Info om branden

Har luskat runt på nätet och lyckats få reda på att killen som är gripen tydligen jobbar som värd på en krog i stan, har även namnet på han men känns inte ok att gå ut med det än. Det behöver inte vara så som jag fått info om men flashback brukar ha väldigt mycket rätt när det kommer till sånt här.

/MathiasGoes - Game over

Kommentarer
Postat av: Natalie

Näe namnet behöver du nog inte skriva med tanke på att dom flästa redan vet!! Men alvarligt hur mycket av det som står på flash back stämmer med värkligheten stämmer det som står om mig där oxå eller !? Du känner mig väl så väl att du borde veta!? Eller !!!"

2009-02-26 @ 23:32:59
Postat av: Sanna

Det de håller på med flash back är helt sjukt!! Jag fattar inte hur man kan outta nån sådär bara som de gör! Fy fan jag tycker verkligen det är ett vidrigt beteende och jag blir själv illa berörd när jag läser. Personligen så har jag svårt att tro att personen i fråga har gjort det som påstås och jag hoppas verkligen att jag har rätt.

2009-02-27 @ 06:10:36
URL: http://sannalajnen.blogg.se/
Postat av: Mathias

Det är klart allt inte stämmer där, t ex så trodde de att det var en annan anställd först. Men så lämnade en medlem mycket trovärdiga uppgifter om lite annat som kan kopplas till branden, samt så såg han den utpekade gripas på stan.

Även om det är han som blivit gripen så betyder det inte att det är han.

Har inte läst vad som står om dig Natta, men vad det än står så vet jag att det inte är sant ;)

Man är oskyldig tills motsattsen bevisats!

2009-02-27 @ 08:32:47
Postat av: Natalie

Tack !!!=)

2009-03-01 @ 14:40:58

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0