Hur har de tänkt med tvätten

Har tvättat idag och skulle slänga i en röd/vit randig skjorta, läser på tvättlappen att den ska tvättas med liknande färger?!?! Är randigt en färg? Ska jag tvätta med färgad eller vittvätt? Hur ska någon kunna veta vad en liknande färg är till randigt. Någon har inte tänkt till eller så är det jag som är väldigt trög, kanske menar de med andra randiga kläder?

När man torktumlar kläder så skapas det ludd, luddet måste komma från kläderna som snurrar runt där i. Då borde t ex ett par kalsonger upphöra att existera om man kör de i tumlaren tillräckligt många gånger, rätt eller fel? Måste vara så...

/MathiasGoes - fundersam

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror nog det e du som ej tänkt till ordentligt....Eftersom att den röda färgen ej färgar av sig på det vita i tröjjan så e det ok o tvätta me vita kläder= alltså färgar ej av sig.O ludden i tummlaren e ju inte kläderna som fastnar varje gng, utan det e hår, katthår,hundhår o ludd från omgivningen som fastnar på kläderna under dagen som gått när man haft på sig klädesplagget. ....hoppas du ej e fundersam längre :)

2009-05-21 @ 12:55:49
Postat av: Mathias

Tack för lektionen =) Men hur kan du veta allt det här? Är du någon från programmet "rent hus" kanske =)

2009-05-21 @ 17:42:25
Postat av: Dad

Matte, hon (den) har fel, har ingen katt eller hund men det blir ludd ändå. Alltså kan man efter några år torktumla bort ett par kallingar. Bara resåren kvar. Kan vara hon den blonda med brillorna från rent hus..

2009-05-21 @ 18:46:26
URL: http://www.mashedkidneys.se/
Postat av: Mathias

Samma här, ingen katt, ingen hund och nog fan är det en massa ludd ändå

2009-05-21 @ 23:51:23
Postat av: blonda städtanten -rent hus :)

Lite förtydligander bara....skrev även "hår och ludd från omgivningen" men självklart e det även ludd från kläderna.. men inte bara det.. :)

hoppas du får behålla dina kläder o att de ej upphör att existera. Kanske kan testa o tumla ngt en himla massa gånger o se vad som händer ;)

2009-05-22 @ 10:26:38
Postat av: Mathias

Hur som helst är det ett mysterium, tror det inte blir poppis och boka upp tvättstugan i några veckor och prova =)

2009-05-22 @ 20:01:39

A penny for your thoughts:

What´s your name, dog!:
Klicka i!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0