Cancer

Läser i en kvällstidning att man tydligen löper större risk för muncancer om man har oralsex, va! Vad är det för fel på dessa cancerforskare? Tydligen har just det forskningsområdet lyckats samla varenda livshatar som finns, det ändå som de kommer fram till är i princip det dags att sluta leva. Om man lyssnade på forskarna skulle man behöva stå blixt stilla, andas genom inkubationsrör och äta månsand för att undvika cancer. Vem vill det? Hatar dessa forskare livet så mycket och bestämt sig för att hitta cancerframkallande levnadssätt för allt som existerar. De borde lägga energin på att komma fram till vilka farliga sätt som skapar cancer, inte slösa tid på det underbara livets alla levnadssätt. Klart de har svårt att bota cancer när de uppfinner nya sätt att få det hela tiden. Ungefär som man skulle göra några självmål varje match och förvänta sig vinster.

Känner en stor oro för alla hypokondriker som lär vara skräckslagna för att öppna en dagstidning, varje dag nya sätt att få cancer, det måste sätta sig på psyket. Ser ni en person inlindad i bubbelplast och andas genom ett sugrör så är det förmodligen en hypokondriker som tar alla hot på allvar, gå gärna fram och täpp till röret för att jäklas lite.

Kommer de här nya forskningsrönen att jävlas med mig i form av upphörda oralsexaktiviteter så kommer jag börja jaga de små tomtarna och kräva skadestånd av dessa livsföraktare.

/MathiasGoes - lick it good

Kommentarer
Postat av: Jonna

Meh, oralsex är ju lätt värt att få cancer för! Hahaha! Nerå, jag håller med dig. Helt sjukt. Man får ju cancer av allt.Om man då kan ha skönt samtidigt som man riskerar det så är det väl positivt. Man får ju cancer av att städa med vissa rengöringsmedel också, så då kan jag sluta städa och ha oralsex istället. Det jämnar ut sig i längden...

2009-03-20 @ 17:40:22
URL: http://jonnaliisamaria.blogg.se/
Postat av: Sanna

Du har så rätt Mathias.. skulle inte ha kunnat sagt det bättre själv! :) Man kan inte sluta leva (och njuta) bara för att riskerna finns.. Ha en super helg hörru.. och se till att njuta lite. ;)

2009-03-20 @ 18:41:55
URL: http://sannalajnen.blogg.se/

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0