Handboll

Var och såg Guif - Lugi i sporthallen, det slutade med en frutansvärd dramatik i slutsekunderna, efter mycket nerv så lyckades Guif vinna kvartsfinalen tack vare en räddning i sista sekunden.

Reagerade på när Hakur Andreasson ramlar efter ett genombrott och gör sig riktigt illa, killen ligger i 1-2minuter och vrider sig i smärtor och Guif skickar in sin "läkare" som visar sig vara en massör och hon börjar klappa han lite på ryggen, ungefär som "så ja lilla gubben, smärtan går snart över" Vilket skämt! Elitserien i handboll och inte en läkare på plats utan en icke medicinsktutbildad massör för att ta hand om skadorna. Det slutar med att Richard Blank kliver in och bär han till bänken.

Det finns en spelar i Guif vid namn Mathias Zachrisson, vilken lirare! Där har Guif sin nästa storstjärna, tyvärr lär han nog försvinna snart. Har aldrig sett en snabbare stegisättning, schivng schving så var han förbi. Sjuk känsla för mål och bollkontroll utan dess like. Känns roligt att få se en kille på väg upp mot stjärnorna.

/MathiasGoes

Kommentarer
Postat av: - H *

- usch för handboll, så tråkigt !

2009-04-01 @ 17:44:52
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: Mathias

Du skulle testa! Händer mycket på kort tid. Blir ofta mycket spännande matcher. Men tyvärr tror jag det inte finns någon handboll i rom. =)

2009-04-01 @ 23:34:43
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-02 @ 00:03:59
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0