. Vin ska vara lite fint och något extra man unnar sig, inte något man köper litervis av och häller i sig under helgerna. Jag har mycket hellre 2 flaskor i en fin förpackning på matbordet än en stor jävla låda vin. Det är så mycket snyggare med fina flaskor i ett läckert vinställ än 5 boxar vin undangömt i garaget. Tro fan att det snart kommer bo en alkis i varje hem när boxarna har blivit så populära. Det känns lite Cro magnon med boxen medans en flaska är lite Carl-Jan och då är valet lätt enligt mig. Nu står inte jag och säger att jag är en vinkonnässör men jag tycker det är viktigt att bevara lite klass och lyx i vardagen.

/MathiasGoes


Rätt upp i krysset

Jag vet att man inte får ha svårt för bögar men igår så glimta jag lite på Bonde söker fru och kunde inte hjälpa att det vred sig inombords när det skulle gullas med bögarna. Jag har absolut inget ont att säga om de men något händer inom mig som visar på att jag inte tycker det är helt naturligt, förmodligen är det genetiskt. Ja tycker att alla ska få vara som de vill men när det kommer till bögar så funkar det inte riktigt för mig, vilket är synd för de har samma rätt som mig att hitta någon att dela kärlek med.
Skulle inte ha några problem om någon av mina vänner var det bara de skulle må bra. Fast jag försöker vara stor i sinnet så händer det ändå och speciellt när killen är väldigt feminin, det stör mig på något sätt. Det är lite dubbelmoral från min sida att säga en sak och sen hur fan jag en försöker så blir jag lite fördömande när jag ser att det ska gosas och kramas mellan 2 boys.

Jag kanske skulle ta och skaffa mig en bög som vän, det är dom nog väldigt bra på. Att vara vänner alltså.
 
Förlåt mig alla bögar! Ni är mycket bättre människor än jag.

/MathiasGoes

What? del 3

Vem har klätt Pia Sundhage, vi vet redan att hon är en butch flata. Men fotboll det kan hon./MathiasGoes

Kung, Kejsare, Legend, Odödlig, Gud/MathiasGoes

What? del 2

Vet Lennart Johansson att han är på SVENSKA fotbollsgalan eller är det med respekt för Pelé som han pratar engelska?

/MathiasGoes

What?

Vafan sa pelé på fotbollsgalan, någon som förstod? Svammel, svimmel ner rökt!

/MathiasGoes

Här har ni schlagerartisten som är misstänkt för dråpförsök

http://www.emileazar.se

Kolla in hans gästbok, någon var hackat den =)

/MathiasGoes

Borta med vinden.

Är det någon som vet hur man tar en konsekvens av en handling så är det jag, har gjort alldeles för många misstag mot vissa personer i mitt liv. Jag har inte menat något illa med handlingarna, jag har bara inte tänkt mig för. Det har kostat mig en hel del och jag har försökt rädda många situationer och lyckats många gånger men ibland rinner bägaren över. Jag hoppas de jag sårat inser att jag inte är så dålig som de tror, det finns ett hjärta i mig med. Innerst inne är jag en bättre människa än vad jag visat många gånger, hoppas ni fått uppleva det någon gång iaf.

/MathiasGoes

En sida för er som gillar kläder

Kolla in mystajl.se det är en sida som tjejer lägger upp sina outfits på. Kul sida där det finns inspiration att hämta för er pumor.

/MathiasGoes

Äntligen!

Fan vad skönt! foppa toffeln är på väg i konkurs och det var inte en dag för tidigt. De människor som ens tänkt tanken på att pryda sina små söta fossingar med något så gräsligt som en foppa toffel borde anmäla sig själva som testpersoner för något labratorium som forskar om total kollaps av fashion sense. Jag skiter i om de är sköna, de är så jävla fula att barnen i Afrika skulle vägra ta på sig dom.


Död åt foppa toffeln/MathiasGoes

Mitt liv som kusk konstnär/MathiasGoes

Roliga bilder

I vissa länder finns det ingen arbetsmiljölag som reglerar vissa säkerhets aspekter, vilket är tur för annars skulle vi missa såna här fantastiska bilder. Sista bilden är nog min favorit./MathiasGoes

What´s the name, del 2

Nu ska ja avhandla mannens gyllene del på allmän begäran. Men tyvärr har jag inte hört många negativa namn om penisen så jag har inte mycket på fötterna om det här ämnet. Men ni kanske har bättre namn än jag?

Några exempel

Penis (Kanske lite töntigt men det funkar)

Kuk (I en passionerad och eldig kärleksakt så funkar det jävligt bra! Be dirrrrty!)

Dicken (Brukar jag själv använda)

Snopp (Inte så tokigt, kanske lite sexualundervisnings vibbar)

Dongel (Gud vilken fin dongel du har)

Sen finns det kilometervis med andra namn men vad jag kan komma på så klingar dom inte lika illa likt de namn som finns för Pärlan. Men jag tror att kvinnans heligaste är mer uppskattat och omtalat då det besitter stora krafter. Det kanske har att göra med jämdställdheten är skev eller att vi män vill spotta och sparka på något som vi egentligen håller väldigt högt, så att kvinnorna ska känna sig nertryckta. Generellt så är tjejer lite bättre än oss grabbar.

/MathiasGoesIt´s a deal!

Igår gjorde jag en riktigt bra affär utan att veta om det, jag erbjöd en tjänst och fick en cykel som tack. Nu visade det säg att det är en SJÖSALA  och de som kan något vet att det är jätte fina hojjar byggda med kvalité. Den är tyvärr inte ärlig men det bryr jag mig inte så mycket om, fick även reda på att den här personen som för övrigt är en vän har gäckat polisen i flera år med säkerligen ett hundratal cyklar på sitt samvete. Personen går under namnet cykelbanditen och lyckats hålla sig ifrån lagens långa arm hittills. Cykeln var för övrigt olåst vid tillgreppet och enligt min vän så kan det inte räknas som stöld då, men enligt lagen och oss andra genomärliga människor så är det tjuveri.

Men nu skulle jag vilja byta min nyfunna Sjösala mot en cykel i herrmodel gärna en Dbs, Monark eller en Kronan. Den får gärna vara stulen då spänningen att cykla runt på heta varor är en liten kick =).

Cykeln är 3-växlad med cykelkorg./MathiasGoes

Lidl

Läste att Lidl förgiftar maten de slänger så att de hemlösa inte ska äta av den, hmm Lidl är tyskt och känns det inte som tyskarna gjort något liknande förr? Kanske under andra världskriget? Förgifta folk som de inte gillade? Så jag är inte förvånad över deras handling. 

Att jobba på Lidl är väldigt tufft, har du arbetstid så får du inte gå på toaletten men är du kvinna och har mens så måste du bära ett rött PANNBAND som visar att det är ok för dig att springa iväg på toaletten även under arbetstid, haha helt sjukt vilka nazi fasoner de sysslar med. 

Tyskar är svin det vet vi alla som någonsin varit på en charterort där det kryllar av dom. De påminner lite om engelsmän, feta, fula och bleka.

/MathiasGoes 


Family Guy

Jag är ett stort fan av denna tecknade serie och tänkte bjuda på en av de bästa fighting scener ever!

Lite info om scenen. Stewie har lånat ut pengar till familjens hund och han vill gärna ha tillbaks cashen snabbt./MathiasGoes

What´s the name

Har en fundering på vad man ska kalla tjejers underliv för, det finns några fruktansvärt dåliga namn som inte ens är i närheten av att  beskriva denna vackra skapelse.

Några av de sämre orden

Snipan (Tror det är ett poppis namn bland pedofiler)

Framstjärt (Inte undra på att barn lär sig att det är tabu med sex, vem fan vill vara i framstjärten och gosa)

Fitta (Den man som kallat tjejens heligaste för det borde kastreras och skjutas)

Kärleksgrottan (Nja kanske, kanske inte. Låter som ett ställe där swingers håller till)

Jag har ett riktigt fint förslag som jag hoppas kommer slå hårt i skolans sexualundervisning. Mitt förslag är PÄRLAN, så himla underbart namn på något så fantastiskt. Alla vet att pärlor är vackra, åtråvärda och svåra att få tag i och det är precis vad det är, vackert och åtråvärt! Tänk att få säga ordet på franska, Le Perle uhhhhu så himla nice.

Det här kanske är super sexistiskt av mig att skriva en sånt här inlägg men va fan ja gör det för en god sak.

/MathiasGoes


Jag är en DANSBANDER, yes i am.

Det är väldigt få som vet om att jag har en passion för dansband, haha jo det är sant. Jag blir alltid glad när jag hör en gammal klassiker, satt igår och spana in dansbandskampen och ja njöt. Killarna som lirar i banden har sån skön image av sig själva, de är så upptagna i sin dansbandsvärld att de missar livet runt om som inte innehåller dansband. Är man dansband så är man verkligen det, finns inget difust land man rör sig i utan bara dansband, that´s it! 
Många har blockbusters filmer som favoriter och sett dessa tusentals gånger men för mig finns det en film jag sett mer än 10ggr och det är BlackJack, en svensk film om dansband med Helena Bergström. Den är så skön och för mig en riktig feel good film fast den är lite sorglig. 
Jag har även dansat styrdans till något halvstort bands sista spelning och det var sjukt kul. Men tyvärr får inte jag uppleva så många såna stunder under ett år så tro fan jag kommer vara laddad till travgalan -09 där det brukar vara ett liveband och styrdans till fötterna domnar.
Det är så mycket mer äkta att dansa bugg till en riktig svängig låt än skaka rumpan till någon av dessa miljontals piss "bling,rims,cash,hoes,niggers" låtar. Ja gillar den här närheten som skapas till den man dansar med, lite intimt men ändå inte. Man får gnussa, sånt skönt ord låt det rulla runt i munnen och bara smaka på det som det vore ett årgångsvin. Om världen styrdes av dansbands människor så skulle det vara en lycklig värld vi levde i, bara massor av leende guld bruna ögon. Banden med bokstaven Z i sitt namn är nog de som är lite rockigare än vanliga dansband.
På 70-talet fanns det över 3000st olika band i Sverige, det är stort så jävla stort. Tyvärr har det dött ut en del men jag hoppas att även det går i cykler och kommer tillbaka.
Kolla in Scotts och Glennartz i dansbandskampen de är grymma!
Ett tips till er som vill uppleva atmosfären runt en kväll med liveband, besök Å-bryggan en ljummen sommarkväll. It´s the place to be if you like dansbanding =).

Den här är tung!/MathiasGoes

Walking down memory lane.....A tribute to a special time

Ibland minns man stunder i sitt liv med lite extra värme i sitt hjärta och det lägger sig en svag nostalgisk dimma över ens tankar. Då mår jag bra men samtidigt känns det lite ledsamt att vissa perioder tagit slut i mitt liv. Jag hoppas alla människor får uppleva hur det är att ha någon speciell person i sitt liv, någon man uppskattar, ser upp till och mår bra av att tänka på.
Man bygger upp lite Hogwartsmagi över just den tiden i sitt liv och glömmer snabbt de krävande tiderna, det tycker jag är en underbar sida hos oss människor, få minnas det oskyldigt vackra och glömma de negativa.
Jag älskar att bara minnas det ljusa och vackra stunderna man har haft. Jag har ett riktigt värdelöst minne men vissa känslor och tankar kommer alltid att finnas kvar hos mig, jag kommer bädda in dom i små små lådor som jag gömmer inom mig själv och när det är lite tungt eller allt känns grått och trist så ska jag använda lådorna till att  minnas en speciell tid med en underbar person.
Ibland kommer mitt liv endast vara ett tunt skimmer av verkligheten och jag kommer att vara en ytlig människa som gör meningslösa saker, det är endast för jag inte skulle orka leva mitt liv i den verklighet så som jag känner den. Jag hoppas någon gång få återkomma till min verklighet och leva mitt liv så som jag vill leva det.

/MathiasGoes


Patetiskt eller bara skönt

Jag är så sjukt trött på nyårsfirande i Etown, det känns så ovärdigt mig. Orkar inte slösa bort ett fucking nyår till här hemma. Så jag har beslutat mig för att boka en resa till PARIS över nyår. Förmodligen så blir jag helt själv och det kommer nog vara riktigt skönt eller så jävla patetiskt, vi får se hur det känns på nyårsafton. Jag ser mig själv sitta på en mysig bar med en flarra gott rödvin och bara vara, kanske kommer jag gråta av ensamhet eller njuta otroligt mycket. Har inte bestämt mig hur jag tolkar den här bilden av mig själv, antingen att jag är en mycket tragisk människa som sitter själv på en sliten glädjeflicksbar i Montemarte utan sällskap så långt Eiffeltornet sträcker sig eller lite så där mystiskt konstnärlig med djupa och viktiga funderingar kring livet. Vem vet, jag kanske lär mig dansa Tecktonik och blir korad som inofficiell Världsmästare på en nattklubb med namnet BulletProof. Time will tell!!!

Så sjukt snygga moves i Tecktonic./MathiasGoes

.....

Nu har det hänt igen, 14årig tjej våldtagen i stadsparken. Jag blir så ledsen när jag läser om dessa äckliga handligar. Hur ska vi göra för att stoppa skiten. Känner verkligen för de personer som blir utsatta och hoppas att de får all hjälp dom kan få. Varför lyser man inte upp alla parker? Det är så jävla mörkt när man ska gå i stadsparken eller någon annan. Kan dom inte bara lägga ner ett rondellbygge och satsa pengarna på att lysa upp alla parker. Det bli fint och det hjälper till att minska våldtäkterna. Jag hoppas att jag någon gång får syn på en våldtäktsman som inte har hunnit genomföra den och helvete vad jag skulle sparka och slå tills han förmodligen var död. Självklart vill jag inte att det ska hända att jag upptäcker en våldtäkt men lite önskar jag att jag fick tag på en någon gång.


/MathiasGoes


Änglar, finns dom?

Det finns en riktigt bra magiker som heter Criss Angel och han gör riktigt tunga illusions trick. Här är några favoriter!

Här är han självaste jesus och går på vatten.

Men det bästa tricket jag någonsin sett är när han trollar bort WTC.

Ok, jag vet att det kan vara provocerande för många att jag gjorde det till ett skämt, men egentligen har jag svårt för att bry mig om amerikaner då USA har under väldigt många år dödat säkert  MILJONTALS oskyldiga människor.  Jag skulle med ett stort patriotiskt hjärta också bli terrorist och försöka döda de som pissat på och dödat oskyldiga i Sverige. Så jag har mer förståelse för terroristernas handlingar än de upprepade övergrepp USA gör mot oskyldiga liv världen över.

/MathiasGoes

Hur gör Mathias?

Varje gång ett av mina förhållanden har tagit slut och jag släppt den andra känslomässigt så på något mystiskt och outgrundligt sätt börjar jag leta efter en ny pingla. Jag vill inte och behöver inte det men ändå så är känslan lite som ett gift. Jag mår säkerligen bättre av att vara själv just nu men någonstans inom mig så känner jag att jag vill ha någon vid mig bara för att det är mysigt. Någon sa till mig "jag vet inte varför jag gör så här" och det kan inte jag heller svara på men jag vet att för min del så är det bara för att få ha någon som visar intresse för mig vilket är rätt nice och det är skönt med ego kickar, men jag hoppas att jag är tillräckligt stark för att inte falla för frestelsen. Det är lite som att jaga en hägring som man tror ska innehålla färskt vatten och kilovis med mat och när man tror man är framme så inser man att man borde skaffat fast mark under fötterna istället för att jaga runt efter korta kickar. 
Fastnar otroligt lätt för någon när jag känner så här, bara hon är rätt fresh, trevlig och allmänt skön så börjar jag bygga upp någon form av intresse för den personen. Jag vill inte det här men det sker per automatik i min hjärna, det känns verkligen som ett gift som tränger sig in i mina tankar och känslor. Hittills har jag aldrig lyckats stoppa det och så här i efterhand så är jag glad att jag inte gjort det men just nu vill jag inte känna giftet krypa omkring i mina tankar. Jag är verkligen en förhållande junkie som springer runt och letar efter nästa kick när jag väl skjutit i mig det sista av sprutan. Har alltid trott att jag inte behöver någon annan och så är det många gånger och det har jag inte ljugit om men jag kan inte rå för det här som sker med mig men den här gången ska jag stå emot det och bli lika ren som ett blekmedelstvättat underlakan. Det kanske finns något rehab för såna som mig.
Skicka mig till AFA "anonyma förhållande alkolister "


/MathiasGoes

Torktumlare

Yepp! så känns de senaste dagarna rent känslomässigt. Jag tänker mig inte riktigt för ibland och då drabbar det tyvärr de människor jag tycker om. Jag brukar inte ångra mig men ibland måste även jag erkänna att jag gjort stora fel. Jag kan bara säga förlåt och verkligen mena det just nu. Hoppas innerligt att allt löser sig för jag har en vision om framtiden som jag verkligen hoppas få uppleva och sen på vilka villkor det blir får tiden utvisa. Ibland måste man börja om från scratch och det är något som jag ska göra, men jag vill inte radera min historia för den ska jag för evigt minnas. Fast man vet inte hur det blir, kanske blir det ingenting eller så blir det allt. Nu ska jag ta hand om mig själv och vara en sån bra människa jag kan vara.

En ny sida
Jag har blivit fruktansvärt trevlig mot människor jag knappt känner eller aldrig mött och jag menar verkligen det mot de jag träffar. Det är en rätt färska sida hos mig som jag upptäckt och jag älskar den. Förrut kan jag varit lite dryg och butter men det är som bortblåst, vet inte vad det beror på men kanske jag håller på att bli Le grandé Gandhi. Om jag är trevlig mot er så kom ihåg att jag menar det.

En vacker melodi och text/MathiasGoes

Ateist, javisst!

Religion är endast en bit av världhistorien som männsikor runt om världen har gjort till något mycket större och viktigare än vad det egentligen är. Själv så vägrade jag konfirmera mig pga av att jag tycker kyrkan och kristendomen är ett skämt. Har gått ur kyrkan eftersom jag inte har något intresse att hjälpa de att sprida sitt falska budskap världen över. Vilken religon är det som gäller? det finns så många religoner så allt har blivit en jävla soppa.
Själv anser jag att vi borde tro på oss själva som människor istället för hoppas på räddning från någon högre makt. Brukar säga att religon är till för de svaga som behöver något mer i livet än sig själva, men det är en del för att bara provocera de troende. Många av de troende saknar självdistans till sin religon vilket är väldigt komiskt hur de kan låta något som egentligen ingen vet något om spela så stor roll i deras liv. Tänk om allt bara är en fiktion av något som hände runt den tiden. Det är bara att se hur mycket problem det skapar i världen, hur många religonskrig har vi inte haft!
Många människor för gömma sig och leva i fruktan bara för att de tror på fel religon i fel land. Det är sjukt för så är väl det inte tänkt att det ska vara. Det borde finnas någon form av ny uppdaterad religon som bara handlar om att ta hand om sig själv och sina medmänniskor oberoende etnisk tillhöriget.
Det finns ingen högre instans som hjälper en i svåra situationer, jag lovar! Kolla på hur många som tror i fattiga, krigshärjade och sjukdomsländer och vad fan hjälper det dom? Det senaste jag såg var att det är lika jävligt som det alltid varit för de. Men ibland kanske det känns bättre för dessa människor att tro på något pga av sin situation men jag svårt för välutbildade människor kan tro på det.

/MathiasGoes

Är du vaken lars?

Nu är jag tillbaka dock lite skadeskjuten efter helgen, är det någon som hittat en bit framtand på Harry´s kan ni lämna den till hittegodsavdelningen. Jag är sjukanmäld från jobbet och allmänt sliten nu men jag lovar att inläggen kommer snart att dra igång igen. Min nya cp-dator har gett upp så jag kan inte skriva något på den. Såg ni Lars på idol? hehe snacka om att pissa på idolkonceptet, bästa showen som gjorts på idol, tycker för övrigt att alla är så sjukt sämst att ingen förtjänar att vinna skiten.

Stort tack till Magnus Eriksson & Marcus Eriksson för att ni ordna stämning likt E-Läktaren under Elitloppshelgen. Ni har blivit travets festfixare nr 1.

Så här kul kan man ha på årets travfest!

En bild säger mer än tusen ord./MathiasGoes

RSS 2.0