Viktigt! ang Tävlingen

Kära läsare! Ni är verkligen och nosar på rätt svar men jag känner att jag måste förtydliga mig lite. En del av er är på rätt spår men för att vinna måste ni gissa helt rätt. Tänk på jag vill ha reda på vad det är t ex om jag köpt en kavaj så är svaret inte kavaj utan en kavaj från Tiger. Ni får klura på ledtrådarna och fortsätta gissa.

/MathiasGoes


Kommentarer
Postat av: Jonna

Men vafan... VA FAN. Jag klurar och klurar. Ibland när jag ska sova på natten så tänker jag på den här tävlingen. Jag vickar på tårna och vrider och vänder på kroppen. Min kille (Mathias -världens bästa stavning, pluspoäng?) ger mig en käftsmäll ibland och säger åt mig att ligga still.MEN. Jag kan inte. För jag vill vinna. Men det är svårt. Jävligt svårt.

2008-12-19 @ 22:56:45
URL: http://jonnaliisamaria.blogg.se/
Postat av: henksan

Jag vill bara påpeka att jag inte under några som helst omständigheter försöker vinna din tävling matte. Däremot är "Fyndigaste förslaget" enligt mitt tycke den mest prestigefyllda tävlingen i modern tid... :finns för alla, populär under senare år, mönstret vet inga gränser. Jag gissar på en kavaj, och inte vilken som helst utan en kavaj från TIGER???????

2008-12-20 @ 13:53:59
Postat av: henks

eller Linda Rosings glamourösa överläpp??????

2008-12-20 @ 14:01:48

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0